bende anlamadım.. terra gadınlık dersi ve +18 yarım kaldı. devam bacımmm devam. tüyoları bekliyoz. mesala ben bugün ne yapayım, dün isteklityid ama ben istemedim .bugün yapıyım barii diyom anam söyle
topiğin haydar dümeni ben başka bişey sorcam ya dün gittim yumaoşun mavisini aldım ne kaaaaa iğrenç kokuyor yaaaaa. sürekli vernel kullanıyodum değişiklik yapıyım da yapmazsaydım keşke başımı ağrıttı kokusu, ne kullanıyonuz gı yumaşatıcı. sıkıldım lavantadan
gel tostumdan ısır
cevap vermiyo yazdım dediiğini uyanmamış galiba
en önce salça süürüyon sınra kaşarları diziyon sonra uscukları koyuyon dışınada tereyağ uhhh çok gözeel
bende bimin beyaz bulutunu kullanıyom güzel yumuşacık yaptıı
gı ben karnıbahar pişircem kokusu varya nasıl en lezzetli pişirebiliriiim
en önce salça süürüyon sınra kaşarları diziyon sonra uscukları koyuyon dışınada tereyağ uhhh çok gözeel
bende bimin beyaz bulutunu kullanıyom güzel yumuşacık yaptıı
gı ben karnıbahar pişircem kokusu varya nasıl en lezzetli pişirebiliriiim
terram şu kutunu boşalt anam yedin beni
oy çok canım istiyodu kocam almış da insanın canı karnıbahar istermi bee ben nasıl bi insan oldum
taştan yumuşak herşeyi yemek istiyom
oy çok canım istiyodu kocam almış da insanın canı karnıbahar istermi bee ben nasıl bi insan oldum
taştan yumuşak herşeyi yemek istiyom
neeeeeeeeeeeee
benden farsız olduğunu sanmıyorum gadınımzira yemek hatımın içindesin didik didik ettin özelim kalmadı
taştan yumuşak mı herşeyi mi ne diyon lennnnnnnnnnnnnnnnnn sennnnnnnnnnn
budu gıııı şu dualar vardı ya evi sirkeli suyla siliyoduk her seferinde boy abdesti şart mı gııııııııı
yimessem eğer aklımda kalır
aklımda galacağına midemde dursun demi
bende öyle düşünenlerdenim bebek :13:
sanırım salınmaya gittin bende evimi süpüreyim sen yokken :78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?