kıs ben indirip atamıyom indirebilen varsa hayır için basit bir örneğinden şuna indiriverinde özeline koyuverin izlesin
aslında braz benm istemm dışı oldu ama oldu işte.akşam çok üzdü ebni çok ağlattı
ahhh bi gocama kavuşabilsemmmm bilibiibilsemmmmmmefkar bastııı ceeeekkkk
ahaha ewlenmedende kavusulabılıtesı var aslıdaahhh bi gocama kavuşabilsemmmm bilibiibilsemmmmmmefkar bastııı ceeeekkkk
naptıki yine derinim :26::26::26:
ama sonunda cazibesine karşı koyamamışsın
ahaha ewlenmedende kavusulabılıtesı var aslıda
benim k.validemle k.pederim ayrılar...k.pederim başka memlekette evli iki kzı var.neyse büyük kkız istanbula geldik tatil ya smdi
neyse dün akşam benmki gtti aldı görümcme getrdi onu(biz ev tadilaylı ya) ondan sonra neyse saat 11 oldu dedim götrelm kızıda gec
olmasın karda başlamıştı bde baskasında da kalıo 12 de götrcek halimz yok heralde bana öle bi bakışı vardı ki anlatam resmen o
bakışıyla beni duvardan duvara carptı yani neyse bndk arabaya götrdk kızı arabadayız bişi sordu yok dedim nye srat yapıosn dedi
zaten kendimi zor tuttuodm başladım ağlamaya sen böle yapıosnda işte dedim bıktım artık böle bakmalırnda laflarından hep aynı şey
ayy bi görsen sinirlerim boşaldıı valla hüngür hüngür salya sümük hıçkıra hıçkıra sen hangisini beğenrsen:) öle ağladım sonra eve geldk
yattk sarılma fala flan işte öleee oldu..ama o iş olduktan snrada tutamadım kendimi yani saatlerce ağladm hiçbişi demedi bidaha.ama
adam sanki hiçbişi olmamış gbiii yaaaaaa gıcıkk gıcıkkk
benim k.validemle k.pederim ayrılar...k.pederim başka memlekette evli iki kzı var.neyse büyük kkız istanbula geldik tatil ya smdi
neyse dün akşam benmki gtti aldı görümcme getrdi onu(biz ev tadilaylı ya) ondan sonra neyse saat 11 oldu dedim götrelm kızıda gec
olmasın karda başlamıştı bde baskasında da kalıo 12 de götrcek halimz yok heralde bana öle bi bakışı vardı ki anlatam resmen o
bakışıyla beni duvardan duvara carptı yani neyse bndk arabaya götrdk kızı arabadayız bişi sordu yok dedim nye srat yapıosn dedi
zaten kendimi zor tuttuodm başladım ağlamaya sen böle yapıosnda işte dedim bıktım artık böle bakmalırnda laflarından hep aynı şey
ayy bi görsen sinirlerim boşaldıı valla hüngür hüngür salya sümük hıçkıra hıçkıra sen hangisini beğenrsen:) öle ağladım sonra eve geldk
yattk sarılma fala flan işte öleee oldu..ama o iş olduktan snrada tutamadım kendimi yani saatlerce ağladm hiçbişi demedi bidaha.ama
bısı olmaz ellet gıtsın :)yok yafri annemmmm göstert amaaaa elletmeeeee hııııııııııııııııııııı dedi
çekinnn mahmut hocaaaa gelmedennnnnn
sızdemı yatsın ıstıodu elbette gotrceksınızevettttttt((((((((((((
sızdemı yatsın ıstıodu elbette gotrceksınız
Eki Görüntüle 334566 kızlar bayılıorm sunlara hep platform gıyıorm bunlardanda alıcım gıyenınız varmı
Eki Görüntüle 334566 kızlar bayılıorm sunlara hep platform gıyıorm bunlardanda alıcım gıyenınız varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?