Dert bitmez bende :((

pocahantes89

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2015
224
35
48
Merhaba Kızlar;
Bir önceki konularımı bilen bilir belki eşimin yalanlarıydı.Sizin tavsiyeniz üzere sordum neden böyle yaptıgını hep para konusunda yalan söylüyor.Ne zaman sormayı bırakırsam ozaman yalan söylemicekmiş artık onu rahat bırakmalıymışım bla bla blaaaa.gibi bi sürü laf söyledi ve 3 gündür konuşmıyoruz aynı evin içinde sadece çocuk için konuşuyoruz.Galiba boşanmak istiyorum çünkü hiç konuşasım onun için birşey yapasım gelmiyor artık öyle ki yemek bile hazırlamadım.Galiba o da öyle artık eve geç geliyor.Direk yatıyor.Kafam çok karışık hiç mutlu değilim.Ve ne yapacagıma karar vermem lazım.sizin fikirlerinize çok ihtiyacım var.

öyle yapıyorum zaten nerden geldiğini bile sormuyorum gece zaten galiba umrumda da değil

ne kadar maas aldıgınımı soruyorsunuz cvp vermiyor anlamadım yada maasını nereye harcadıgınımı

Konularına hızlıca göz gezdirdim de eşin vurdum duymaz, rahat, yalancı ve kumar bağımlısı. Bence bir süre ailenin yanına git aklı başına gelsin. Adamı rahat bırakman onun için nimet olmuş, kafasına göre takılıyor. Evde karım mı var çocuğum mu var umru değil. Boşanmadan önce bi git annene, resti çek baktın düzelmiyor o zaman düşünürsün boşanmayı.

İyi de sormazsan yalan söylemez bir şey söylemediği için. Evlilikte dürüstlük şart. Güven bittiyse zorlama...

5-10tl oyanamak kumar bagımlısı değilmiş ona göre ki bana görede sizin dediğiniz gibi bağımlı gidicem galiba ama çalışıyorum işim annemlere uzak nasıl yapıcam

Siz ailesiniz tabi ki soracaksınız bence konuşmamanız yanlış ya rest çekip annenize gidin ya da son bir kez karşınıza alın tüm bu düşüncelerinizi açık açık söyleyin. Güven çok önemli ilişkide

Tabiki soracaksiniz evin parası ikinizin de kazandığı.. birden bitiyorsa insanın aklına kumar bile gelir.. niye sinirleniyor söylemek zor mu? Her 5 tl nin hesabını sormussunuz gibi davranmis..

Oturup konuşmak lazım bu böyle olmaz hem maddi hem manevi açıdan..

gitmeyi düşünüyorum...

oynuyor zaten ufak tefek oldugunu söylüyor ama sanki daha çok oynuyor gibi

gitmeyi düşünüyorum...
Bazı durumlarda konuşmak yetmeyebiliyor en iyi siz bilirsiniz tabi ki ama yapacağınız şeyi bir an önce yapın. Siz evde sorun çıkarmadan bekleyen çocuğa bakan işleri halleden çantada keklik değilsiniz. Düzelmeyecek bir şeyse de daha fazla yıpranmayın

doğru söylüyorsunuz gitmek en iyisi ama işte nasıl olacak çocugun düzeni bozulur mu ve annem iş yerime baya uzak bunları göze alıp gitmem lazım yoksa bu hep böyle

doğru söylüyorsunuz gitmek en iyisi ama işte nasıl olacak çocugun düzeni bozulur mu ve annem iş yerime baya uzak bunları göze alıp gitmem lazım yoksa bu hep böyle

Siz zaten bosanmayi bayagi planliyorsunuz, ayrintilari dusunuyorsunuz baksaniza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…