,kız nedir bu tartışma
önde oturma arkada oturma
,
ya kızım kaynana konusunda hıc kaynanaya hak weremıorm yaram var ya
bnm ıcın kaynana hıc bısı degıl her yerede cvp yazıom hıncımı alıorm:26:
:26::26::26::26:
ehehre ole ıste o konuya bı kac gun ewwlde yazmıstım kaynana paspasın dısıdr demstım tepkı aldım
halbukı oledr ewlılık danısmanıda bole soluyo
anne baba cocuktr aıle yada karı koca gerı kaln herkes pas pasın dsnda kalır
vs vs
bnde bı kere teklıf ettım yok sen otr dedı ıyı dedım bndekötüler için bişi diyemem ama
ben büyüklerim arabaya bindiği vakit hep arkada otururum
sen kaynanla görüşmüyon mu kı
bnde bı kere teklıf ettım yok sen otr dedı ıyı dedım bnde
babamada demıstım bı kere gel gec dedım one yok demıstı ole de kaldı
ya bn en son kndı anemede kaynanamada bayramda gıttım en son anmlerbı kez geldı
hergun tel edıorm etmeyınce laf edıolar edınce ımalı konusuolar anlatmıstım ya
kaynanamı arıodm onceden hergun baktımkı olmuyo sureklı laf sokuyo sureklı nıe gelmıosn mılletın gelını ewını temzlıo bırlıkte yasıo falan cok solenmeye basladı bnde tamamen kestım aramayı kendı arıo 4 5 defa acmıorm ole ıste
gorusunde 1 hafta sınır krızınde oluyorm ben ole guzel laf sokuyokı esımde o yaslı o hasta o cahıl dıo anlamıo bnı kac kez tartıstık onnn yuzunden artık gorsmuyom ve
gorusuncede tv ye bakıom sırf yada mutfakta cay falan yapıorm yarım saat 1 saatede kalkıorz esım anlıo
zaten ewınde bısı yıyıp ıcmıorm sımdı gıdıcez mecbur bakalım ne laflar sokacak neler soleyecek
derin ne ediyon gıı
Nerdesin kaçak bacım:26:
gııızzz bacım koştryrmm yaa evde tadilat var koşuştrmaca salonumu baştan yaratıom da:)))))))
neler yapıyon gııı
anlatsanaaaaaa salonuna renk nedir :44:
:18:evet üşüyommmmmmmmmkızlar nasılsınız herşey yolundamı havada çok soğukmuş
salonum duvarlar vanilya ciceği(bölee krem gbi) koltuklarım ila krem halımda öle mobilyam beyaz meşeli idiiiiii....şimdi duvarlarımı beyaz yaptryrm köşe takım yaptryrm füme olcak nubuk..tv ünitesi yaptryrm siyah beyaz..tül perde yaptryrm ve füme kırmızı beyaz halı alıorum shaggy bi de ledli bi avize beğendim süper onu alcam:)))))))))))))))))))))
:18:evet üşüyommmmmmmmm
ayy içim kıpırdadı
Ne hoşşşş yaaaaaaaaaa
ahh cnm dua et evin yurdun ayrı
ister gidersin ister gitmezsin
ben kızsamda görüşmek zorundayım
altlı üstlüyüz
hoş iyiyiz şimdi ama baştan sorun yaşadık bayağ
iş eşinde bitiyo
anlayışlıysa ne güzel
benim eşim bildiğin bi kütük
çok istydm zaten koltklarımı degstrmeyi ama 2-3 yıl daha beklcektim kocişim sürpriz yaptı almış mobilyacıyı gelmiş eve deli:)))))
canm anlayıslıda olsalar annelerı hakkında kotu konusturmuyolar...gozlerı donuyo
neyse bacım bn ara ara yazmıom markete gttım yemek yapıorm bulasık yıkadım falan
kız adamın aklını başından aldın naptın banada söle
evde değiştirmek istediğim eşyalar var:44::44::44:
valla bişi yapmadım 1 tane koltuk fotosu yolladım nasıl dedim?süper dedi ...sonra eve koltuk için ölcü alsın dye adam getirdi ben de anlamadım...:))
kıııı illaki bişiler olmalı
şu bacına yap bi kıyak
zati problemlerim var bu adamla
hiç tınlamıyo beni ya
(hayatımda ılk defa yapıorm )yesil mercımek yemegı pişiokız bacım ne yemeği yapıyonnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?