burdayım gı 7511 im malum misafir gelcek acaba yemeğe gelirlerse ne menü yapsam .. kızlar ya bana misafirleriniz için yaptığınız kahvaltı ve yemek için menü yazar mısınıız marifetli gadınlarım hadi ya ilk defa gelcekler ya heyecan yaptım :44:
ohh bende gaziyim
iyikide gaziyim
efenm taıf edermısnız acabakürdan kebabı da hem çok sık hem lezzetli ve çok zor değil cnm..
ben gazı olmak ıstemıorm nıye ıykı gazıymıssnkı ne
bulut olsamla ben artı 18 lerde bı konu acacaz orada takılacazmenü verenler elleriniz melleriniz dert görmesin saolun bacılarım..
anam 7511 im bulutum coştunuz bak rtük kapatacak geneesize gatılmamak mümkünmü demeden geçemiycem
terram dertli gadınım sen menü vermiş miydin :26:
evet efenm daha guzel daha daha good very good anam bugun ayın kacıkızgın olunca bence dahada güzel
kendınız yın onu azcık zaten cerez gbı atıverınndurubulut nerdeeeeeeeeeeeeeeeee duruuu buluuutt nerdesin sin sin sesim geliyo mu mu mu duyuyon mu mu mu eneeem nem nem nem
ay bu sarma işi beni sarmadı küçücük bi tencere sardım su koyuvercem galibaa belkide vermem dadına bakiiim bütün ev sarma koktuu gıı uuhşş sarmaya kurban olunur itinayla
benim dükkan kapalı değil tadilat yok aklıma bişiycikler geliyor bakevet efenm daha guzel daha daha good very good anam bugun ayın kacıkavga cıkarım bugun yarın
durubulut nerdeeeeeeeeeeeeeeeee duruuu buluuutt nerdesin sin sin sesim geliyo mu mu mu duyuyon mu mu mu eneeem nem nem nem
ay bu sarma işi beni sarmadı küçücük bi tencere sardım su koyuvercem galibaa belkide vermem dadına bakiiim bütün ev sarma koktuu gıı uuhşş sarmaya kurban olunur itinayla
kendınız yın onu azcık zaten cerez gbı atıverınn
onlarada ne bılım kerevız neyım yap ıste zaten neden gelıolarsaınsan 3 5sene sonra gelır
sipaydı gel sıpaydı cc sipaydi sipaydiiiibenim dükkan kapalı değil tadilat yok aklıma bişiycikler geliyor bak
boşver sarmayı kereviz yap portakallı hımmm hem kolay hem lezzetli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?