niyeküne gıı:44:
1.istediğim gbi tv ünitesi hala bulamadım:s
2.düngece 3 gibi falan eşimin cebinden bi kız aradı uyku sersemi hiç bişi anlamadık kız kafayı bulmuş heralde sabahta aradım kızı bi tuhaftı kız bölee acayip kafam çok karışık gecede hiç uyumadım zaten :s:s
akşam gezmeye gittim
o kaaaaaa
sen ne ediyon gıı
eltisi birini kovmuş, ortalık kopuyo
eşinin ailesinde gördün mü?
çok komik şeyler yazıyorlar
ehh işteeemoralmancıklarım pek yerinde değil ama idare eder:s
shelinim günaydın naber canımmmmmmmm
2.düngece 3 gibi falan eşimin cebinden bi kız aradı uyku sersemi hiç bişi anlamadık kız kafayı bulmuş heralde sabahta aradım kızı bi tuhaftı kız bölee acayip kafam çok karışık gecede hiç uyumadım zaten :s:s
koptum koptum
birkeresinde yemek yiyorduk
bir bayan eşimi aradı
resmen konuşmak ve ayartmak için
eşimde öle kalakaldı
kız ismini falan sordu
benim akıllıda söledi
bende yanındayım
sonra kapattılar...
Ortalık dolu bu hafiflerden...
iyi canım senden naber ..?
kız ben aramadım abla dyo arkadaslarım aradı
dyorumki sen hasta mısın be dedim tlf sahip cıkamıyo musun sen dedim gece gece arıosun
senin numaranı savcılığa vercem artık sen mi aradın arkadasınmı orasına siz karar veririsinz dedim kapattım
ama kızım konuşması bia cayip bölee seyy nasıl anlatılır blmemki kız zar zor konuşuo sanki değişik..
Ama geceden beri içim içimi yiyokız aradıktan sonra eşim tlf kapattı ama kız tlf kapalıykende aradı mı
bilmiyorum tabi......kafam karışık
kız ben aramadım abla dyo arkadaslarım aradı
dyorumki sen hasta mısın be dedim tlf sahip cıkamıyo musun sen dedim gece gece arıosun
senin numaranı savcılığa vercem artık sen mi aradın arkadasınmı orasına siz karar veririsinz dedim kapattım
ama kızım konuşması bia cayip bölee seyy nasıl anlatılır blmemki kız zar zor konuşuo sanki değişik..
Ama geceden beri içim içimi yiyokız aradıktan sonra eşim tlf kapattı ama kız tlf kapalıykende aradı mı
bilmiyorum tabi......kafam karışık
iyiyim bende canım vukaat yok
süslenip geziyorumvallahi
ay bu civcivler beni sinir ediyor yaaaaaaaa
ayy ne güzel bende gezmek istiyorum oğlum bi büyüse şöyle elinden tutup onunla yemeğe gitmeyi çok istiyorum en büyük hayalim bile diyebilirim ama sanırım en az 1-2 sene daha beklemem lazım
anlamadan gelecek o günler
sonra gittiğin yerde kuduracak arada kızarip bozaracan
ben geldım kızlar gunaydın
derının annesı uzulme sapıktır yada kocandan hoslanıodr yuva yıkmk ıcın yapmıstr sakın bırbırınıze gırmeyın ama numarayı takıp et esınıde
terram bulutum shelınm sızlerde ıyısnz ınsallh
derının annesı uzulme sapıktır yada kocandan hoslanıodr yuva yıkmk ıcın yapmıstr sakın bırbırınıze gırmeyın ama numarayı takıp et esınıde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?