• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

canım arkadaşlarım son günlerde sizi çok ihmal ediyorum farkındayımven son cuma temizlik yapmıştım ama pazar yılbaşı derken ev çok kirlendi malum iki köpeğim var huylanıyorum haftada iki - üç kez dip köşe siliyorum en az bide yarn ütü yapcam diyorum haydaa bakıyorum yerde halı yok ya terlik izi vs derken bidaha sil kullanmadığım odamı bile siliyorum yaa kafayı yedim... Sırtım ağrıyo geberdim allahtan dünkü börekler varda yemek derdim yok...

Bu arada derinin_annesi tüm gün aklımdan çıkmadın canım bbenim üzme kendini bu da bir imtihan sabırla kazanacaksın bende sinirlenip eşime neler diyorum beni seviyon mu diyo yok diyorum donum donuk özledin mi yok .. Herkez öyledir biraz zaman lazım geçecek

bak hava kararıyo şimdi diymi ama sonunda her gece sabaha gebe değil mi ? Ne kadar uzun sürsede gece gün gelip kısa gelsede bi bakıyoruz hop güneş doğmuş hayatta böyle işte .. Ah bende her insan gibi çok uzun geceler geçirdim sıkıntılarım oldu ölmek istedim gün geldi ama hayat çok güzel.. Heleki o evladın güzeller güzeli derininn ona bunu yapmaya hakkın var mı ?

Düşünsene sen intihar edersen o nolur ? Daha genç kızlığını ilk aşkını evliliğini görmeden nereye ? Onu yanlız mı bırakacaksın nolur evine git ona sığın senin ilacın derin...

ağlattın kız beni:(

ağla için yıkansın..

düşünsene bi derin ilk kez aşık sana anlatacak aşk acısı çekicek sen bağrına basacaksın yarasını iyi edeceksin... okulunda çok başarılı pırıl pırıl bi genç kız olucak cadı,onunla gurur duyacaksın belki öğretmen olur hı ? doktor ? onunla övüneceksin evleneceği adamla tanıştıracak sonra ona tavsiyeler vereceksin onu o güzel güne hazırlayacaksın... gelinlikle gözleri ışıl ışıl göreceksin ... torunun olucak o günde yanlız bırakmayacaksınn

her sene daha değişik bi ses tonuyla daha farklı bir vurguyla sana ' anne ' diycek ..

sence derin için bu günleri onun hayatını intiharla ölmüş bir annenin ardından karartmaya kararlı mısın ? çünkü sen onun ruhunu da öldüreceksin ... senin gibi bakar mı ona kimse kime emanet etsende...

değer mi söylesene ...

git sarıl ona hiç bırakma aklını başına topla annesin sen ya çocuğun kanser vs olsa hı naparsın bu halini mi öyle bi hayatı mı seçersin ?

seni yaratanından çok mu düşünüyosun gücün yeter mi herşeyi yaratmaya ona sığın evladın için güçlü ol sen ANNEsin....

bak ben 28 yaşındayım annem 68 o istanbulda ben bursada .. o kadar korkuyorum ki bir gün onun haberini almaktan ... sen daha onu bu yaşında yıkma ....

ağla için yıkansın..

Düşünsene bi derin ilk kez aşık sana anlatacak aşk acısı çekicek sen bağrına basacaksın yarasını iyi edeceksin... Okulunda çok başarılı pırıl pırıl bi genç kız olucak cadı,onunla gurur duyacaksın belki öğretmen olur hı ? Doktor ? Onunla övüneceksin evleneceği adamla tanıştıracak sonra ona tavsiyeler vereceksin onu o güzel güne hazırlayacaksın... Gelinlikle gözleri ışıl ışıl göreceksin ... Torunun olucak o günde yanlız bırakmayacaksınn

her sene daha değişik bi ses tonuyla daha farklı bir vurguyla sana ' anne ' diycek ..

Sence derin için bu günleri onun hayatını intiharla ölmüş bir annenin ardından karartmaya kararlı mısın ? çünkü sen onun ruhunu da öldüreceksin ... Senin gibi bakar mı ona kimse kime emanet etsende...

Değer mi söylesene ...

Git sarıl ona hiç bırakma aklını başına topla annesin sen ya çocuğun kanser vs olsa hı naparsın bu halini mi öyle bi hayatı mı seçersin ?

Seni yaratanından çok mu düşünüyosun gücün yeter mi herşeyi yaratmaya ona sığın evladın için güçlü ol sen annesin....

