" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

bende anlamadım.. terra gadınlık dersi ve +18 yarım kaldı. devam bacımmm devam. tüyoları bekliyoz. mesala ben bugün ne yapayım, dün isteklityid ama ben istemedim .bugün yapıyım barii diyom anam söyle

hmmm...öyleyse 2 günün acısını birden çıkartacann...bol bol fındık ye , tahin pekmez karıştır....
sonrasını merak etme

ben gül kokulu kullanıyom çok da güzel kokuyor kırmızı olandan...

en önce salça süürüyon sınra kaşarları diziyon sonra uscukları koyuyon dışınada tereyağ uhhh çok gözeel

bende bimin beyaz bulutunu kullanıyom güzel yumuşacık yaptıı

gı ben karnıbahar pişircem kokusu varya nasıl en lezzetli pişirebiliriiim

bacım azıcık karbonat at koku moku kalmaz

karnıbahar fırında güzel oluyor

birde kızartması güzel oluyor

oy çok canım istiyodu kocam almış da insanın canı karnıbahar istermi bee ben nasıl bi insan oldum

taştan yumuşak herşeyi yemek istiyom

oy çok canım istiyodu kocam almış da insanın canı karnıbahar istermi bee ben nasıl bi insan oldum

taştan yumuşak herşeyi yemek istiyom

taştan yumuşak mı herşeyi mi ne diyon lennnnnnnnnnnnnnnnnn sennnnnnnnnnn

budu gıııı şu dualar vardı ya evi sirkeli suyla siliyoduk her seferinde boy abdesti şart mı gııııııııı

taştan yumuşak mı herşeyi mi ne diyon lennnnnnnnnnnnnnnnnn sennnnnnnnnnn

budu gıııı şu dualar vardı ya evi sirkeli suyla siliyoduk her seferinde boy abdesti şart mı gııııııııı

he yımışak yiyom

nazar duası okuyon 3 kulfallah + 3 felak + 3 nas + 3 ayetl kürsi

gusülün olcak muhakkak diğeri şart değil sanırım ben almıyom yani her odayı sil ve oku bunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…