ay gadınlık etme gadın gadın dolas ewde goster ama elletmeya de get delü gadınnn
Bunu deneyecem akşama
napalım ya erkkler bole degısıık bısıler
vallahı sen kndı hayal dunyanda onu ıstedgn bırı gbı yapp
o sana ananın ewıne gt dedgın anam cok guzelsın demıs gbı algıla
tek care :)
canım benim deli benim gocam deli
canım benim deli benim gocam deli
ay gadınlık etme gadın gadın dolas ewde goster ama elletme
sen biliyon hangi yöntem sökerse tekrar tekrar onu yap o zaman heeee
aklını başından al amaaaaa sadece o kadar daha ileriye gitme belki yumuşar seni elde etmek için
bak 75 im 11 e sonuna kadaar hak veryrm bu yöntem süper daha öncede sölemiştm bensiz kocam wc ye bile gtmez dye hatrladınmı bu da aynı taktik öyle hayal edyrm onu yaşıorumakıllı kadın bu 7511 tıpkı ben
Hayal ediyorum ve gocamı anasının evine yolluyorum
bak 75 im 11 e sonuna kadaar hak veryrm bu yöntem süper daha öncede sölemiştm bensiz kocam wc ye bile gtmez dye hatrladınmı bu da aynı taktik öyle hayal edyrm onu yaşıorumakıllı kadın bu 7511 tıpkı ben
budu nerdesın ayolterram noldu gıı gene mi olay olayların gadını ?
ay ilk defa zeytin yağlı yaptım kendim o yüzden küçücük bi denedim kendim yiycem öncebeğenirsem onlarada sarcam ayy sırtım ağırdı yaaw :44:
terram noldu gıı gene mi olay olayların gadını ?
Ay ilk defa zeytin yağlı yaptım kendim o yüzden küçücük bi denedim kendim yiycem önceBeğenirsem onlarada sarcam ayy sırtım ağırdı yaaw :44:
o yontem bnmkıne sokmuo ıstedgını alıo guc yokkı bızde bole elımızn tersylen ıtsekaklını başından al amaaaaa sadece o kadar daha ileriye gitme belki yumuşar seni elde etmek için
fazla hayale dalma boğulma emi canım:))))))))))
bende kocamı sarma gibi sarıp yesemmi ki acaba:44:
o yontem bnmkıne sokmuo ıstedgını alıo guc yokkı bızde bole elımızn tersylen ıtsek
dürüm yap ye gı
anacım sen onu sarma yapsan yemeğe kalksan boğazına takılır boğazından gecse midene otrr allah muhafaza:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
burdayım gı 7511 im malum misafir gelcek acaba yemeğe gelirlerse ne menü yapsam .. Kızlar ya bana misafirleriniz için yaptığınız kahvaltı ve yemek için menü yazar mısınıız marifetli gadınlarım hadi ya ilk defa gelcekler ya heyecan yaptım :44:
ezogelın corbalardan guzel doyurucu ve agrı bnce olabılırburdayım gı 7511 im malum misafir gelcek acaba yemeğe gelirlerse ne menü yapsam .. kızlar ya bana misafirleriniz için yaptığınız kahvaltı ve yemek için menü yazar mısınıız marifetli gadınlarım hadi ya ilk defa gelcekler ya heyecan yaptım :44:
hee valla dürüm daha çekici
he zavallı midem sonra dimi yaOnada yazık
aşk kokusu var
len yemek olur gider ama
burda zavallı kocasından eziyet gören garip mi garip bir kadın varr
burdayım gı 7511 im malum misafir gelcek acaba yemeğe gelirlerse ne menü yapsam .. kızlar ya bana misafirleriniz için yaptığınız kahvaltı ve yemek için menü yazar mısınıız marifetli gadınlarım hadi ya ilk defa gelcekler ya heyecan yaptım :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?