kız derinimin anası çok sevindiiim afferin accık böyle söz dinlee bak adamı nasıl yumuşatıyoz..
böyle asil vamp kadını oynamaya devam az öz konuşur ama yüzün hafifçe gülerse damamdır adamı erittin...
bulutum annem anlaşılan seninde bir cilaya ihtiyacın var anam akşam eve gidiyosun duş al üzerine dekolte verebileceğin bir badi madi neyse altınada tayıt olabilir kot veya mini etek olabilir giyiyosun ... yalnız dekoltede ölçülü olucaz hepsini göstermicez görünmesin ama varlığı bilinsin ....
kız anam benide banlamasınlar
akşam 17,30 gbi çıktım kuaförle evim karşı karşıya kuaföre gttm kaşlarımı yoldurttum saçlarıma maşa yaptırdım manikür yaptrdm ojelerimi sürdürdüm vs.vs. makyajımıda yaptrdım anammm ben bile etklendm kendmden gıııı....:)eve gttm kapıyı çaldım kocam açtı bu arada da ceple konuşuodu beni görünce gözleri pörtlediiii:)))))))tabi ben asil bi tip olarak hiç taviz vermedim....elbisemi kaldrdım pant ve çok gzel bi bluzm var onu çıkardım bluzuma son bi ütü vrym dedm salona açtm ütü masasını bu hala tlfla konuşuo beni süzüo neyse kapattı....voaaavvv çok güzel olmuşsun dedi bende tşk ederm dedim....bayıldım valla harika olmuş sacların dedi...gyndk yemek yedk gttik salonaa adam gozlerini üzermden alamadı vallaaa.eve geldik o teyzemleri bırakmaya gtti geldiii.adam gelir gelmez üzerime saldırdı......................................:)))))))))))))))))))))))))))))))))))
tünaydın terram durubulutum herkese günaydın
anamm duru bulut sende kendini önce bi yont bacım bak derin bacıma etki etmeye başladı imacını değiştir hadi anaam kuaföre
terraam gı sanada çok sevindimm
garibim 7511 im olan ona oldu :44:
kız terraa bana anlaat elma nasıl yiniirr
tünaydın terram durubulutum herkese günaydın
anamm duru bulut sende kendini önce bi yont bacım bak derin bacıma etki etmeye başladı imacını değiştir hadi anaam kuaföre
terraam gı sanada çok sevindimm
garibim 7511 im olan ona oldu :44:
kız terraa bana anlaat elma nasıl yiniirr
günaydın canım ya budu yaa bütün camlarım geri kirlendi ya yağmur yağıyor sabahtan beri, daha dün sildim ya, üüüffffff....
yontacam bacım yontacam da işe nasıl başlayacm bilmedim. 7511 nasıl ulaşacaz. sadece mail atsak ne çare. napsak bu gadına, onsu tadı çıkmıııııyiiiiii
mail atınca yazıyo hemen altta hani misafir varsa bilki o odur...
orda bir 7511 var uzaklarda ..
o 7511 bizim sabimizdir...
görmesekte gelemesede ..
o sabiii bizim 7511 imizdir...
kız anam benimde kirlendi sorma sabah kafayı yedim azcık bi mutfağı silcem o da balkona açıldığı için yağmur sıçramıyo başkada silmem bende sinir oldum
kız anam saçın düzse kıvırcık kıvırcıksa düz yapacan profösyonel makyaj ve dekolte ilen kurbana yaklaşıyoruz
kızlar yaaa zaer bülbül ölümi ya, şimdi magazin haberlerinde söylendi. ay üzüldüm gıııı.
budum benim uyuz kıvırcık saçı bana yakıştırmıyor. yalkışmıyomuş bnunun için kavga ettik hatta... neyse bakacaz anam
ben bişe anlamadım bu elmadan
alya hoşgeldin naber gııı
leeen budu ziyaretçi sayımız 0
75 im 11 im gelmemişşş mailden yazıver deki
terram hasretinle yanıp tutuşuyor
ben bişe anlamadım bu elmadan
alya hoşgeldin naber gııı
azönce yazdım tamam yazacam yine
anlamadın mı???
bulutumun avatarındaki elma varya hanii
gocaları o elma gibi yime teknik sanatı
şinci oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?