Bak ben 28 yaşındayım annem 68 o istanbulda ben bursada .. O kadar korkuyorum ki bir gün onun haberini almaktan ... Sen daha onu bu yaşında yıkma ....

böylee mutsuz bi evde onu büyütmekte çok koyuyo bana huzuelu bi evim olmadı hiç....haketmedim demekki ama o en iyisini hakediyo...keşke herseyi silip atabilsem herşeye en bastan baslayabilsek.....ama biliyorum çok gec...:(

böylee mutsuz bi evde onu büyütmekte çok koyuyo bana huzuelu bi evim olmadı hiç....haketmedim demekki ama o en iyisini hakediyo...keşke herseyi silip atabilsem herşeye en bastan baslayabilsek.....ama biliyorum çok gec...:(

bacım üzme artık kendini hiç bir şey için geç değildir derler ya, tekarra konuşsanız, eşin nasıl biri bilmiyom ki,

haketmedim deme lütfen..

insanız hatalı sen olduğunu farzet düzeltmek için kendini geç değil... hatalı eşin olduğunu farzet ya ne adamlar var bak haberlerde izledim 3 yaşındaki oğlunun önünde annesini doğramış ...

ne babalar var kızına taciz karısına dayak eve kadın getirme kadını kapıya atma vs...

bunlar bile olsa onu yaşayanlarda insan.. hem senin bir işin var bak ...

ya kocan uğruna farzedelim sonunda boşansanızda bir adam için nasıl canını kıyarsın seviyosun unutamazsın ama artık bir evladın var onun için güçlü olmak zorundasın ...

o eş de bir insan .. oda ana kuzusu belki hatasının hatalarının farkında değil kendini dünyanın en haklı insanı sanıyo ... ya keşke annemle tanışsan bir hayat hikayesini dinlesen derim çekmediği dert kalmadı .. ben onu dinlediğimde bizi beş kardeşiz bizi bırakıp gitmediğine intihar etmediğine şükrediyorum ... o olmasa biz nolurduk..

kocanı ayrılsanda sev sevmek çok güzel... ama ayrılmasanda sev..

gece yatağına uzandığında allahla konuş olur mu ? arkadaşınla dertleşir gib iste konuş...

çok işe yarıyor tavsiye ederim şiddetle..

bak hepimiz seni çok sseviyoruz bugün topik ne kadar gri ...

haketmedim deme lütfen..

Insanız hatalı sen olduğunu farzet düzeltmek için kendini geç değil... Hatalı eşin olduğunu farzet ya ne adamlar var bak haberlerde izledim 3 yaşındaki oğlunun önünde annesini doğramış ...

Ne babalar var kızına taciz karısına dayak eve kadın getirme kadını kapıya atma vs...

Bunlar bile olsa onu yaşayanlarda insan.. Hem senin bir işin var bak ...

Ya kocan uğruna farzedelim sonunda boşansanızda bir adam için nasıl canını kıyarsın seviyosun unutamazsın ama artık bir evladın var onun için güçlü olmak zorundasın ...

O eş de bir insan .. Oda ana kuzusu belki hatasının hatalarının farkında değil kendini dünyanın en haklı insanı sanıyo ... Ya keşke annemle tanışsan bir hayat hikayesini dinlesen derim çekmediği dert kalmadı .. Ben onu dinlediğimde bizi beş kardeşiz bizi bırakıp gitmediğine intihar etmediğine şükrediyorum ... O olmasa biz nolurduk..

Kocanı ayrılsanda sev sevmek çok güzel... Ama ayrılmasanda sev..

Gece yatağına uzandığında allahla konuş olur mu ? Arkadaşınla dertleşir gib iste konuş...

Bak hepimiz seni çok sseviyoruz bugün topik ne kadar gri ...

hepinize çokkkkk teşekkür ediyorum ne olur hepiniz benim için dua edin bu günn neolurr:(((((((

tamam ben ediyorum eminim herkes ediyodur zaten canım benim ne olursa olsun hayat çok güzel sevmek için illa yanında olmak gerekmiyo eşinin kızın sağlıklı eşin sen.... bunun için şükret hepimiz edelim...sakin ol eve git herzamanki gibi daha sessiz ol kızınla ilgilen sakın eşinle tartışmaya girme o sayıyosa sen sus lütfen bak işe yarıycak...

haketmedim deme lütfen..

insanız hatalı sen olduğunu farzet düzeltmek için kendini geç değil... hatalı eşin olduğunu farzet ya ne adamlar var bak haberlerde izledim 3 yaşındaki oğlunun önünde annesini doğramış ...

ne babalar var kızına taciz karısına dayak eve kadın getirme kadını kapıya atma vs...

bunlar bile olsa onu yaşayanlarda insan.. hem senin bir işin var bak ...

ya kocan uğruna farzedelim sonunda boşansanızda bir adam için nasıl canını kıyarsın seviyosun unutamazsın ama artık bir evladın var onun için güçlü olmak zorundasın ...

o eş de bir insan .. oda ana kuzusu belki hatasının hatalarının farkında değil kendini dünyanın en haklı insanı sanıyo ... ya keşke annemle tanışsan bir hayat hikayesini dinlesen derim çekmediği dert kalmadı .. ben onu dinlediğimde bizi beş kardeşiz bizi bırakıp gitmediğine intihar etmediğine şükrediyorum ... o olmasa biz nolurduk..

kocanı ayrılsanda sev sevmek çok güzel... ama ayrılmasanda sev..

gece yatağına uzandığında allahla konuş olur mu ? arkadaşınla dertleşir gib iste konuş...

bak hepimiz seni çok sseviyoruz bugün topik ne kadar gri ...

