hemen çıkmadan simdi öet gec birimize biz brbrmze yollarızz cabukkk dedim valla uyku uyuyamam bu gece ben
bnde merak ettım kız anlat nolcakhemen çıkmadan simdi öet gec birimize biz brbrmze yollarızz cabukkk dedim valla uyku uyuyamam bu gece ben
anaaaaaa duruyla budu da gelmişş anacım bunlar biz gidince geliooo gecelerinn kadını bacılarr:))bnde merak ettım kız anlat nolcak
bnde merak ettım kız anlat nolcak
yerım onun dıslerını bengızzzzzzzz marifet yumağı napıyon, yemekler yapılmış erkenden, napıyonuz gııı çok giremiyom bu ara işlerim bitmek bilmiyor, duru yine diş çıkarıyor huysuz, tabi annesi uykusuz deli gibi dolanıyom oratlıklarda.
onlar gece vardıyası bulut olsam ızınlı oldgu ıcın gelmıo,anaaaaaa duruyla budu da gelmişş anacım bunlar biz gidince geliooo gecelerinn kadını bacılarr:))
burdada yagdı kıskanmadıkkı ama bızım gundz hep guneslıydı sıcaktı hatta dısarsı erıdıben geldim bacılar
gece buraya çok güzel kar yağıyodu şuan da her yer bembeyaz
nassınız bakem bakem
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın bacım napıyosun, keyfin nasıl bakalım
terraaa napıon bacım hanı bıze mesaj atcaktın hanıcanım günaydınnnn
iyi olmaya çalışıyorum
ne kadar iyi olunabilirse işte
soğudum bu adamdan ya nasıl olcak bilmem:26:
10 dk ya takıldım yaaaaa
of açık kadın fotolarına bakıyo konu bu:26:
ne bılım ben ya uf kndı derdım yetmıo bıde terranınkı gelıo aklımabu erkeklerin genetiği bozuk bacım, ya fotoya bakarlar ya başka şeye, hepsi aynı sonuçta ne amnlıyolarsa başkalarına bakmaktan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?