kendı işi
bıde artık konusmıcam hı
1 cumle edemıorm sustruo hemn of pof
okadar saskınımkı nerde o asık adam
tamm cok kotuyuz battı ısı ama gel bnde tesellı bul dımı
neyse oyle canm bnm allah buyuktur
pılav kuru okadar sogan kırcam bıde aha ha garıban yımegıne yemek yapıcannnnnnn :44:
ahh cnm ahh
evlendikten kısa bi süre sonra hamile kaldım 2. ayımdan son ayıma kadar eşim işsizdi bende çalışamıyodum başka şehirdeydik biz yaşadığımız stresler maddi manevi çöküntüleri tahmin dahi edemezsin boşanmaya kadar geldiğimiz günler oldu o çok sinirliydi iş bulamıyodu para yok ben hamileyim üstelik ikizlerim olacaktı benim ben hamilelik psikolojisi ile iyice deliriyodum eşimle sürekli tartışmalar içimde kalan onca şey ... ama gene de birbirimizi bırakmadık bırakamadık şimdi diyorum ki iyi ki hep destek olmuşum eşime iyi ki hala beraberiz arada bunlar olacak ki haline şükret ben annemden babamdan para istiyodum doğuma gittiğimizde 5 kuruş paramız yoktu ama çok şükür atlattık ve şimdi ufak tefek sorunlar olsa da ne ben vazgeçebilirim ondan nede o ... evlilik bazen düşündüğünden çok daha zor olabiliyo sabret ve eşini her zamankinden daha çok sev
pılav kuru okadar sogan kırcam bıde aha ha garıban yımegı
kız dun saat 4 te poaca yaptım bılıomusn sırf ıstedı dıye
ahh sız anlattıkca dıormkı tek ben degılım ve gecıcek...ahh cnm ahh
evlendikten kısa bi süre sonra hamile kaldım 2. ayımdan son ayıma kadar eşim işsizdi bende çalışamıyodum başka şehirdeydik biz yaşadığımız stresler maddi manevi çöküntüleri tahmin dahi edemezsin boşanmaya kadar geldiğimiz günler oldu o çok sinirliydi iş bulamıyodu para yok ben hamileyim üstelik ikizlerim olacaktı benim ben hamilelik psikolojisi ile iyice deliriyodum eşimle sürekli tartışmalar içimde kalan onca şey ... ama gene de birbirimizi bırakmadık bırakamadık şimdi diyorum ki iyi ki hep destek olmuşum eşime iyi ki hala beraberiz arada bunlar olacak ki haline şükret ben annemden babamdan para istiyodum doğuma gittiğimizde 5 kuruş paramız yoktu ama çok şükür atlattık ve şimdi ufak tefek sorunlar olsa da ne ben vazgeçebilirim ondan nede o ... evlilik bazen düşündüğünden çok daha zor olabiliyo sabret ve eşini her zamankinden daha çok sev
yerım senı canm benmben çıkıyorum artık
hepinizi öperim
ahh sız anlattıkca dıormkı tek ben degılım ve gecıcek...
bızde ayrılcz faln naraları atıp sarılıorz bılmıorm ya yıpratıomuyuz ılıskımızı.
çok buyuk bı yuk var onun omuzlarında ama bnde ewde aynı yuku tasıorm
sakın olmak lazım sıkmak lazm dısını ıste bazende bı laf edıokı ya ben buca seye katlanıorm gıkım cıkmıo o nasıl bole der oluyosnhepsi geçer canım siz yeter ki birlik olun çok kırılırsınız bu yaptıklarınız da anca sizi yıpratır birbirinize sevgi ve şefkat ile yaklaşın yumuşayın biraz
sakın olmak lazım sıkmak lazm dısını ıste bazende bı laf edıokı ya ben buca seye katlanıorm gıkım cıkmıo o nasıl bole der oluyosn
ne zormus...onunlada konuş canım zor günler geçiiryoruz ikimizde yıpranıyoruz artık üzülmek istemiyorum seni seviyorum falan de canım onu söylediklerine pişman ettir ama tatlı dille
şekerciklerim günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bugün heryer ışıl ışıl olsun
kalplerimiz kıpırtı dolsun
cebimiz yetecek kadar para dolsun
bizim adamların içine merhamet dolsun
kafaları hep bizimle olsun
bizi kırdıkları son olsun:92:
günaydın cnm günaydın
bunlar ne güzel dilakler amin hayatım
bu ne enerji böyle maşallah
akşam iyi geçmiş belli
Güüüünaaaaydıııııınnnnn:)
günaydın şekerim nabersin bugünnnnnnnn
ehh işteeemoralmancıklarım pek yerinde değil ama idare eder:s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?