" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

birkeresinde yemek yiyorduk

bir bayan eşimi aradı
resmen konuşmak ve ayartmak için

eşimde öle kalakaldı

kız ismini falan sordu
benim akıllıda söledi
bende yanındayım

sonra kapattılar...

ortalık dolu bu hafiflerden...

anam nolmuş be ara kızı bence hemen dün akşam aramıştınız de sor güzelim bi nerden bulmuş nosunu fln

1- duvar ünitesini takma bulursun elbet
2- öyle manyaklar çok. onuda takma yılbaşı gecesi bi salakta beni aramıştı. hemde erkek olabiliyor yaniiiii

kız ben aramadım abla dyo arkadaslarım aradı

dyorumki sen hasta mısın be dedim tlf sahip cıkamıyo musun sen dedim gece gece arıosun

senin numaranı savcılığa vercem artık sen mi aradın arkadasınmı orasına siz karar veririsinz dedim kapattım

ama kızım konuşması bia cayip bölee seyy nasıl anlatılır blmemki kız zar zor konuşuo sanki değişik..

Ama geceden beri içim içimi yiyo kız aradıktan sonra eşim tlf kapattı ama kız tlf kapalıykende aradı mı

bilmiyorum tabi......kafam karışık

sinekte ufak ama mide bulandırır haklısın canım...

ama hazır sorunları aşmışken üzme tatlı canını

somut bişi yok ortada

sinekte ufak ama mide bulandırır haklısın canım...

ama hazır sorunları aşmışken üzme tatlı canını

somut bişi yok ortada

iyiyim bende canım vukaat yok

süslenip geziyorum vallahi

ay bu civcivler beni sinir ediyor yaaaaaaaa

ayy ne güzel bende gezmek istiyorum oğlum bi büyüse şöyle elinden tutup onunla yemeğe gitmeyi çok istiyorum en büyük hayalim bile diyebilirim ama sanırım en az 1-2 sene daha beklemem lazım

ayy ne güzel bende gezmek istiyorum oğlum bi büyüse şöyle elinden tutup onunla yemeğe gitmeyi çok istiyorum en büyük hayalim bile diyebilirim ama sanırım en az 1-2 sene daha beklemem lazım

anlamadan gelecek o günler

sonra gittiğin yerde kuduracak arada kızarip bozaracan

ben geldım kızlar gunaydın
derının annesı uzulme sapıktır yada kocandan hoslanıodr yuva yıkmk ıcın yapmıstr sakın bırbırınıze gırmeyın ama numarayı takıp et esınıde

terram bulutum shelınm sızlerde ıyısnz ınsallh

anlamadan gelecek o günler

sonra gittiğin yerde kuduracak arada kızarip bozaracan

büyümesini çok istiyorum beni anlayabilmesini istiyorum he sabah arkamdan anne diye bağırışları geçsin istiyorum ..
büyüdüğünde en azından anlatırım ona ..

çoook seviyorum onu çoook

iyiz tatlişkom sen nasılsın bakayım bugün

günaydın tatlım..

sen anlat haberleri merk ediyorum.
Eşin?

iyidir gülüm sen nasılsın

akşam mesai varmıydı:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…