• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

evet derini düşüncen, kim için ne için intihar edecen, değecek mi sanıyosun sen, kendine gel, toparlan hemen, şimdi güçlü olma zamanı, ayakta durma ve dik olma zamanını, sen kendini bırakırsan , herşey biter ona göre

Derinim;

lütfen sağlıklı düşün zor bir dönemden geçiyorsun
dünya tatlısı bir kızın var
lütfen kendine gel
şaka olsun bu:20:

derinnnn ordamıısn, konuş biraz bizimle canım, konuşmak iyi gelcek, bu kadar karamsar olma tamam mı, senin herşeyin kızın, ondan başka herşey yalan anlıyo musun, evet eşini seviyosun anlıyorum seni, sadece dünkü konuşmlara göre hemen kendini bıraktın. biraz zamana bırak ne olacak bekleyelim demi

Kafam karışık mutsuzum umudum yok...sadece kızım var..beni sevmediğini beni karısı olarak görmediğini söyleyen bi kocam var.yapacak bişeyim yokk napıcam ben şimdiiii?????????

Kafam karışık mutsuzum umudum yok...sadece kızım var..beni sevmediğini beni karısı olarak görmediğini söyleyen bi kocam var.yapacak bişeyim yokk napıcam ben şimdiiii?????????

ne demek umudum yokkkkk, sen umutsun derine anlıyomuusn, en umudunu kaybedersen derin ne olcak, güçlü olman lazım. hemen bir kalemde silip atma herşeyi, biraz sakinleş, tekarar konuşup, tartışın olayı hemen bu noktaya getirmeyin, derin lütfen, kendine gellll, biraz mantıklı hareket et şimdi,lütfen bırakma böyle kendini.

dur hele bı ıkı gun gecsın sana dıormkı belkıde sınırden solemıstr bak o bnmde tarzmdr ıcmden ghelmeyen seylerı sınırden solerım karsı tarafın canını yakmak ıcın taktıktr bu dur bakım bekle bı bıde su ozel msjına bak

kafam karışık mutsuzum umudum yok...sadece kızım var..beni sevmediğini beni karısı olarak görmediğini söyleyen bi kocam var.yapacak bişeyim yokk napıcam ben şimdiiii?????????

asıl şimdi güçlü olma zamanı
kızın için o bunu hakediyor
ne derse desin sen derine odaklan
benim işittiğim lafları duysan
boğaz köprüsüne çıkmam lazımdı
değermi ya
anneyiz bizzzzzzzzzzzzzz
derin lütfen kafanı topla

Derinim güzel bacım;

bizim kendimizden vazgeçme lüksümüz yok

en dipte olduğumuz zamanlar bizi o kuyudan çıkaran evlat sevgisi değil mi?

Hadi sarıl yavruna onun sana ihtiyacı var

canım arkadaşlarım son günlerde sizi çok ihmal ediyorum farkındayımven son cuma temizlik yapmıştım ama pazar yılbaşı derken ev çok kirlendi malum iki köpeğim var huylanıyorum haftada iki - üç kez dip köşe siliyorum en az bide yarn ütü yapcam diyorum haydaa bakıyorum yerde halı yok ya terlik izi vs derken bidaha sil kullanmadığım odamı bile siliyorum yaa kafayı yedim... sırtım ağrıyo geberdim allahtan dünkü börekler varda yemek derdim yok...

bu arada derinin_annesi tüm gün aklımdan çıkmadın canım bbenim üzme kendini bu da bir imtihan sabırla kazanacaksın bende sinirlenip eşime neler diyorum beni seviyon mu diyo yok diyorum donum donuk özledin mi yok .. herkez öyledir biraz zaman lazım geçecek

bak hava kararıyo şimdi diymi ama sonunda her gece sabaha gebe değil mi ? ne kadar uzun sürsede gece gün gelip kısa gelsede bi bakıyoruz hop güneş doğmuş hayatta böyle işte .. ah bende her insan gibi çok uzun geceler geçirdim sıkıntılarım oldu ölmek istedim gün geldi ama hayat çok güzel.. heleki o evladın güzeller güzeli derininn ona bunu yapmaya hakkın var mı ?

düşünsene sen intihar edersen o nolur ? daha genç kızlığını ilk aşkını evliliğini görmeden nereye ? onu yanlız mı bırakacaksın nolur evine git ona sığın senin ilacın derin...

Son düzenleme:
Back
X