" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

kız nedir bu tartışma

önde oturma arkada oturma
,
ya kızım kaynana konusunda hıc kaynanaya hak weremıorm yaram var ya
bnm ıcın kaynana hıc bısı degıl her yerede cvp yazıom hıncımı alıorm:26:
:26::26::26::26:
ehehre ole ıste o konuya bı kac gun ewwlde yazmıstım kaynana paspasın dısıdr demstım tepkı aldım
halbukı oledr ewlılık danısmanıda bole soluyo

anne baba cocuktr aıle yada karı koca gerı kaln herkes pas pasın dsnda kalır

vs vs

kötüler için bişi diyemem ama

ben büyüklerim arabaya bindiği vakit hep arkada otururum

sen kaynanla görüşmüyon mu kı

kötüler için bişi diyemem ama

ben büyüklerim arabaya bindiği vakit hep arkada otururum

sen kaynanla görüşmüyon mu kı
bnde bı kere teklıf ettım yok sen otr dedı ıyı dedım bnde
babamada demıstım bı kere gel gec dedım one yok demıstı ole de kaldı

ya bn en son kndı anemede kaynanamada bayramda gıttım en son anmlerbı kez geldı
hergun tel edıorm etmeyınce laf edıolar edınce ımalı konusuolar anlatmıstım ya

kaynanamı arıodm onceden hergun baktımkı olmuyo sureklı laf sokuyo sureklı nıe gelmıosn mılletın gelını ewını temzlıo bırlıkte yasıo falan cok solenmeye basladı bnde tamamen kestım aramayı kendı arıo 4 5 defa acmıorm ole ıste

gorusunde 1 hafta sınır krızınde oluyorm ben ole guzel laf sokuyokı esımde o yaslı o hasta o cahıl dıo anlamıo bnı kac kez tartıstık onnn yuzunden artık gorsmuyom ve
gorusuncede tv ye bakıom sırf yada mutfakta cay falan yapıorm yarım saat 1 saatede kalkıorz esım anlıo

zaten ewınde bısı yıyıp ıcmıorm sımdı gıdıcez mecbur bakalım ne laflar sokacak neler soleyecek

ahh cnm dua et evin yurdun ayrı
ister gidersin ister gitmezsin
ben kızsamda görüşmek zorundayım
altlı üstlüyüz
hoş iyiyiz şimdi ama baştan sorun yaşadık bayağ

iş eşinde bitiyo
anlayışlıysa ne güzel
benim eşim bildiğin bi kütük

neler yapıyon gııı

anlatsanaaaaaa salonuna renk nedir :44:

salonum duvarlar vanilya ciceği(bölee krem gbi) koltuklarım ila krem halımda öle mobilyam beyaz meşeli idiiiiii....şimdi duvarlarımı beyaz yaptryrm köşe takım yaptryrm füme olcak nubuk..tv ünitesi yaptryrm siyah beyaz..tül perde yaptryrm ve füme kırmızı beyaz halı alıorum shaggy bi de ledli bi avize beğendim süper onu alcam:)))))))))))))))))))))

kızlar nasılsınız herşey yolundamı havada çok soğukmuş
:18:evet üşüyommmmmmmmm

ayy içim kıpırdadı

Ne hoşşşş yaaaaaaaaaa

canm anlayıslıda olsalar annelerı hakkında kotu konusturmuyolar...gozlerı donuyo

neyse bacım bn ara ara yazmıom markete gttım yemek yapıorm bulasık yıkadım falan

kıııı illaki bişiler olmalı

şu bacına yap bi kıyak

zati problemlerim var bu adamla

hiç tınlamıyo beni ya

biz baska bi ev almayı düşünüoz..bu evde en fazla 2-3 yıl daha otrcaz sonra taşıncaz benm koltkları değştrmek istedgmi biliodu zaten ama ben hep yeni evde yeni evde dyodum..ctesi de kuzenim yeni ev aldı ona gttm sonra çok gzel vs vs dye anlattım heralde kıyamadı öle düşünyrm ama bilemyrm tabi:)

kız bacım ne yemeği yapıyonnnnnn
(hayatımda ılk defa yapıorm )yesil mercımek yemegı pişio
domATESLI bulgur pilavı
ayran yapcam bıde

bıde kabak tatlısı pişio

kız sıgara dedınde cok pis cıgerlerımden ses gelıo duduk gbı bıde bole hırıltı sendede oluyomu gunde 1 paket ıcıom bn ya 4 5yıldr falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…