kız bak 7511 açmış gazozunu çekirdek çıtlıyomuş bizi dikizliyomuş seni çağırıyo gelsin gazoz içelim diyoo yerim sizi diyo bide
ellerimde ucu siyah nokta gibi acayip şeyler çıktı farklı yerlerde 5-6 tane var
siil mi neymiş o olabilir diyolar
niyeki çık tı bunlar durupdururken:26:
anaa kız belki işyerinde sıvı sabunlar evdeki deterjanlar yapmıştır ... valla benim annem ellerine hep limon suyu sürer deterjandan falan sonra ...kız bilmiyomki siğil hakkında hiç bi fikrim yok bide siğiller allah korusun öyle şakaya gelmez bi cildiyeye git sen öyle her bulduğunu yiyon herkesin sofrasına dalıyon gadın yaa dua et elinde çıktı tübee :26:
anacıklarım karantinaya almasınlar beni:26:
zaten ben özellikle bunu rica edicem hastane yetkililerinden bi müddet seni şöle tecrit odasına alsınlar
sabi sübyana sebep oldun kız kapsama alanı dışına çıktı sıra bana mı geldi bilemedim yaa :18:
gadın kalk git evine bende yemeğimi yapayım yaa belamıydın neydin sen gitmeden gidemiyom :26:
kız terra gel türk filmi izliyelim kadir inanır ve filiz akın oynuyo ... ay bayılırım 1000 kere yayınlansın ilk kez izliyormuş gibi mel mel bakarım öylee ayy çok seviom yaa
he ahanda şimdi heryerlerimde kafan kadar maddeler çıkıcak
ben hassas bir hatunum
içliyim
galdıramam bu kadarını
bak ellerimde estetiğini kaybediyor
sende yemek yapmaya gidecen
bende depresyona girrim bari dur..
neskafemi yaptım.. yanında çikolatam yanında kırılmış fındığım onunda yanında finger bisküvim (çaya bandırınca çok güzel olayoo) kim geler bana eşlik eder
eve gidince limon suyu sür ellerine kurban olduğum
bugün cumartesi niye gidemedin sen yaa
gel bulutum gı gel başımla beraber
sonra patronunun aklına ne gelcek bu gadının niye karnısı ağrıyo kendi kendine senaryolar yazcek senlen ilgili.. ve seni gördüğünde heeep o aklına gelcek .... :26:
terra cık kız çok geç oldu patronuna bayılazaaaam çok fenayım de
üşütmüş olamaz mıyım ayaklarımdan
tabii bu da gelcek zaten aklına benim gazlı çalışanım gaz lambam doğal gazlı elemanım dşcek hatta belirsiz kokularda heep sana şüpheli gözlerlen bakcek ...' yine karnınız mı ağrıdı terra hanım ' diycek
mutfağa getirdim pc yi yemeğimi yapayım bu gadın yapıştı gitmiyo
aynen devammmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?