" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

yoo çok zel değil aldatıldım bacım ve kocam olcak herif sevgilisiyle evlendi ama daha nikahı yok kadın boşanmadı daha..he yarışmacı arkidişlere başarılar bu arada :))))

kadında evlimiydi

hala boşanmadı bide

yuhhh böylesine

Aman bacıcım bak keyfine kurtulmuşun

başlarını yesinler

azgın boğalar

geçti bacım birada olsa atlattım işte.evet kadında evliydi ve daha boşanmadı 2 tanede çocuğu var birini getirmiş. ve getirdiği büyük ihtimalle eşimden

geçti bacım birada olsa atlattım işte.evet kadında evliydi ve daha boşanmadı 2 tanede çocuğu var birini getirmiş. ve getirdiği büyük ihtimalle eşimden

ne kadınmış be iyi olmuş kurtulmuşsun. kaç senedir birliktelermişte büyük olan eşinden oluyor
zor günler geçirmişsin ama kurtulmuşsun onlardan

kızlar bana müsade artıkın yemek yapıcam anam gelir birazdan.yine gelirim sizi tanıdığıma çok memnun oldum.tekrar göüşürüz inş. kendinize iyi bakın.rabbime emanet olun hepicinizi öptüm

kızlar bana müsade artıkın yemek yapıcam anam gelir birazdan.yine gelirim sizi tanıdığıma çok memnun oldum.tekrar göüşürüz inş. kendinize iyi bakın.rabbime emanet olun hepicinizi öptüm

görüşürüz cnm arada gel takıl bize

ne kadınmış be iyi olmuş kurtulmuşsun. kaç senedir birliktelermişte büyük olan eşinden oluyor
zor günler geçirmişsin ama kurtulmuşsun onlardan

bayadır varmış ilişkileri ben biliyodum zaten çok açığını yakaladım ama emin olmadan suçlamak istemedim sonunda çıktı işte

kızlar bana müsade artıkın yemek yapıcam anam gelir birazdan.yine gelirim sizi tanıdığıma çok memnun oldum.tekrar göüşürüz inş. Kendinize iyi bakın.rabbime emanet olun hepicinizi öptüm

bak gene gel tmm mı?

Ne yemeği yapacadın bu arada merak ettim:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…