" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

kız bak 7511 açmış gazozunu çekirdek çıtlıyomuş bizi dikizliyomuş seni çağırıyo gelsin gazoz içelim diyoo yerim sizi diyo bide

oy gurban oliim ona ya bu sessizlik içimi acıtıyo olaydı şimdi herşey çınlardı

ahh ahhh ne gadındı be

gazozunun kapağı oliim ben onun

peynirli soğanlı cipiste varmıymışkine:44:

ellerimde ucu siyah nokta gibi acayip şeyler çıktı farklı yerlerde 5-6 tane var

siil mi neymiş o olabilir diyolar

niyeki çık tı bunlar durupdururken:26:

anaa kız belki işyerinde sıvı sabunlar evdeki deterjanlar yapmıştır ... valla benim annem ellerine hep limon suyu sürer deterjandan falan sonra ...kız bilmiyomki siğil hakkında hiç bi fikrim yok bide siğiller allah korusun öyle şakaya gelmez bi cildiyeye git sen öyle her bulduğunu yiyon herkesin sofrasına dalıyon gadın yaa dua et elinde çıktı tübee :26:

anacıklarım karantinaya almasınlar beni:26:

anacıklarım karantinaya almasınlar beni:26:

zaten ben özellikle bunu rica edicem hastane yetkililerinden bi müddet seni şöle tecrit odasına alsınlar

sabi sübyana sebep oldun kız kapsama alanı dışına çıktı sıra bana mı geldi bilemedim yaa :18:

gadın kalk git evine bende yemeğimi yapayım yaa belamıydın neydin sen gitmeden gidemiyom :26:

kız terra gel türk filmi izliyelim kadir inanır ve filiz akın oynuyo ... ay bayılırım 1000 kere yayınlansın ilk kez izliyormuş gibi mel mel bakarım öylee ayy çok seviom yaa

he ahanda şimdi heryerlerimde kafan kadar maddeler çıkıcak

ben hassas bir hatunum
içliyim

galdıramam bu kadarını

bak ellerimde estetiğini kaybediyor

sende yemek yapmaya gidecen

bende depresyona girrim bari dur..

eve gidince limon suyu sür ellerine kurban olduğum

bugün cumartesi niye gidemedin sen yaa

gel bulutum gı gel başımla beraber

sonra patronunun aklına ne gelcek bu gadının niye karnısı ağrıyo kendi kendine senaryolar yazcek senlen ilgili.. ve seni gördüğünde heeep o aklına gelcek .... :26:

üşütmüş olamaz mıyım ayaklarımdan

tabii bu da gelcek zaten aklına benim gazlı çalışanım gaz lambam doğal gazlı elemanım dşcek hatta belirsiz kokularda heep sana şüpheli gözlerlen bakcek ...' yine karnınız mı ağrıdı terra hanım ' diycek

mutfağa getirdim pc yi yemeğimi yapayım bu gadın yapıştı gitmiyo

cırcır olmuşum dicemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…