" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

sayın sevgili birbirinden değerli pek mööm bal börek yöneticilerim ;

buraya kendini bilmez bir gadın konu açmış, ben ve diğer arkadaşlarda iyi niyetlerimizle tavsiyeler bulumuşuz efendim .. ve fakat bu bağyanın konusu ciddiyetsizliği ve laubali tavırlarından , süzülüm gibi eylemleriyle sitedeki kişilere kötü örnek teşkil etmesinden dolayı ' geyyikkk ' topiğinde sürülmüş bulunmaktadır..

bu topiğin son durumu da içler acısı olup , uzundu - kısaydı muhabbetine dönüşmüş konu sahibinin kendiside gayet rahat ve gevşek bir şekilde elinde şarabı noel baba vari kahkahalarıyla ki noel baba biliyorsunuz adam olsa bacadan değil kapıdan zile basıp insan gibi kimoo diyen ev sahibine beniiim diye cevap verir ve ev sahibinin isteğiyle eve alınır kendini biliyoki bacadan dalıyo bu durumda noel baba ve onun gibilerin imajının örf adetlerimiz açısından uygun olmadığını düşünüyorum.. konu sahibi arkadaşımıda bu sebeple kınıyorum..

sitenin istikbali gereği bu duruma ve bu gadına el atılmalı diye düşünüyorum..

saygılarımla ,

BUduepPet...

ahhaaaaa kalpten gidiyooom
can evimden vuruldum

aşürelerin aşkına susssssssss gadınnnnnnnnn

bakın bakın 7511 in haline çocuk daha 24 yaşında bumuydu bunun sonu bak çocuğu nasıl etkiledi bi topic rica edicim bakamiyciiim daha fazla yazılanlara

ya bulut olsam gençliğinin baharında bir gadındı dün şaşırdı kaynanasını bayılttı....

bak derinin annesine herifi devirdi ama banamısın demiyo kadın sinir yapıyo konuşmayacakmış asla aha lal oldu bacım ...

zaten durubulut aranıyor.. sabah erken saatlerinden beri ortada görünmüyor.. faili meçhul değill ...uyanın !

benim sonum ne olur benide dıkınmakla suçluyor beni haberlerde yemek yerken boğuldu diye izlerseniz katilimi uzaklarda aramayın ... hayır duru bulutu nereye gömdün bari onu açıkla !

tutturmuşlar bir boyyy

dedik ne boyu işlev , performans yok anam

laftan anlamıyorlar

ılk dikkat çeken boy işte :131:

hahahaha delii kadınnnnn

sen adamı ipe götürürsün

meğer sen ne yere bakan yürek yakanmışsın

VAHH ANAAAM VAHHHH

kız buduuuuuuu sen delüsün valla... bende diyorum ki erkekte boy 7511 anladın sen.. kadın da farketmiyor, yeterki performans olsun terra hanımın dediği gibi,hanım diyorum malum samimiyetimi yanlış anladı.
beni merak eden derinmin temizlikle kafayı bozdum ara verdim şimdi sizi merak ettim yazayım dedim..

kendıme armağan edıorm [video=youtube;22OWcgD4icA]http://www.youtube.com/watch?v=22OWcgD4icA[/video]

Son düzenleyen: Moderatör:

temizlikte olduğunu bilen kim..o hanım işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…