• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert babasi koca...

Soyle diyim yardim değil onlar esimin kazandığı paraya resmen ortakci cikiyorlar ilk baslarda veriyordu bişy demiyodum ama baktim bunlar bizi düşünmeyi p hep kendilerini one atinca para da para diye ben cildirdim ayrica ev kendilerini n elektirik su dogalgaz hic bir faturaları yok taksit nedir bilmezler kaynanam biz evlenene kadar sıvı yagin nekadar olduğunu bilmiyormuş ama hep istemeyi bildiği icin

Kayınpeder de degisik biri ya bi insan her cumartesi gecesi acillik olurmu biz değil herkes bıkmış bunlardan yaka silkiyo gunduz bgozuyle hiç doktora gitmezler hep gece acile gitsin herkesi başına toplasin istiyo Doktor ilac falan da vermiyor serum verip yolluyorlar ben tek başıma çocuk büyütmeye çalışıyorum kocayi paylasamiyoruz bir turlu onların simarik lari yuzunden

Siz hiç sinirlenip tartışmayın bence. Esiniz anlayacak olsa zaten kendisi düşünüp para yedirmezdi.Bir ise girmeyi dusunebilirsiniz. Parayı siz biriktirip kendi kazandığınızı ona vermeyin , isterse çocuğumun geleceğine yatırım yapiyorum diyip kapatın konuyu.Belki düşüncesi böyle değişir.
Aklıma da gelmişken insanı şey yapan sevilirmis. Böyle insanlar fena kazık yiyo eşinizin başına da gelecek. Hiç olmazsa siz dusunun. Birşeyler yapmaya cabalayin:KK52:

Valla canım para olursa tabi de sömürüler
Sen diyosun ki 1 liranın hesabını yaparken kocan orda paraları dağıtır tabi
git al istediğini niye kısıyorsun ki borca sok araba maraba ev bişey aldır para kalmazsa dert de kalmaz

Aslında çok uzun meselemiz ama kısaca iki senelik evliyim evliyim evliyim eşim iyi biri ama ailesi onu surekli sömürüyor bir lira larini bile gormedim herseyimizi kendimiz yaptik borç harç evlendik ama bunlarin hiç derdi bitmiyor esimin gecesi gündüzü yok borc oducem diye biz kisiyoruz paramızı tutalim rahat edelim diye ama bi rahat vermediler tek çocuk değil amA bizimki saf desen saf degil ben bir lira nin hesabını yapiyorum eşimde onlara verdiği ucten besten batmayiz diyo kendi hayatına paralarindan hayatta harcamazlar ama bizden koparirlar benim simdi bebegime bir sakız bile çıkmıyor almış insanlar degildirler bende kaldiramiyorum hep kavga ediyoruz kendilerinden başka kimseyi düşünmezler bizden alıp kaynima yedirirler oda gider alem yapar orda burda bunlar yuzunden malk mülk sahibi olamicagimizi böyle hayat geçmez diye kendimi bitirdim sürekli bosanmayi düşünüyorum esim iyi biri diye de salak yerine koyulmasini hazmedemiyor um nasıl hayat gecicek böyle kavga gürültü huzursuzluk bilmiyorum bende cok fenayım çok üstüne gidiyorum hakaretler ediyorum tutcam kendimi karismicam diyorum ama yapamiyorum aklım durdu artık deveyide gutmek icin sebep lazım.

borca sok o zaman. araba al ev al arsa al elle tutulur mal sahibi olmuş olursun. hem de onlara verecek paranız da kalmaz böylece. bir zaman sonra ellerini çekerler.

borca sokacaksın canım
araba ev ne bulursan alacaksın gırtlagına kadar borç yapacan ki kımıldayamasın ,
başka çözümü yok ,
ben yaptım oldu

Ah ah zaten öyle borç ödüyoruz sürekli bildikleri halde böyle ler zaten amaçları borclari oduyemeyelim onlarla bir oturalim dertleri bu işin hiç bir olur yani yok ya Bosancam yda susup oturcam

Back
X