Dert benim değil belki ama hala üzülüyorum...

banabenigeriver

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
9.337
4.664
123
Bir elin parmakları kadar görmedim onu.Annem anlatırdı tatlı kız maşallah derdi.Son zamanlarda sokaktan geçerken dalgınlığını sezmişti.Annesi eşimi bulmama sebep oldu mutluluğuma aracı oldu minnettarım...İkimizde düğünümüz için gün sayarken o bir trafik kazasında hayatını kaybetti...Korku sardı içimi ya bende göremezsem düğünümü diye neredeyse üç ay oldu...Biraz önce adını soyadını araştırdım.Önce kaza haberi çıktı sonra twitter hesabı,evleneceği kişi sosyal hesaplarından hala kaldırmamış resimleri sanki hala yaşıyor gibi...Korkuyorum annesinin yanına gitmeye acısını yenilerim diye...Oysa o annesine demişti ben gelinlik giyemeyeceğim ki benim düğünüm olmayacak ki...''Gençler arasıra yaşlılar sıra sıra'' gidiyor.Belkide biz büyütüyoruz ölümü o çok daha mutlu daha huzurludur belki...

Allah rahmet eylesin.malesef kimin ne zaman öleceği belli değil tabiki etkilenmissiniz ama karamsar olmayın insallah hayirlisiyla dugununuz olur yuvanizi kurarsiniz.annesine gidin bence yine de

Cok zor ,ben 4 sene once kiz kardesim diyecegim bir arkadasimi kaybettim ,
Mutluydu ,acaip guzel renkli bir hayati vardi ,bir donem onun yerine ben gitseydim bile dedim ,
Allah sevdigi kulunu cabuk yanina alirmis ,
Boyle dusunmek bir nebze beni rahatlatiyor ,
Hic uzuntu ,sikinti ,aldatma hayal kirikligi yasamadan gitti ,
Sansli belkide ....

Allah rahmet eylesin.malesef kimin ne zaman öleceği belli değil tabiki etkilenmissiniz ama karamsar olmayın insallah hayirlisiyla dugununuz olur yuvanizi kurarsiniz.annesine gidin bence yine de
Tam düğünüme bir hafta vardı çok şükür düğünüm oldu ama korna falan çalınmadı annemlerle aynı sokakta oturuyorduklarından.

Cok zor ,ben 4 sene once kiz kardesim diyecegim bir arkadasimi kaybettim ,
Mutluydu ,acaip guzel renkli bir hayati vardi ,bir donem onun yerine ben gitseydim bile dedim ,
Allah sevdigi kulunu cabuk yanina alirmis ,
Boyle dusunmek bir nebze beni rahatlatiyor ,
Hic uzuntu ,sikinti ,aldatma hayal kirikligi yasamadan gitti ,
Sansli belkide ....
O benden daha hevesliydi oturacağı evden dönerken kaza yaptılar gelindiğinin son provası olacaktı kına organizasyonu falan herşey büyük hevesle mutlulukla oldu ama yarım kaldı herşey

Back
X