" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

ben evime ilk defa birileri geldiğinde kahvaltı ise;
börek kesinlikle yaparım yanına patates patlıcan biber kızartması(domates soslu) yumurta salatalık domates normal kahvaltılıklar börek yerine tostta olabilir cnm ...
yemekte ise;
en iyi yapabildiğim çorba ne ise onu yapıyorum..(domates çok basit çünkü)
pilav kesinlikle izmir köfte veya tavuklu patates fırında bezelye yemeği salata yoğurt tatlı hazır alıyorum ben baklava yada revani yapıyorum hemen ortayada karnıbahar kızartması sarma falan koyabilirsin çeşit olsun diye cnm hemde tatlarıda güzel oluyor..

Bence domates çorbası,pirinç pilavı,salçalı biftek,patates püresi paçanga böreği olabilir patlıcan salatası amerikan salatası kereviz salatası barbunya pilaki olablr

menü verenler elleriniz melleriniz dert görmesin saolun bacılarım..

anam 7511 im bulutum coştunuz bak rtük kapatacak genee size gatılmamak mümkünmü demeden geçemiycem

terram dertli gadınım sen menü vermiş miydin :26:

bulut olsamla ben artı 18 lerde bı konu acacaz orada takılacaz

durubulut nerdeeeeeeeeeeeeeeeee duruuu buluuutt nerdesin sin sin sesim geliyo mu mu mu duyuyon mu mu mu eneeem nem nem nem

ay bu sarma işi beni sarmadı küçücük bi tencere sardım su koyuvercem galibaa belkide vermem dadına bakiiim bütün ev sarma koktuu gıı uuhşş sarmaya kurban olunur itinayla

kendınız yın onu azcık zaten cerez gbı atıverınn

onlarada ne bılım kerevız neyım yap ıste zaten neden gelıolarsaınsan 3 5sene sonra gelır

evet efenm daha guzel daha daha good very good anam bugun ayın kacı kavga cıkarım bugun yarın
benim dükkan kapalı değil tadilat yok aklıma bişiycikler geliyor bak

boşver sarmayı kereviz yap portakallı hımmm hem kolay hem lezzetli

kendınız yın onu azcık zaten cerez gbı atıverınn

onlarada ne bılım kerevız neyım yap ıste zaten neden gelıolarsaınsan 3 5sene sonra gelır

ya bi dur be gadın bi dur içimdeki canavar çıkacak şimdi yaa dua edin gelemesinler hadi bakim zaten eşim dedi onların işi belli olmaz dedi önce istanbula eşimin annesine sonra bize gelceklermiş onlara yol uzun gelir belki vazgeçerler dedii ya çok seviom dayısını eşini yaa

dua edin hadi bakim misafir duası

ter ram ram ram dertli li li kadı nım nım nım sende akşam oğlunu yidir derinin anası demişya yidir ortadan gaybet çocuğu hasret kalsın

konu çok dikkatimi çekti. sayfalarca okudum ama sonuç olarak konuyu açan bayanın yılbaşını nerede ve nasıl geçirdiğini bulamadım eşi sürpriz mi yapmış? umarım öyledir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…