" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

temizlikte olduğunu bilen kim..o hanım işte

küsüp tavır koyan kim... heeee, kırıldım sana. ben herşeyimi sana anlatırken, seni kardeşim gibi görürken , şu ettiğin laflara bak. ben yanlış anlarmışım, ben sana takıldım sen ciddiye aldın. ne diyeyim. topik senin yazıyom emme kusura kalma. seviyom bu topiği de sizleri de

TABİKİ YAZACAN TOPİC HEPİMİZİN

HERKEZDE SENİ SEVİYOR

KIRILMA MESELESİNE GELİNCE ZEKA LAFINA BEN ÇOK KIRILDIM

NEYSE DUDUŞŞ...UZATMAYALIM

SEN OLMAYINCA EKSİK KALIYOR BİR YANIM SENİ BENİMSEMİŞİM ÇOK

BELKİDE ONDAN KIRILDIM AĞIR GELDİ ESPİRİ

BELKİDE GERGİN ANIMIZA GELDİ

NEYSE NE

ORTADA SORUN YOK

gel bi öpiim

ben espiri yaptım ne kada zekisin diye ama yanlış anladın. yani sende yanlış anladın ya beni ne diyeyim. öyle öpücük le kandırmazsın beni. uyuz oldum gıcık adam evin önünden geçiyoda aramıyo kocam olacak. ne yaparsan bu adma şimdi.

derinim yine uçuişa geçmişsin bacım. bırak ya şu adamı ne yaparsa yapsın karışma. benikide öyle kavga edince dök içindekileri der, söyleyincede suçlu ben olurum ne çok şey biriktirmişim diye. bunların hepsi aynı. şu saat olmuş aramıyo onu geçtim çamaşır toplamak için balkona çıktım evin önünde geçiyo hemde öyle bi hızla anlatamm beni onu görmeyim diye sanırım. burdan geçiyor ve aramıyor düşün yani. erkek işte

uff ne biliim sanırım birimiz birimizi yanlış anladık aman neyseeeeeeeeeee

duduş kavga etmek iyidir ara sıra yapalım bunu

atraksiyon oluyo:124:

aramadı sormadılar beni
kendime vermediler beni

uff ne biliim sanırım birimiz birimizi yanlış anladık aman neyseeeeeeeeeee

duduş kavga etmek iyidir ara sıra yapalım bunu

atraksiyon oluyo:124:

aramadı sormadılar beni
kendime vermediler beni

kavga olayı olunca hep aklıma yaprak dökümünde kadın diyodu ya kocasına, azımızın tadi bozulması alirıza. bu geliyor. bizimde tadımız bozulmasın. ne yapıyım ben bu adamı, ben aradım başkaıyla konuşuyodu tekrar döndü açmadın. gıcık oluyorum ya gıcık

yap akşama bol salatalı bir cacıkkkkkkkkk
ahahahahahahah

tırlattım galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…