• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert benim değil :)

Aldatmasa bile kv kp görümce elti kısacası koca tarafının lafını tribini çeker. Yaşlı gelin derler.

Ananemle esinin arasinda 12 yas var. Ikisini yanyana gorenler ananemi esinin annesi sanıyor. 30 lu yaslarda sorun degil ama 50 li yaslardan sonra cok fark ediyor. Ki eside ananemi begenmiyor suan bariz belli bu.

Olmaz, adam 36 kadın 50 yaşında olsa bir nebze olur derdim, ama 23 yaşında henüz toy, şu anda hormonlarıyla düşünen, karakteri 30'una gelince anca oturacak ve ne istediğini 30'lu yaşlarda anlayacak bir delikanlıyla 36 yaşında bir kadın olmaz, o çocuk, bakın çocuk diyorum 30 yaşına geldiğinde arkadaşlarının ilişkileri, eşleri, sevgilileriyle kendi eşini kıyaslayacak ve beğenmemeye başlayacak.

Kadın istediği kadar yaşından küçük görünsün, istediği kadar bakımlı olsun, yerçekimi kanunu denen birşey var, 4-5 sene sonra sarkmaları, vücut deformasyonları başlayacak, sonrası gelsin aşırı kıskançlıklar, kavgalar, aldatmalar.

Son düzenleme:
Hanımefendi ricâ ediyorum konuşmalarınıza dikkat edin .
Özür dilerseniz sevinirim çünkü kendisi de şu anda konuyu okuyor .
Senin çocuğun olsa ne düşünürsün
Buraya konu açarken her türden kişinin olduğunun farkına varın her türden eleştiri gelebilir benim düşüncem bu yönde.

Mune Mune abla konuyu kapatabilir misiniz , bu kadarı kâfidir .
Teşekkür ediyorum .

İki tarafı da yakından tanımadan birşey söylemek kolay değil. Bı kere ikisinin de ozguveninin çok yüksek olması gerekiyor. Erkeğe afedersiniz anan yaşındaki kadını ne yapacaksın diyecekler, kadına da oğlun yaşındaki çocuğu ne yapacaksın diyecekler. Aileleri ve çevreleri bu evliliği hazmedebilecek sevideyse tamam ama degilse evlendikten sonra bile bosan diye baskı yapacaklardır. Bilhassa erkeğin ailesi. Bunlara hazırlıklı olmaları lazım.

Aldatma konusu ise büyük bir risk. 14 yaş büyük eşi olan bir adam 5-10 sene sonra ciddi bir potansiyel taşır aldatma konusunda. Erkeğin sekse çok düşkün olmaması veya kadının güzel olması bu ihtimali zayıflatabilir ama erkeğin sonradan azmayacaginin, kadının çabuk çökmeyeceginin garantisi yok.

Konu sahibi sen iki tarafı da tanıyorsun, en doğru yorumu sen yaparsın bence.

Benim çocuğum olsa kısmına cevap veriyorum ; Oğlumun sevdiğini ben de severim . Ne olursa olsun severdim .
Senin çocuğun olsa ne düşünürsün
Buraya konu açarken her türden kişinin olduğunun farkına varın her türden eleştiri gelebilir benim düşüncem bu yönde.

Her zaman söylediğim gibi erkek 25 yaşından küçükse olmaz ama büyükse ve maddi manevi yeterli olgunluktaysa olabilir. 25 yaşından küçük erkeklerin fikri değişebiliyor cunku. Ayrıca aldatma yaş değil karakter meselesidir...

Benim çocuğum olsa kısmına cevap veriyorum ; Oğlumun sevdiğini ben de severim . Ne olursa olsun severdim .
Başına gelirse görürüm
Şimdi olayın hormonal kısmı var
Fiziki kısmı var
Sosyal çevre kısmı var ben dışardan bir
Göz olarak söyleyim
Geçen Çankayada gördüm elele tutuşmuşlar çok garip görünüyordu herkes bakıyordu 23 yaşında biriyle muhabbet bile kuramam kaldıki sevgili olunsun

Back
X