Derslerden korkuyorum :(

Derslerin nesinden korkuyorsun kız, acık çalış onlar senden korksun. Benimde şu hayatta en çok sevdiğim şey dersler. Bak sırf okumak uğruna öğretmen oldum yetinmedim yüksek lisans yaptım. Yeniden üni. sınavına girip hobi olarak birşeyler daha okuyacağım. Doktora bekliyorum bir yandan. Ömür boyu okumak istiyorum. Eğitim bir aşk. Gerçi okulun bitip iş hayatına atıldığında anlayacaksın okuduğun yılların kıymetini ama şimdiden değerini bil sana tavsiyem.

Ben de sizin gibiyim ama bana cok yardimci oldunuz cok tesekkur ederim

Ay çok haklısınız bu yüzden sosyoloji seçtim ve tavsiteleriniz çok iyi cok Tesekkur ederim

Babanın dediklerini önemsemekten vazgeç. Seni etkilemiş. Senin mantıcına göredoğeu ne ise onu içselleştir. Sosyoloji öğrencisi gibi. Baban olsun eşin olsun herkes seni yaralayacak bir şey söyler bunu istemsizcede bilinçli de yapan çok. Banın yaptığı yanlışı gördün bunu affet ve kendi kafana kalbine güven. Güçlü olduğunu kabullen kazanmışsın kendini kutla gurur duy yaparsın. Mükemmel olmak zorundadeğilsin ama çaba sarfet. Ayrıca sevdiğin bölümmüş severek oku ders görerek değil.

Çok güzel oneri vermissiniz haklisiniz cok tesekkur ederim :)

Derslerden korkma canım benim :) ne kadar masum bir korku türü bu, çok hoş. Sen asıl mezuniyet sonrasında kork, şimdi üniversite hayatının keyfini sürmeye odaklan. Evet bazı dersler gerçekten zor, ilk etapta veremiyorsun doğru. Ama illaki çalışınca alttan aldığında hallediliyor. Bu üniversite öyle ya da böyle bitecek. O yüzden elinden gelenin en iyisini yap, ama devamını düşünme. Keyfini çıkar öğrencilik yıllarının..

Kusura bakmayın size cevap yazmayı unutmuşum guzel sey aslinda haklisiniz ilk cumleniz motivasyon verdi

Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz icin icimi açtınız boyle bana yorum yazinca cok motivasyon veriyosunuz cok mutlu oluyorum. Yuksek lisans yapmak istiyorum da ortalamam yüksek olmazsa yapamam diye endiseleniyorum

Rahat olun üniversite her türlü bitiyor,mecbur geçiyorsunuz o dersleri.uzasa da normal senesinde de bitse diplomayi alıyorsunuz bir türlü.bölümünüz de zor bir bölüm değil.insanla ilgili olduğu için mantığınızla birlikte üstesinden gelirsiniz

Konuya hakim olursan ozguvenin olur. Onemli olan ders icin harcadigin zaman degil de konuyu kafanda oturtup oturtmadigindir.

Çok teşekkürler yorumunuz için içimi rahatlattınız ya aslında ben de kolay bi bolum sanıyodum ama hiçte göründüğü gibi değilmiş :) o yuzden boyle gozumde buyuyo bazen

Iste konuya hakim olan yapamazsam diye korkmaz ki. Hem neden korkuyorsun onu da anlamadim. Yapamazsan ucunda olum yok ki. Tekrar alirsin, yaz okullari var...
Tembel biri değilimki :) hem de istediğim bölümdeyim elbet geçiyorum dersleri ama kaygilar beni yipratiyo motivasyon almak icin actim konuyu

Tembel biri değilimki :) hem de istediğim bölümdeyim elbet geçiyorum dersleri ama kaygilar beni yipratiyo motivasyon almak icin actim konuyu
Yok ben tembelsin demedim ki. Yanlis anladildim. Konular kafanda tam oturmuyor sanirim dedim. Psikologdan yardim almani tavsiye ederim. Kaygi bozuklugun olabilir. Cok basarili olmani dilerim.

Yok ben tembelsin demedim ki. Yanlis anladildim. Konular kafanda tam oturmuyor sanirim dedim. Psikologdan yardim almani tavsiye ederim. Kaygi bozuklugun olabilir. Cok basarili olmani dilerim.
Estağfurullah evet aslında çok güzel bi oneri verdiniz kaygı bozukluğunu ben bi arastiriyim. Soyle oluyo calisicam mesela ya da calisiyorum hep napicam nasi yapicam ya olmazsa diye aklimdan dusunceler geciyo yardiminiz icin cok sağolun

Çok teşekkürler yorumunuz için içimi rahatlattınız ya aslında ben de kolay bi bolum sanıyodum ama hiçte göründüğü gibi değilmiş :) o yuzden boyle gozumde buyuyo bazen
Ben işletme bitirdim,oda arkadaşım sosyoloji okudu.her ödevi olduğu zaman,ya da sınav vakti vs konusunu söylerdi onun üzerine beraber tartışırdik.dersi görmesem bile fikrim oluyordu yorumlayabiliyordum.arkadaşım için de farklı bakış açısı oluyordu.siz de yaparsiniz sadece biraz rahat olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…