yoo çok zel değil aldatıldım bacım ve kocam olcak herif sevgilisiyle evlendi ama daha nikahı yok kadın boşanmadı daha..he yarışmacı arkidişlere başarılar bu arada :))))
yoo çok zel değil aldatıldım bacım ve kocam olcak herif sevgilisiyle evlendi ama daha nikahı yok kadın boşanmadı daha..he yarışmacı arkidişlere başarılar bu arada :))))
geçti bacım birada olsa atlattım işte.evet kadında evliydi ve daha boşanmadı 2 tanede çocuğu var birini getirmiş. Ve getirdiği büyük ihtimalle eşimden
geçti bacım birada olsa atlattım işte.evet kadında evliydi ve daha boşanmadı 2 tanede çocuğu var birini getirmiş. ve getirdiği büyük ihtimalle eşimden
geçti bacım birada olsa atlattım işte.evet kadında evliydi ve daha boşanmadı 2 tanede çocuğu var birini getirmiş. Ve getirdiği büyük ihtimalle eşimden
o resimdeki sen misin kı
kızlar bana müsade artıkın yemek yapıcam anam gelir birazdan.yine gelirim sizi tanıdığıma çok memnun oldum.tekrar göüşürüz inş. kendinize iyi bakın.rabbime emanet olun hepicinizi öptüm
ne kadınmış be iyi olmuş kurtulmuşsun. kaç senedir birliktelermişte büyük olan eşinden oluyor
zor günler geçirmişsin ama kurtulmuşsun onlardan
kızlar bana müsade artıkın yemek yapıcam anam gelir birazdan.yine gelirim sizi tanıdığıma çok memnun oldum.tekrar göüşürüz inş. Kendinize iyi bakın.rabbime emanet olun hepicinizi öptüm
Ilkin bir basın açıklaması isterizzzzzzzzzzzz:118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?