Dert bizde, derman yanıbaşımızda !

bir de iyi tarafından bakalım.
aforizma gibi olacak amaaaa
çoğu zaman bir sinek gibi davrana davrana insan olmayı öğreniyoruz.
:))

Evet canım o da doğru, farklı olduğumuzu anlıyoruz sinekten,
Sonra farkındalığımız uyanıyor, sonra her şey güzelleşiyor :dance:

kaydirigubbakcemile3
Sinek daha ne istiyor, hayatının dersini verdim ona kaydirigubbakcemile3
Demiş ya çocuk bana balık verme, balık tutmayı öğret, ben ona balık tutmayı öğrettim

Çok doğru söylemişsin canım, yaptığımız hep bu, kararlar alıp duygularımıza yenilmelerine izin veriyoruz.
Oysa çözüm bazen gözümüzün önünde duruyor.

Ayrıca sağol canım, geçmiş oldu opuyorumnanaktan

Mintipintim kıyma bana ohaoldumsmile
Hayvanın haklarına bir şey yapmadım ki, herkes gibi çat diye alnıyın çatısına sinekliği indirmedim :roflol:

Sinek bile doğruyu buldu, biz haydi haydi buluruz canım, sabır ve sukunet :lepi:

Hehehe, o da mümkün doğru kaydirigubbakcemile3
Belki de sinek benim can sıkıntımı anladı, eğlendireyim biraz şunu dedi, bilinmez
Herkesin etrafını kurcalaamasını diliyorum canım, çözüm etrafta bir yerlerde.

Sağol canım, evet cesaret ve hareketlerimize sınır koyan olumsuzlukları terketmek işin sırrı gibi görünüyor a.s

Canım benim evet çok haklısın, geçti bu arada çok şükür, çok sağol canım opuyorumnanaktan

Evet bu hatayı hepimiz yapıyoruz canım, ben de bunun farkına vardım.
Bazen içinden çıkılmaz kılan bir bakıyorum kendimim, henüz zamanı gelmemiş sıkıntıları yüklenen ben...
Geçmiş sıkıntıları tüm hayatıma mal eden ben...
Yandım bittim mahvoldum diye düşündüğünde hiç bir sonuç alınmadığını gören yine ben...
Bu yüzden paylaşmak istedim sizinle de opuyorumnanaktan

ay cnm bnm hayran oldum sana ınankı ne kadar guzel gormussun boyle bıseyı cok tesekkurler bızımle paylastıgın ıcın opuyorumnanaktan

Canım benim çok sağol, umarım faydası olmuştur opuyorumnanaktan

geçmiş olsunn balımmmmmm :gitme: neyin varrr

Canım benim, kıyamam sana, geçti gülüm, önemli bir şey değildi, aylık muhabbet, bu sefer çok kıvrandırdı :bbo:

Kızlar dün de günlüğümde kendi kendime söylediğim şu sözler ilgimi çekti.
Yine her zaman olduğu gibi bir sorunla karşı karşıyayım.
Bir çözümü kaçırmışım, bundan bahsederken farkediyorum ki başka çözümleri kaçırmamak için kendimi toparlamam gerekiyor.
Kendi kendime söylediğim söz çok hoşuma gitti, onu da paylaşmak istedim sizle...
Evet bu vapur kaçtı kızım, eğer vapuru kaçırdıysan kalk otobüse yetiş sen de, eğer burda vay ben bu vapuru nasıl kaçırdım diye ağlamaya devam edersen otobüsü de kaçıracaksın.

Çenemm,sen vapuru kaçırdıysan seni otobosa bindirmem,kaçırdığın yere jet yollarım,devriyeni ihmal etme diyeopuyorumnanaktan

Çözüm üretebilmek beyin işidir,çözüm üretebilmek sükunet gerektirir,umarım çözüm üretebileceğimiz dertlerle karşılaşalım dertleneceksek de..

Çenemm,sen vapuru kaçırdıysan seni otobosa bindirmem,kaçırdığın yere jet yollarım,devriyeni ihmal etme diyeopuyorumnanaktan

Canumsun da ondan :1hug:
Ben de o jet dolusu çiçek yollarım sana opuyorumnanaktan

Çözüm üretebilmek beyin işidir,çözüm üretebilmek sükunet gerektirir,umarım çözüm üretebileceğimiz dertlerle karşılaşalım dertleneceksek de..

Evet canım kesinlikle öyle, ölümden başka her derde deva vardır,
Yeter ki kafamızı toplamayı başarabilelim olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…