bulutolsam durubulut terram sevgi abla yarım elma derinin annesi bacılar tekrar tünaydın
ya şifreli konuşmayın ne özelden takılıyonuz burdada yazında biz acemilerde öğrenek malum yeni evliyiz
seni gözüm biyerlerden ıssırıyo ama nerden, senle ilgisi yok bacım bizimki meyilliymiş zaten, hemen tamam mı diyo baksana
anm gözünü birak isir ye beni,yarim kalmistim onuda sen bitir
sen mi acemisin ha ha ha. derine tavsiyelerde bulunan kim, ablalrının saçını başını yapan kim... asıl sen dök incileri.sende çok şey var bilmiyomuyuz. şifagerim benim
kiiim ben mii
gadın beni dinle durubulutum sende üstüne alın ona tavsiyelerimi herkeş uygulasın vallaha
len 7511 nerde kesin kocası evde diceem saat kaç oldu bu gadını gören var mıı anasına mı gitti ki ?
benim ütüm var buzdolabımı silecem ay sonuna doğru k.validem ve kaynım gelebilir camlarımı silecem üf iyiydik böyle yawpasaklı pasaklı
buddddddduuuuuuuu
sen niye bana cevap yazmıyon
kasıt arıyom haaaaaaaa
eeee sonuç ne oldu merak ettimde terra arkadaşım. Konunun başını okudum sonunu bulamadım
terram ne zaman cevap vermedim gıı sülee seni ben nasıl cevapsız bırakırım tünaydında dedim az önce ne dedinki sen bağa
yarım elmam gittiği yere kadar gidiyonu ne güzel off strese girdim şimdiden
terram ne zaman cevap vermedim gıı sülee seni ben nasıl cevapsız bırakırım tünaydında dedim az önce ne dedinki sen bağa
yarım elmam gittiği yere kadar gidiyonu ne güzel off strese girdim şimdiden
yılbaşında gocam bizimleydi canım
yani neymiş kadının fendi erkeği fena halde yeniverdiiiiiiiiiiiii
ne güzellll iyi hadi sevindimmmmm(gerçi bende öyle tahmin etmiştim )
oyy kuzum birazda temiz ol lennnnNereye kadar paskli pasakli....
Bendeönce seviyom soraaa dövüyom
içinde gadın geçecek hee nasıl yanıı az önce gadın durubulutla başlayan bi cümle yazmıştım bi önceki sayfada mesajımda
ya aklım kaynanamda kafam basmıyo gün sayıyom ayın 17 sinde gelse 17-16-15 gün sayacam :83: kadının bişey yaptığıda yok (!) ama niyese bu şitreşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?