bunlar daha sexy mıs erkeklere gorebende var bi tane platformlar bence daha rahat ve seksiiii
bunlar daha sexy mıs erkeklere gore
ay ne bılım bn cok begendım ınce bı bacakta hos durur bnce
gunluk gyılmez dımı aksam yemegınde falan eteke hos olurhayatım senn zevkin tabii begendysen btanede bndan all:)
arad ellet de kız
gunluk gyılmez dımı aksam yemegınde falan eteke hos olur
yok kısss bende bu sapıklık varen işin sonu çok fena yerlere giderkurtulamam elinden falla fillaaa ... aklıma hinnik geldi msj atıım sapıklık yapımm dedim tlf elime aldımm bi baktım msj geldi ben namaza gidiyorum diyooo hevesim kursağımda kaldı
bunlar daha sexy mıs erkeklere gore
ay ne bılım bn cok begendım ınce bı bacakta hos durur bnce
beğendiysen al o zaman cnm
ehehehe tam zamanında yazmış çocukk yoksa abdestini de bozscaann hehehe:))))))))))))))))
kızlar sıze bısı sorcam dıelımkı ben bırını engelledım o benım yazdıklarımı gorebılırmı ızın bırı bana taktı kafayı
bı toopıge yazmıskı erkekler cok guzel kadınla ewlenmez ortalama bırıyle ewlnır yazmıs
bnde yazdımkı yo cok guzel kadınlarda ewlenıo
sonradan orendımkı bu kız ewlenmek cok ıstıomus evlenemıomus bıde aldatılmıs yanı psıkolojısı bozuk sımdı heryerde benı takıp edıo hakaret edıo cok terbıyesız
banlanmamak ıcın alttan alıorm
sımdı bunu engellesem ben onun yazdıklarını goremıcem oda bnmkılerı goremıcemı
ettımbısı yapmıolar dur bı senı engellıyım bak bakalım bnm yazdıklarımı gorcekmısncanım engel kısmını bilemiyorum valla ama çok rahatsız ediyosa seni yönetime şikayet et
ses çıkmadığına göre göremiyo herhal kıslarrr... ben 15:30 daaa narşıngennnn
Değerli Çalışanlarımız,
Kar yağışı nedeniyle bugün için mesai çıkış saatimiz 15:30 olacaktır.
Bilgilerinize sunarız.
Saygılarımızla,
İnsan Kaynakları ve İdari İşler Müdürlüğü
un kurebiyesi yapıcammm börek yapıcam boğaça yapıcam kek yapıcam kısır yada patates salatası yapım diyorum sarma sarıcam tatlı olarak tavuk göğsü yapıp üzerine ahududu sosu dökim diyorumm başkada bilmiyorummm
ahanda geldim kuzumkızbu terrayla 7511 nerede :26:
yoksa elanktirikleri mi kesik ki
burdayım canım işlerim var iditerra nere kayboldun :2::2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?