Yafff fuşya ayakkabıyı nerden bulacam ben yaaaaaaa(((((((kırmızı mı taba rengi mi anam siz karar verin...budu-duru-terra-7511 hadiiii ötün bakiimm
Eki Görüntüle 321459 buyrun efenm
gırmızı
Fuşyada çok iddialı ama
çok yardımcı oldum demi...
Feci gözüküyorlarlimonlu olunca daha da feci olurlar onlar
çok canım istedi
terra pazı sardığım zaman böyle üstüne salça sulandırıp döküyom o pişiyoya tabağa alıp üzerine yoğurt döktüm mü o alttan gözüken salçalı yoğurtlu pazılarıı kurban olurum benya karar verdim kurban olurum sarmaya
terra pazı sardığım zaman böyle üstüne salça sulandırıp döküyom o pişiyoya tabağa alıp üzerine yoğurt döktüm mü o alttan gözüken salçalı yoğurtlu pazılarıı kurban olurum benya karar verdim kurban olurum sarmaya
nar eksılı ve lıomonluydu anacım aahahah ay nasıl gunaha gırdımfeci gözüküyorlarlimonlu olunca daha da feci olurlar onlar
çok canım istedi
Ne yaptın seeen BuduEppet salçalı da yoğurtlu da offf müthiş
1 gutuna bakterra pazı sardığım zaman böyle üstüne salça sulandırıp döküyom o pişiyoya tabağa alıp üzerine yoğurt döktüm mü o alttan gözüken salçalı yoğurtlu pazılarıı kurban olurum benya karar verdim kurban olurum sarmaya
fusyada cok pis olur heeeyaaa evet ne demezsin.bulutolsammm hadi sende fikir ver gızlarr hadi hepinizzz
terra yaaa pazıyla ilgili fantaazime cevap vermediin banane bananee
Fuşya ayakkabı frenç oje fuşya taşlı top yada kare küpe sallanmıcak saçlar iri maşalı olcak dudağına gül kurusu pembemsi bi ruj kuaför yapsın amaa çorabın opak olsun gözlerine eyeliner çektir ulan gadın sen pendiğe yakınsen ben seni kuaförüme yönlendireyim makyöz profosyönel :44:
Yaaa şu boğazınızı düşündüğünüz kadar beni düşünmüyosunuz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa(((((
Fuşya ayakkabı frenç oje fuşya taşlı top yada kare küpe sallanmıcak saçlar iri maşalı olcak dudağına gül kurusu pembemsi bi ruj kuaför yapsın amaa çorabın opak olsun gözlerine eyeliner çektir ulan gadın sen pendiğe yakınsen ben seni kuaförüme yönlendireyim makyöz profosyönel :44:
ay ana ewım pendıke yakındı 10 dk yoksa bnı nıkahımda maymun eden kuaforemı yonlendrcen ULAN ADI NEYDI ORANN SALLADIM RESMEN DUR AYDIN TANEREterra yaaa pazıyla ilgili fantaazime cevap vermediin banane bananee
gıı hani o cipsler varya ince uzun peynirli soğanlı ben onun hastasıyım
ondan alaaaarmısın:44:
ay evde vaaar kıız bende onun hastasıyım anam uzun sarıı soğanlı siyah pakette dimiiiiiiii gel yiyelimyemeye varım hele yaprak sarmaya babamı tanımam satarım eşimdeüzüm yaprağı sevmiyo ay canım çekti şöyle hafif mayhoşolcak üstünde yoğurt anaaam yanınada havuçlu dereotlu salata ohhh bide kola ohhh acıktııım
fuşya ayakkabı frenç oje fuşya taşlı top yada kare küpe sallanmıcak saçlar iri maşalı olcak dudağına gül kurusu pembemsi bi ruj kuaför yapsın amaa çorabın opak olsun gözlerine eyeliner çektir ulan gadın sen pendiğe yakınsen ben seni kuaförüme yönlendireyim makyöz profosyönel :44:
fusyada cok pis olur heee
rujan fusya ayakkabılar fusya oje oyyy ewet bncede kahveden daha ıyı olabılıteı varda nerden bulcan . ıs cıkısımı gtcen alıswerıse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?