" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

napalım ya erkkler bole degısıık bısıler

vallahı sen kndı hayal dunyanda onu ıstedgn bırı gbı yapp

o sana ananın ewıne gt dedgın anam cok guzelsın demıs gbı algıla

tek care :)

bak 75 im 11 e sonuna kadaar hak veryrm bu yöntem süper daha öncede sölemiştm bensiz kocam wc ye bile gtmez dye hatrladınmı bu da aynı taktik öyle hayal edyrm onu yaşıorum akıllı kadın bu 7511 tıpkı ben

napalım ya erkkler bole degısıık bısıler

vallahı sen kndı hayal dunyanda onu ıstedgn bırı gbı yapp

o sana ananın ewıne gt dedgın anam cok guzelsın demıs gbı algıla

tek care :)

canım benim deli benim gocam deli

aklını başından al amaaaaa sadece o kadar daha ileriye gitme belki yumuşar seni elde etmek için

ay gadınlık etme gadın gadın dolas ewde goster ama elletme

Hayallerinde yaşatacak beni
için için azulayacak
gösterecem
emme velakin
elletmeyecem

sen biliyon hangi yöntem sökerse tekrar tekrar onu yap o zaman heeee

gadınlığımı kullana kullana başka bişi bilmez oldum

aklını başından al amaaaaa sadece o kadar daha ileriye gitme belki yumuşar seni elde etmek için

herşey sıradan olucak ohhh canıma deysin
hiçbişi eskisi gibi olmayacak

terram noldu gıı gene mi olay olayların gadını ?

ay ilk defa zeytin yağlı yaptım kendim o yüzden küçücük bi denedim kendim yiycem önce beğenirsem onlarada sarcam ayy sırtım ağırdı yaaw :44:

budu nerdesın ayol

derının anası teveccuhunuz efem

Anacım sen onu sarma yapsan yemeğe kalksan boğazına takılır boğazından gecse midene otrr allah muhafaza:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

burdayım gı 7511 im malum misafir gelcek acaba yemeğe gelirlerse ne menü yapsam .. kızlar ya bana misafirleriniz için yaptığınız kahvaltı ve yemek için menü yazar mısınıız marifetli gadınlarım hadi ya ilk defa gelcekler ya heyecan yaptım :44:

dürüm yap ye gı

hee valla dürüm daha çekici

anacım sen onu sarma yapsan yemeğe kalksan boğazına takılır boğazından gecse midene otrr allah muhafaza:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

he zavallı midem sonra dimi ya Onada yazık

aşk kokusu var

len yemek olur gider ama

burda zavallı kocasından eziyet gören garip mi garip bir kadın varr

ezogelın corbalardan guzel doyurucu ve agrı bnce olabılır
pacanga boregı
zeytınyaglı engınar kerevız gbı bısı yapabılırsın
fırında koftelı patates olabılır et yemegune yada davuk butu patateslı yıne
yanına pilav cacık yapabılırsn
mevsım salatası

kavaltıda normal peynır zeytın domates melemen yaparsın fırında elma dılım patates yaparsın yeter bnce

budummmm hamarak hatunum yaaa

ben mercimek çorba yapıyorum.
zeytinyağlı olur mutlaka ( sarma yapmışsın işte ne güzel, barbunya ve şimdi mevsimi portakal soslu kereviz favorim)
et yemeği ( et sote olabilir; salçalı biftek olabilir, köri soslu tavuk olabilir bunlar favorim)
pilav( şehriyeli veya nohutlu favorim
börek ılmazsa olmazım oluyor.
veee salatalar( yeşil salata,köz kırmızı biber,kereviz salatası,yoğurtlu havuç ve yoğurtlu kabak salatalrı
etin yanına garnitür olarak fırında kremalı patates te yapabilirsin

kahvaltıda ise;

krep,pofidik poğaçalar, çok güzel gidiyor bol kahvaltılıklar,biberli sebzeli omletler ve fırında atıştırmalık kanapeler yapabilirsin

hımmmmm cnm çekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…