oyy kıyamammm kızzz
senin kuzun nasıl tatil de evde şimdi siz nasl vedalaşıyonuz bacım
benmki kres ya tatil 1 haftaydı bitti ama çok kar var soğuk dye yollamyrm ben.:) akşam babannesinde yatıo vedalaşma faslımız yok:)bde artık alıştı evde de olsa ağlamıyo artık yolcu edyo beni:)
İkizler burcu kadınına âşık bir erkek için notlar...
Teknolojiden de, sanattan da, politikadan da, spordan da anlayın. Bu konularda her türlü tartışmadan alnınızın akıyla çıkacak kadar bilgili olun. Şehrin tüm gizli köşelerini avucunuzun içi gibi bilin. Hangi kafede en iyi cappuccino'lar yapılır, hangi barda harika frozen margarita'lar yaratırlar, öğrenin. Şehrin kitapçılarını avucunuzun içi gibi keşfedin. Spor müsabakalarını izleyin. Oy verin. Düşünceli olun. Yeni bir laptop'a ihtiyacı olduğunda onunla dolaşıp ihtiyaçlarına en uygun olanını seçin. Bilgisayarı bozulduğunda ya iyi bir tamirci bulun ya da daha iyisi, tamir işini siz üstlenin. Emin olun, biraz uğraşsa sizden daha iyi bir teknik insan olur ama sizin onun için çaba göstermenize de bayılıyordur. Diyelim ki onu elde etmeyi başardınız, bundan sonrası sizin için kolay demeyi isterdik ama işin aslı hiç de öyle değil. İkizler kadınıyla birlikte olan bir erkeğin hayatının her günü sınav sayılır. Sadakatinizi, kişiliğinizi, güvenilirliğinizi sürekli olarak kanıtlamak ve onun aşkını canlı tutmak zorundasınız. Bir de onun kendine güvenli bağımsız bir tip olduğunu hiç aklınızdan çıkarmayın. Destek olun, işini engellemeyin. başarılarını alkışlayın. ve tabii ki onu çok sevin. Bütün kadınlar bunu ister ama İkizler kadınları buna âşık olur.
Ne yapmalı
Para harcamayı sevmiyorsanız yanına yaklaşmayın. Tekdüze bir hayatınız varsa uzak durun. Her zaman bakımlı görünün.
Minik ipucu
Evin içinde bir yerlere özel ve önceden belirlediğiniz ipuçları gizleyin. Yani birtakım nesneleri özel yerlere gizleyin ve sevgilinizden onları bulmasını isteyin. Her bir nesneyi bulduktan sonra da sevgilinize ufak bir ödül verin: Bir öpücük veya soğuk bir bira olabilir. Sonuncu ipucunu da bulduğunda hazinesi çıplak bir halde siz olacaksınız.
almıyosun akşamları heeeee ben her akşam alıyom ananeden zor oluyo
bilmiyom ki top gibi oynuyo benle:26:inş.cnm eşinin iş ilemi ilgili sorunu var :26:sana neden öyle davranıyor
gün geçmiyoki bize sataşmasınlar yaaaaabu adamları ne yapmalıı yaaa...bulutum seninki ne etti de bakim
bişi dedi ben unutmuşumterram sen nye fırça yedin patrondan yaa??
keyifler orta derece bebeğimhayatım ctesi pzar evdeydim tlfdan girim dedimm 149 tl telf faturasını görünceVazgeçtim
dün de işde çok yoğundum saat 16:30 da çıkış yaptık bide işlerimi yetiştirmeye çalışdım.
Sizler napıyosunuz keyifler nasıl
kıyamam sana..ne yapayım tavır yapıyorummmmm verdimde ipleri haberi mi yok acaba
burdan yazmasam daha iyi galiba derinim ya :26:
slm kızlarrrrrrrrrrrrr
napıyonuz bakemmmmmmmm
alıyorum alıyorumm babası erken gelio benden o alıo zaten apt.yan yana:) gelio evde yemek yyoz oynuoz ders yapıoz yatmaya götryrm:)
ayyhh ne güzel yaa yakın çok iyi
beni sabhaları akşamları görsen ağlarsın valla
çok zor oluyo şu kış günleri
arabayla gidiyoz dedemi alıyor ama yine zor
bilmiyom ki top gibi oynuyo benle:26:
gün geçmiyoki bize sataşmasınlar yaaaaa
bişi dedi ben unutmuşum
keyifler orta derece bebeğim
kıyamam sana..
ne edek kuzum sen nerelerdesin bakim
gızlarrr gızlarr gelemmı yanğızdann öpemmi siz gocağzın goynunda ben soğuktann ölemmi teyyy teyyy teeeeeyyyyyy
şapppii şappiiii guluuu guluuu guluuuu guluuuu
anammmm bune böyle kimsenin kefi yok gibiii
abowwwwwwwwwww
terracım napam kız işte iş güç muhabbet devam
sennasılsın bacımm goncanla
kuzunda iyidirinş.
hihii
kuzum hasta iğne yiyoo:26:
benimde boğazlarım şişti(kocam şişirmedi ama soğuk algınlığı)
YüzüNün GüLmesi için
- Ya KaDerin GüzeL oLacak
- Ya da Kafan...
YüzüNün GüLmesi için
- Ya KaDerin GüzeL oLacak
- Ya da Kafan...
‎" Son albümümün fotoğraf çekimlerinde makyajımı yapan tüm FİLLİ boya ailesine teşekkür ederim... BÜLENT ERSOY:)
eehehehehehe:))))))))))
geçmiş olsun bebeimmm nane limonn kaynatırken içinede yarım çay kaşığı karabiber koy bolbol sıcak ve sıvı tüket ki bian önce iyleş
miissss gibi bi şişe şareppp iççennnkafayı ne güzel eder acepp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?