" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

kız ziyaretçi kıyamam sen misin o cam güzeli bahtsız kadını rtük kapatma cezası verdi

ay az önce annemle konuştum telefonu kapattık ama ben çok ağladım yaa eylülden beri görmüyom yiğenlerimide çok özledim çok mutsuzum

terram bak yarın açıkla nasıl çömcemi annamadım ben yapamıyom bacım
acaba benim adam degılde benmı odunum ki

iyi akşamlar buduuu

üptüm terraam oğluşunuda üüüpp

canım günaydınnnnnnnnnn

kız ziyaretçi kıyamam sen misin o cam güzeli bahtsız kadını rtük kapatma cezası verdi

gittide gitti gül yüzlüm gittiiiiiiiiiiii

ay az önce annemle konuştum telefonu kapattık ama ben çok ağladım yaa eylülden beri görmüyom yiğenlerimide çok özledim çok mutsuzum

oy gıyamam sana ben yavru kuşum...

terram bak yarın açıkla nasıl çömcemi annamadım ben yapamıyom bacım
acaba benim adam degılde benmı odunum ki

iyi akşamlar buduuu

kadının odunu rahat yontuluyo bacım
erkeğin odun olanı zor

akşam 17,30 gbi çıktım kuaförle evim karşı karşıya kuaföre gttm kaşlarımı yoldurttum saçlarıma maşa yaptırdım manikür yaptrdm ojelerimi sürdürdüm vs.vs. makyajımıda yaptrdım anammm ben bile etklendm kendmden gıııı....:)eve gttm kapıyı çaldım kocam açtı bu arada da ceple konuşuodu beni görünce gözleri pörtlediiii:)))))))tabi ben asil bi tip olarak hiç taviz vermedim....elbisemi kaldrdım pant ve çok gzel bi bluzm var onu çıkardım bluzuma son bi ütü vrym dedm salona açtm ütü masasını bu hala tlfla konuşuo beni süzüo neyse kapattı....voaaavvv çok güzel olmuşsun dedi bende tşk ederm dedim....bayıldım valla harika olmuş sacların dedi...gyndk yemek yedk gttik salonaa adam gozlerini üzermden alamadı vallaaa.eve geldik o teyzemleri bırakmaya gtti geldiii.adam gelir gelmez üzerime saldırdı......................................:)))))))))))))))))))))))))))))))))))

ay derinim süper bi gece olmuş... salon gadını havana devam cnm. yelkenleri suya indirmek yok...kendimizi ağırdan satıyoruz.

budur yaaaaaaaaaaaaaa

börtlettin mi gözlerini hiç korkma

bundan sonra goncanın gözlerini börtlet hep bacım

erkekler bu dilden anlıyor...

yaşasın gadınlıkkkkkkkkk

rumantik dans ettiniiz mi gız:127:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…