kız esra cok kotu şişti ne zayftı o .ona gtmemıs kıyafet ama cok guzel... Bıde fusya grıyle ne guzel gdıo dımı bıde sıyahlantulumu güzelde ona gitmemiş çok şişman duruyo esra.. Ay fuşya manyağıyım koltuğumu bile fuşya yaptırdım
Git fuşya bul kadın yoksa taba değil kırmızı olsun beni dellendirmeOpak çorap all gadıııın şimdiden kuaförden randevu al gadın sosyetik bi yere git gadın derinimin anası duyuyon muu
daha kendı kıcımı toplayamıorm ne bebegı aman aman allah ısteyene versın
deme anam cok acıktım. Bnm ıcınde yııanamm deli ne güldüüüm yaaa
Kötü günleri atıyoruuuzz bundada vardır hayır diyoruz
kız kcam lahmacun alıp gelcek burda meşur kocaman tepsi kadar yumuşak araya salata koy ye uuhhhşş yawreeeeem
kız esra cok kotu şişti ne zayftı o .ona gtmemıs kıyafet ama cok guzel... Bıde fusya grıyle ne guzel gdıo dımı bıde sıyahlan
ay merak ettım kıyafetını gııı bnm hıc fusya bısıyım yok pembede babydollum var sadce o renlere alısamadım hep sıyah gydıgım ıcın :)çok pis metalcıydım zamanndafuşya neye yakışmıyoki bende kına elbisemde fuşya taş vardı pendikte günlerce fuşya ayakkabı aradım buldum özene bözene küpem yüzüğüm fuşyaydı .. Kıyafetim zümrüt yeşili ah kınadan önce o ayakkabıları ayağımdan çıkarmadım çocuk gibi yaa 7511 bacım böyle işte al sana fuşya
hosgeldın canm noldu varmı bı degısıklıkben geldim .........
hosgeldın canm noldu varmı bı degısıklık
yemek falan yemedınızmı sofrada naptıgeldik eve cnm ben bişey demedim oda hiç konuşmadı
yemek falan yemedınızmı sofrada naptı
adım atar blkı kısılıgnı bılmıorm ama.diet yapıyo yemicem dedi bende bişeyler atıştırdım
adım atar blkı kısılıgnı bılmıorm ama.
aman sankı yalanda adam öldrdun hebilmiyorum vallahi canım ya. Ben yalan söylediğim için kızıyo bana
bende görümceme ve kaynanama rezil ettiği için kızıyorum ona kırıldım yani
bende onu anlamadım ya açığımı arıyolarmış sankiaman sankı yalanda adam öldrdun he
allaha havale et bosverbende onu anlamadım ya açığımı arıyolarmış sanki
benim anneme yapılsa uzatmaz yani bana sorar ısrarla kocan aradı bile demezki bide teli falan göndercek mümkün değil saçmalama
der bana olur yalnışlıkla öyle şeyler der
bide görümcem bugün eşime çok fazla üstüne gitme demiş
sinir oldum ya gücendim yani
allaha havale et bosver
sende kafa dınle boswer...otrsa kavga edersınız belkıdeöyle yapıyorum napayım.eşimde uyuyo nezaman bozuk olsan kendini uykuya veriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?