" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

akşam annemlerde kaldık

normalde eşim annemlerde kalmaz hiç

akşam 11.30 da çıktı geldi hayırdır dediiim

karım olmadan uyuyamam dedi gıııı hemide benim odunum yani

ama gelene değil getirtene bak

kız derinimin anası çok sevindiiim afferin accık böyle söz dinlee bak adamı nasıl yumuşatıyoz..

böyle asil vamp kadını oynamaya devam az öz konuşur ama yüzün hafifçe gülerse damamdır adamı erittin...

bulutum annem anlaşılan seninde bir cilaya ihtiyacın var anam akşam eve gidiyosun duş al üzerine dekolte verebileceğin bir badi madi neyse altınada tayıt olabilir kot veya mini etek olabilir giyiyosun ... yalnız dekoltede ölçülü olucaz hepsini göstermicez görünmesin ama varlığı bilinsin ....

kız anam benide banlamasınlar

seni ben banlayacam şimcii

gııızzzzzzzz çokkk sevindim çokkkkkkkk, allahım hep böyle gitsin inşallah, keyfin yerine geldi tabi... derinim ne kadar sevindim yaaaaaaa, darısı bana gııııııııı, bende şu odunu bi yontabilsem ah

tünaydın terram durubulutum herkese günaydın

anamm duru bulut sende kendini önce bi yont bacım bak derin bacıma etki etmeye başladı imacını değiştir hadi anaam kuaföre

terraam gı sanada çok sevindimm

garibim 7511 im olan ona oldu :44:

kız terraa bana anlaat elma nasıl yiniirr

günaydın canım ya budu yaa bütün camlarım geri kirlendi ya yağmur yağıyor sabahtan beri, daha dün sildim ya, üüüffffff....
yontacam bacım yontacam da işe nasıl başlayacm bilmedim. 7511 nasıl ulaşacaz. sadece mail atsak ne çare. napsak bu gadına, onsu tadı çıkmıııııyiiiiii

hemencikin anlatayım bacım;

öncelikle elmayı soymak gerekir ince kabuklu olarak

öle bir çırpıda yenmez aceleye gerek yok

elmamız katır kutur olmalı muhakkak

yirkende o sesi duymalıyız

hepsini yemeyin görmedik gibi

yarınada kalsın

mail atınca yazıyo hemen altta hani misafir varsa bilki o odur...

orda bir 7511 var uzaklarda ..

o 7511 bizim sabimizdir...

görmesekte gelemesede ..

o sabiii bizim 7511 imizdir...

kız anam benimde kirlendi sorma sabah kafayı yedim azcık bi mutfağı silcem o da balkona açıldığı için yağmur sıçramıyo başkada silmem bende sinir oldum

kız anam saçın düzse kıvırcık kıvırcıksa düz yapacan profösyonel makyaj ve dekolte ilen kurbana yaklaşıyoruz

kızlar yaaa zaer bülbül ölümi ya, şimdi magazin haberlerinde söylendi. ay üzüldüm gıııı.
budum benim uyuz kıvırcık saçı bana yakıştırmıyor. yalkışmıyomuş bnunun için kavga ettik hatta... neyse bakacaz anam

anacım bizde sana merinos ol gel bana börekler açayım sana demiyoz maşayla iri dalga attıracaksın seda sayan kimin

ben bişe anlamadım bu elmadan

alya hoşgeldin naber gııı

bende anlamadım.. terra gadınlık dersi ve +18 yarım kaldı. devam bacımmm devam. tüyoları bekliyoz. mesala ben bugün ne yapayım, dün isteklityid ama ben istemedim .bugün yapıyım barii diyom anam söyle

anlamadın mı???

bulutumun avatarındaki elma varya hanii

gocaları o elma gibi yime teknik sanatı

şinci oldu mu

topiğin haydar dümeni ben başka bişey sorcam ya dün gittim yumaoşun mavisini aldım ne kaaaaa iğrenç kokuyor yaaaaa. sürekli vernel kullanıyodum değişiklik yapıyım da yapmazsaydım keşke başımı ağrıttı kokusu, ne kullanıyonuz gı yumaşatıcı. sıkıldım lavantadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…