" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

naptıki yine derinim :26::26::26:
ama sonunda cazibesine karşı koyamamışsın

benim k.validemle k.pederim ayrılar...k.pederim başka memlekette evli iki kzı var.neyse büyük kkız istanbula geldik tatil ya smdi

neyse dün akşam benmki gtti aldı görümcme getrdi onu(biz ev tadilaylı ya) ondan sonra neyse saat 11 oldu dedim götrelm kızıda gec

olmasın karda başlamıştı bde baskasında da kalıo 12 de götrcek halimz yok heralde bana öle bi bakışı vardı ki anlatam resmen o

bakışıyla beni duvardan duvara carptı yani neyse bndk arabaya götrdk kızı arabadayız bişi sordu yok dedim nye srat yapıosn dedi

zaten kendimi zor tuttuodm başladım ağlamaya sen böle yapıosnda işte dedim bıktım artık böle bakmalırnda laflarından hep aynı şey

ayy bi görsen sinirlerim boşaldıı valla hüngür hüngür salya sümük hıçkıra hıçkıra sen hangisini beğenrsen:) öle ağladım sonra eve geldk

yattk sarılma fala flan işte öleee oldu..ama o iş olduktan snrada tutamadım kendimi yani saatlerce ağladm hiçbişi demedi bidaha.ama

adam sanki hiçbişi olmamış gbiii yaaaaaa gıcıkk gıcıkkk

sen goturelım dedın dıemı ters baktı

kuzum o kadar ağlanıcak bişey yokmuş ama sen alınmışsın çok
neden o kadar alındın acaba...
tüm içini boşaltmışsın
tamam bende öyle bakışlardan hoşlanmamda niye harap ettin kendini okadar derinim

aaaahhh şu erkekler köküneee kibrit suyyuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…