yapma ya sen cocuıkmusunNetten arastırıyorum fikri olan varsa yardımcı olsun..... Hangi intihar türü daha kesin olur???????????????
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yapma ya sen cocuıkmusunNetten arastırıyorum fikri olan varsa yardımcı olsun..... Hangi intihar türü daha kesin olur???????????????
Kafam karışık mutsuzum umudum yok...sadece kızım var..beni sevmediğini beni karısı olarak görmediğini söyleyen bi kocam var.yapacak bişeyim yokk napıcam ben şimdiiii?????????
dur hele bı ıkı gun gecsın sana dıormkı belkıde sınırden solemıstr bak o bnmde tarzmdr ıcmden ghelmeyen seylerı sınırden solerım karsı tarafın canını yakmak ıcın taktıktr bu dur bakım bekle bı bıde su ozel msjına bakKafam karışık mutsuzum umudum yok...sadece kızım var..beni sevmediğini beni karısı olarak görmediğini söyleyen bi kocam var.yapacak bişeyim yokk napıcam ben şimdiiii?????????
dur hele bı ıkı gun gecsın sana dıormkı belkıde sınırden solemıstr bak o bnmde tarzmdr ıcmden ghelmeyen seylerı sınırden solerım karsı tarafın canını yakmak ıcın taktıktr bu dur bakım bekle bı bıde su ozel msjına bak
umarım anlatabılmısımdır bısılerı sanabaktım canım baktım![]()
kafam karışık mutsuzum umudum yok...sadece kızım var..beni sevmediğini beni karısı olarak görmediğini söyleyen bi kocam var.yapacak bişeyim yokk napıcam ben şimdiiii?????????
ya ıyce sınırım bozldu bnmde yaDerinim güzel bacım;
bizim kendimizden vazgeçme lüksümüz yok
en dipte olduğumuz zamanlar bizi o kuyudan çıkaran evlat sevgisi değil mi?
Hadi sarıl yavruna onun sana ihtiyacı var
nasıl üzgünüm anlatamam yaşadıklarım geldi aklıma
çok zor biliyorum...[/QUOTE
allahım yardım etsın
ınsallah hoscakalcanım arkadaşlarım iyi akşamlar...
derine dua edelim bol bol toparlansın herşey güzel olsun
hoşçakalın