" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

Merhaba arkadaşlar.. Aranıza yeni katıldım. Uzun süredir takip ediyorum hem siteyi hemde forumu. Bu başlığı bugün gördüm. Ve bana moral motivasyon verebileceğinizi düşündüm.
Algıda seçicilik olsa gerek uzun zamandır çok sinirliyim birçok şeye. Bundan bir yıl öncesine kadar dal gibiydim. Mükemmel derecede hareketli bir hayatım vardı. 9 kralla barışık derler yaa öyle biriydim. taa ki temmuz ayına kadar. Nişanlandım. Nişanlım sigara içmediği için bırakmam gerektiğini düşünüp, BIRAKTIM temmuz sonunda. Eylülde evlendik :) Eşimle her şey yolunda. Ancaaak sigarayı bırakmamla aldığım kilolar haddini aştı. tam 12 kilo !!!! ve eşimle aynı yerde çalışıyoruz. Bu yıl başka bir karı koca daha başladı aynı yerde işe. Ve bu çiftle her şey başta normalken bi anda kanlı bıçaklı hale döndük ! anlam veremedim... hayatta her şey üstüme üstüme geliyor adeta. ve kilo kaybedemiyorum ne yaparsam yapayım olmuyor. Lütfen bana önerilerde bulunun ...

bence de guzel ablacım bı beladan zor kurtuldum zaten dha evlenırmym :)

kılolarla szn ıs yerınde calısmaya baslayan cıftın ne alakası var onu anlamadım cnm herseyı anlat belkı bı cozum uretırız sna

anlayın artık o kadar alakasız şeylere sinir olur oldum ki... herkes bana düşman herkes bana karşı gibi geliyor.. çift ile alakalı ise şöyle bi sorun var. kadının burnu havada ve eşi yönetici. ee tabiki tüm ayrıcalıklara sahip.. ayrıcalıklar onun olsunda hiç olmazsa biraz adil olunsun... ben ne istiyorum tabii yaa... biz bu ülkede yaşadıkça adaleti unutmam gerekiyor sanırım değil mi?

kendime olan güvenimi nasıl kaybettim anlatamam. Önceden manken gibi giyinir. kim ne yaparsa yapsın umrumda olmazdı. şimdi her şeye alınır oldum. psikopata bağladım... işin en kötüsü eşime olur olmaz yere kırıp üzmeye başladıım ....

e madem çalışıyorsun bir diyetisyene gitmeni tavsiye ederim öncelikle kilo verdikçe eskisi kadar takmayacaksın bazı şeyleri bence

cnm rejım yapabılırsın bnde zayıftm onceden verdıgım tum kıloları gerı aldım bırden kotu bı durum anlıyorum senı ama bunları sorun olarak gorme kotu bı donemden gecıyorsun sadece sıkma kendını rahat ol bıraz

canım kendını cok sıkma kafana takarsan veremezsın tabı

sanki tüm bunlara kafayı taktıkçada psikolojim daha fazla bozuluyor. ve birçok şeyi olumsuz etkliyor... ahh ah bir de takmamayı öğrensem ...

boyle seyler zaman zaman olur cnm
benım ısyerımde de bı adam var her yaptıgım batıyodu bı aralar buna
baktım her yaptgmı dılıne doluyo bnde aynısını ona yaptım eger sesını cıkarmassan ezılırsın

ooo kimleri görüyorum .....
Düştün mü elime bacım
benim iki biletime 70 tl çıktı
biletler çeyrek
35 tl para çıktı...
kısa gunun karı
sen daha zengınsın of
dertlendım cigarayıda bıraktım
dertlıyım
kendımı temızlıge vurdum yıne
bıttı
zeytın yaglı yaprak sarma yapcam az sonra

Slm kızlarrrrr
nasılsınız bakemmm??

iyiyiz alyacım sen nasılsın bakalım ?

canım belliki herşey üst üste gelmiş;
sinirlerin yıpranmış doğal olarak
hızlı verien kilolar geri alınıyor
yavaş verki kalıcı olsun,biraz sabırlı olmalısın,
bende doğumdan sonra çok kilo verdim
insanın sinirleri müthiş yıpranıyor,
sakin ol ve diyetisyenini dinle
Allah başka dert vermesin
bunun çözümü var çok şükür..

günaydın bacılar keyfim yerinde terracım çok şükür iyiyim

sevindim canım.buducum

Diyetisyenede gittim. onun bana verdiğ listeden daha azını yiyorum ben. Ama her nedense veremiyorum kiloları

canım yavaş yavaş olucak,birden bekleme...

kısa gunun karı
sen daha zengınsın of
dertlendım cigarayıda bıraktım
dertlıyım
kendımı temızlıge vurdum yıne
bıttı
zeytın yaglı yaprak sarma yapcam az sonra

canım ya sen ne hamarat hatunsun...

bu arada eşim bu akşam pizza yemeğe götürecek beni..

yok kız ogrenmeye calısıom bekarken barlarda sabalardım sımdı yaprak sarıom sırf asktan valla

pizaa olayına gelıncede of dıorm hergun olsa yenır yahu offff afıyet bal seker olsun yawrum bı ortayı devırrsın rahat ehehe

bnde esımle bugun bıraktım ıcmıcez ve sıscez muhtemelen kosu bandım var ewde o seklde catr catır yakcam ınsallh
sende ole yap ewe gelınce kendıne 1 saat ayır hep rahat uyrsun hem kılo ıstesende almazsın hemde zınde olursn
ben yıllarca kostum yurudm bnde senn gbı nısan soz vs olayı olunca bıraktım sporu bıde ewlendım mayısta ıyce yemek ıcmek cerez cok fena oluyo ınsan mutluluktan :)
yerı olayına bısı dıyemıcem cekememezlık olmustr muhtemelen

terra cım bende iyiyim şükür
yeni bir hafta iş güç işte nolcak
hayat biz kadınlara da iş eve çocuğa koştur babam koştur

Diyetisyenede gittim. onun bana verdiğ listeden daha azını yiyorum ben. Ama her nedense veremiyorum kiloları
sporsuz dıyetle 1 gr veremezsın ben 17 yaslarımda 40 beden gyıodm boyum kısa deıl bellı olmuyodu ama sonra baktım herkes zayıf taktım kafaya aldım kosu bandımı
her aksam ısten gelınce once 20 dk ıle basladım yavas yavas cıkardım 1 saat 130 saatler yurudm tempolu yememede dıkkat ettım 3 ayda 15 kg verdım
45 e kadar ındım bırakınca tabıı 3 5 kg aldım sende spor yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…