- 23 Kasım 2008
- 5.893
- 7.345
- 723
- Konu Sahibi QUEENofTURKEY
-
Çiğköftede acıyı severdi ama bu kadarını tahmin etmiyordumYok arkadaş bu kadar eziyete katlanmanın hiçbir mantıklı açıklaması olamaz. Neden katlanıyor kendi ailesi daha mı kötü nedir bu kızı bu eziyeti çekmeye iten sebep?
Kötü bile onlar anne babası. Ama diğerleri el yani ellll!!!!Annesi başka birine kaçtı zamanında ama kızıyla iletişimi var. Babası ilgisiz. Ama durumu iyi. Ama bizimkinden de maddi beklentisi var. Yani sağlıklı bir aile ortamı yok.
Çocuğun babaannesi, yani kaynanasının kaynanası bizimkinin yaptığı temizliği beğenmemiş.Hakaret etmek istemiyorum ama içimden neler geçiyor bilsenyani bi insan kendine bunu yapmamalı. Kendini bu kadar rezil etmemeli
Ayy g.tümÇocuğun babaannesi, yani kaynanasının kaynanası bizimkinin yaptığı temizliği beğenmemiş.
Çocuğun babaannesi, yani kaynanasının kaynanası bizimkinin yaptığı temizliği beğenmemiş.
Arkadaşım diyor ki nişanlısı bunlar dışında kendisiyle ilgiliymiş, sürekli arayıp mesaj atarmış. Sorunu olduğunda dizinde ağlamış, mış, mış...Ayy g.tüm
İlgisiz anne baba olunca bunu aşırı bi ilgi sanmış. Valla yağlı kapı tabi ilgi gösterirArkadaşım diyor ki nişanlısı bunlar dışında kendisiyle ilgiliymiş, sürekli arayıp mesaj atarmış. Sorunu olduğunda dizinde ağlamış, mış, mış...
Evet, şu kokuyu çeken yer var ya mutfakta onun içinin yağını tellememiş.Ya gerçekten mi
Ay kusra bakmayin gülüyorum da bayagi trajikomik bir hikayenin basrolu olmus ya
He ekledin inandık. Allahım nasıl insanlar var yaa.. işkence ediYor kendine o arkadaş bozuntusu.Evet, şu kokuyu çeken yer var ya mutfakta onun içinin yağını tellememiş.ama nişanlısı kızı çokkk seviyormuş eklememi istiyor.
Helal olsun ne güzel yazmışsın valla benim de tahammülüm yok sövdüm resmen. Umarım anlar. Yapabileceğimiz başka bir şey yok.Burayı okusa ne olur ki, insanda az mantık olacak, sevecek kendisini, gözü açık olacak.
Şuana kadar bu yaşatılanlara rağmen devam ediyorsa ve oturup ağlıyorsa biz ne söylesek boş.
Okuyor, gelecek vaad ediyor diye kendinizi kandırmayın. Arkadaşınıza direkt diyorum ki, bir fırın kitap okusanız bu akılla zor ..
Hayretler içinde okudum. Buna rağmen " ne yapmalıyım " diye nasıl diyebiliyor insan.
Yüzlerce yorumlarım arasında en kendimi tutamadığım konulardan biri bu konu oldu.
Evet ağır konuştum biliyorum, ancak bir kadının hayatını kendi eliyle bu hale getirmesine tahammül edilecek bir durum değil.
Evladım olsa ciğerim yanardı.
Bunlar dışında derken? Yahu daha ne olsun?Arkadaşım diyor ki nişanlısı bunlar dışında kendisiyle ilgiliymiş, sürekli arayıp mesaj atarmış. Sorunu olduğunda dizinde ağlamış, mış, mış...
Aynen öyle canım bence de mazoşist. Daha sadeleştirerek yazmaya çalıştım. Benim gibi iki saattir dinleseniz "yoğum ben, yok" moduna geçerdiniz.Ne varmış bu öküzde? Eve gerçek öküz alıp bağlasa daha verimli olur.
Arkadaşınız mazoşist.. bunun başka açıklaması yok. Nasıl bu kadar algıları kapalı olur?? Ayyyyhhhh çıldırazaaammmm
Kanmasın bunlara timsah gözyaşları bunlar anasına gelince içinden canavar çıkıyor o kadar hakarete değer miArkadaşım diyor ki nişanlısı bunlar dışında kendisiyle ilgiliymiş, sürekli arayıp mesaj atarmış. Sorunu olduğunda dizinde ağlamış, mış, mış...
Sana da yazık. Resmen maruz kalmışsın..Aynen öyle canım bence de mazoşist. Daha sadeleştirerek yazmaya çalıştım. Benim gibi iki saattir dinleseniz "yoğun ben, yok" moduna geçerdiniz.
Şimdiye kadar verdiği paralarla zaten 10 tane yatak odası alınırmışBunlar dışında derken? Yahu daha ne olsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?