CANIM BENİM BUDUNUN SÖYLEDİKLERİNE KATILIYORUM.lütfen yatağına gireken deki, ben hep böyle yaprım. benim büyük bi derdim yok, benim büyük bir allahım var, ona sığın, ona yalvar, intihar konusuna gelince hala sana kızmaktayım, ne demek intihar... senin gibi aklıbaşında birini bunu söylemesi çok saçma, son çare demi,şuan öyle düşünüyosun, yapacak bişey yok gibi geliyor sana, oysaki yapacak o kadar çok şey varki, bi kere ayakları yere basan bi kadınsın, kimseye muhtaç değilsin anladın mı? çaresi değilsin yani, diyelim ki intihar ettin, derin hayatı boyunca senden nefret edecek belki onu bırakıp gittiğin için, ya senin gibi kim bakar ya,ellerin elinde nasıl büyür hiç düşündün mü, geçen hastalandı ne kadar perişan oldun yetemedin , onu iyileştiremedin diye, ya intihar edince, onun ömür boyu taşıyacağı bi yarası olcak mayacak mı kim iyileştirecek o zaman derini, lütfen artık bu düşünceden vazgeç, ben inanıyorum ki eşin kızgınlıla söyledi, bir kaç gün konuşmayın,hiçbir şey söyleme o konu hakkında,bekleyelim. lütfen. güçlen

ben çıkıyorum eşim gelecek..

derinin_annesi yarın seni daha iyi duyucam sabah ilk iş yaz bize seni merak ediyoruz olur mu ? allaha emanet oluunn

derinim aklımdasın cnm umarım iyisindir
sabır cnm sabır geçecek bu günlerde hepimiz ne sıkıntılar atlatıyoruz.
hepsi geçiyor. sen sabret iyi niyetini koru herşey yoluna girer cnm
yarın güzel haberlerini bekliyorum
senin bi kızın var en dite olma lüksün yok bu nedenle... güçlü olmalısın sabırlı olmalısın
her gecenin bir sabahı var.canım benim.

budum kız bursadaymışsın hiç demiyon bende bursadayım anamdan ayrı.

derinim aklımdasın cnm umarım iyisindir
sabır cnm sabır geçecek bu günlerde hepimiz ne sıkıntılar atlatıyoruz.
hepsi geçiyor. sen sabret iyi niyetini koru herşey yoluna girer cnm
yarın güzel haberlerini bekliyorum
senin bi kızın var en dite olma lüksün yok bu nedenle... güçlü olmalısın sabırlı olmalısın
her gecenin bir sabahı var.canım benim.

budum kız bursadaymışsın hiç demiyon bende bursadayım anamdan ayrı.
bnmde aklımda gelıp bakıorm yazmısmı dıe ama yok
neyse yarın umarım guzel haberler getrr bıze

günaydın kızlar, umarım güzel bir güne başları, hepimiz için güzel gçer,deriniim umarım iyisindir. aklımadasın hep. güzel haber alcaz inşallah

günaydın bulutum, nasılsın, napıyosun

napıyım durucum ya
sabahları yataktan zorla kalkıp işe geliyorum.
havalar tam uyuma havası insana zor geliyor.
yılbaşı telaşından dinlenemedimde hiç
haftasonunu bekliyorum durum ya
uyucam yatıcam ama temizlikte yapmam lazım
ütülerim var çok
amannn kadın olmak çok zor çok

sen nasılsın kızın nasıl

napıyım durucum ya
sabahları yataktan zorla kalkıp işe geliyorum.
havalar tam uyuma havası insana zor geliyor.
yılbaşı telaşından dinlenemedimde hiç
haftasonunu bekliyorum durum ya
uyucam yatıcam ama temizlikte yapmam lazım
ütülerim var çok
amannn kadın olmak çok zor çok

sen nasılsın kızın nasıl

sen çalışyon uyku hasret bende evdeyim uykuya hasret, duru sabahın köründe kalkıyor, dha doğrusu sabaha kadar saat başı kalkıyoz,evlendiğimden beri uykuya hasret kaldım ya.duru iyi şimdilk, ama yemek yediremiyom görsen minnacık, yediğini çıkarıyor vs. aman böyle işte, sağlık olsun diyom canı sağolsun kızımın, sende çocuk yok dimi. bu arada derinimi iyi geçmiş sanırım. çok sevindim ya..

Back
X