" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

kız esra cok kotu şişti ne zayftı o .ona gtmemıs kıyafet ama cok guzel... Bıde fusya grıyle ne guzel gdıo dımı bıde sıyahlan

daha kendı kıcımı toplayamıorm ne bebegı aman aman allah ısteyene versın

anamm deli ne güldüüüm yaaa

kötü günleri atıyoruuuzz bundada vardır hayır diyoruz

kız kcam lahmacun alıp gelcek burda meşur kocaman tepsi kadar yumuşak araya salata koy ye uuhhhşş yawreeeeem

anamm deli ne güldüüüm yaaa

Kötü günleri atıyoruuuzz bundada vardır hayır diyoruz

kız kcam lahmacun alıp gelcek burda meşur kocaman tepsi kadar yumuşak araya salata koy ye uuhhhşş yawreeeeem
deme anam cok acıktım. Bnm ıcınde yıı
kız bn cıgarayı bıraktım 2 gundr zaten cok oburum ama 2 gundr 1 sn durmuyom 150 kg olcam

kız esra cok kotu şişti ne zayftı o .ona gtmemıs kıyafet ama cok guzel... Bıde fusya grıyle ne guzel gdıo dımı bıde sıyahlan

fuşya neye yakışmıyoki bende kına elbisemde fuşya taş vardı pendikte günlerce fuşya ayakkabı aradım buldum özene bözene küpem yüzüğüm fuşyaydı .. kıyafetim zümrüt yeşili ah kınadan önce o ayakkabıları ayağımdan çıkarmadım çocuk gibi yaa 7511 bacım böyle işte al sana fuşya

ay merak ettım kıyafetını gııı bnm hıc fusya bısıyım yok pembede babydollum var sadce o renlere alısamadım hep sıyah gydıgım ıcın :)çok pis metalcıydım zamannda

aman sankı yalanda adam öldrdun he
bende onu anlamadım ya açığımı arıyolarmış sanki
benim anneme yapılsa uzatmaz yani bana sorar ısrarla kocan aradı bile demezki bide teli falan göndercek mümkün değil saçmalama
der bana olur yalnışlıkla öyle şeyler der

bide görümcem bugün eşime çok fazla üstüne gitme demiş
sinir oldum ya gücendim yani

allaha havale et bosver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…