Aslında çok uzun meselemiz ama kısaca iki senelik evliyim evliyim evliyim eşim iyi biri ama ailesi onu surekli sömürüyor bir lira larini bile gormedim herseyimizi kendimiz yaptik borç harç evlendik ama bunlarin hiç derdi bitmiyor esimin gecesi gündüzü yok borc oducem diye biz kisiyoruz paramızı tutalim rahat edelim diye ama bi rahat vermediler tek çocuk değil amA bizimki saf desen saf degil ben bir lira nin hesabını yapiyorum eşimde onlara verdiği ucten besten batmayiz diyo kendi hayatına paralarindan hayatta harcamazlar ama bizden koparirlar benim simdi bebegime bir sakız bile çıkmıyor almış insanlar degildirler bende kaldiramiyorum hep kavga ediyoruz kendilerinden başka kimseyi düşünmezler bizden alıp kaynima yedirirler oda gider alem yapar orda burda bunlar yuzunden malk mülk sahibi olamicagimizi böyle hayat geçmez diye kendimi bitirdim sürekli bosanmayi düşünüyorum esim iyi biri diye de salak yerine koyulmasini hazmedemiyor um nasıl hayat gecicek böyle kavga gürültü huzursuzluk bilmiyorum bende cok fenayım çok üstüne gidiyorum hakaretler ediyorum tutcam kendimi karismicam diyorum ama yapamiyorum aklım durdu artık deveyide gutmek icin sebep lazım.