" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

terram merak etme senle ilgili bir planım milanım yok anam bana gerek kalmayacak zaten kendi kendini banlatacan anam ne coşmuşun sabah

ay ne bilim canım sıkılıyo bugün aslında sebebide yok ama depresyonda hissediyorum kendimi ailemi özledim galiba gitsem bi dert gitmesem ayrı bide herşeye ağlayasım var ...

bi kaç günlüğüne git istersen istanbul şurası zaten.
değişiklik olur sanada
depresyon olayı havaylanda ilgili olabilir. o kadar kapalı ve iç sıkıcıki

napıyon bacım. bende de aynı dert var, anamgili özledim gel diyom gelemiyom malum aneannem bizde, ben gitsem gidemiyom kocama olacakta kalıyor aklım, bide çocukla gitmek bi dert, çok özledim ankarayı annemi babamı kardeşimi napsak gı, hep beraber kaçsak mı

Oyyyy kıyamam ben sizeee yaaaaa...ana gbi yar olmaz dye bosa demyolar valla...allah onları bazsımızdan eksk etmesin inşallahh..aminn..

ya gitmek bişey değilde k.validemle aynı yerdeler annemler gitsem iki gün üç gün eşimin babannesi gilde orda kaynanam habire orda oturayım istiyo yüzüm yumuşak habire yönlendirecek..

ay keçilerim tepemde kızlar ben kalkayım temizlik yapayım en iyisi...havanında etkisi var tabi sağol bulutum senin için çok sevindim ayrıca

aynen gıııııızzzz kadere bak, beni,mkilerde ankarada sırf onlara gitmemk için anamgile hasret kalıyom yaaaa, ankaray gidince oraya gitcen, kaynıma gitcem vs , gitmek istemiyom yaaaaaa, anama gitmek istiyom sadece, gidince kocam naptı ne haltler yedi diye aklımda burda kalıyo, keşke annem yanımda olsaydı yaa. ne zormuş gurbet yaaaa

oyy boşver gitme o zaman vazgeçtim

hii coştum vallahi

içimden geliyiii napiiim
engel olamıyorum kendimeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…