canım arkadaşlarım son günlerde sizi çok ihmal ediyorum farkındayımven son cuma temizlik yapmıştım ama pazar yılbaşı derken ev çok kirlendi malum iki köpeğim var huylanıyorum haftada iki - üç kez dip köşe siliyorum en az bide yarn ütü yapcam diyorum haydaa bakıyorum yerde halı yok ya terlik izi vs derken bidaha sil kullanmadığım odamı bile siliyorum yaa kafayı yedim... Sırtım ağrıyo geberdim allahtan dünkü börekler varda yemek derdim yok...
Bu arada derinin_annesi tüm gün aklımdan çıkmadın canım bbenim üzme kendini bu da bir imtihan sabırla kazanacaksın bende sinirlenip eşime neler diyorum beni seviyon mu diyo yok diyorum donum donuk özledin mi yok .. Herkez öyledir biraz zaman lazım geçecek
bak hava kararıyo şimdi diymi ama sonunda her gece sabaha gebe değil mi ? Ne kadar uzun sürsede gece gün gelip kısa gelsede bi bakıyoruz hop güneş doğmuş hayatta böyle işte .. Ah bende her insan gibi çok uzun geceler geçirdim sıkıntılarım oldu ölmek istedim gün geldi ama hayat çok güzel.. Heleki o evladın güzeller güzeli derininn ona bunu yapmaya hakkın var mı ?
Düşünsene sen intihar edersen o nolur ? Daha genç kızlığını ilk aşkını evliliğini görmeden nereye ? Onu yanlız mı bırakacaksın nolur evine git ona sığın senin ilacın derin...
ağlattın kız beni