• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

terrammmm sesssssssssssssssssss:1::9:

duru yooo kiz bende yabanci sayilmam aldatma armizda kaliyor yani tanidik ici:30::30:

galiba biraz tuhaf bir cümle kurdum ama idare edin kizlar:12:

duru yooo kiz bende yabanci sayilmam aldatma armizda kaliyor yani tanidik ici:30::30:

yabancıyla değil yani bizdensin:1::1::1:

anamıyomm bennnnn, daha başka ne kullancam. kıyafet kalmadıııııııııneyse. hadi sana eyi günlerrrrrrrrr

anlarsın sen

illak, kullanıcak kozun vardırrrrrrrrrrrr:27:

seni gözüm biyerlerden ıssırıyo ama nerden, senle ilgisi yok bacım bizimki meyilliymiş zaten, hemen tamam mı diyo baksana

bulutolsam durubulut terram sevgi abla yarım elma derinin annesi bacılar tekrar tünaydın :3:

ya şifreli konuşmayın ne özelden takılıyonuz burdada yazında biz acemilerde öğrenek malum yeni evliyiz :17:

bulutolsam durubulut terram sevgi abla yarım elma derinin annesi bacılar tekrar tünaydın :3:

ya şifreli konuşmayın ne özelden takılıyonuz burdada yazında biz acemilerde öğrenek malum yeni evliyiz :17:

canumun üçüsü;

bugünkü kelimemiz

gadınlık

bol bol kullanabilirsin cümlelerinde

:1::1:

kadınlıüımızı ön plana çıkarma mevzusu

özelden tiyo verilir

hemide beddava

Back
X