" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

Aldatan erkeğin anatomisi

Kocam beni aldatıyor, kocamın beni aldattığını hissediyorum ama tam olarak emin değilim. Beni aldatıp aldatmadığını nasıl anlayabilirim. İhanetin belirtileri nelerdir? İhanete uğrayıp uğramadığınızı saptamak aslında zordur. Öncelikle kesinlikle bir şeylerden emin olmanız gerekir. Eşinizin sizi aldattığından şüpheleniyorsanız o güne kadar ki bütün davranışlarını gözden geçirmeniz gerekir. Aldatan kocalar bir anda değişir ve bambaşka bir erkeğe dönüşebilir.

TELEFONUYLA HİÇ İLGİLENMEZ!
İhanet eden erkekler eskiden ortalık yere koydukları cep telefonunu, eve geldiklerinde göz önünden kaldırır ve evde mümkün olduğunca az kullanır. Telefonunda artık tuş kilidi vardır. Zil sesi kapatılmış olabilir. Telefonunu kurcalamanıza müsade etmez. Olur da telefon eğer elinize geçerse diye, sürekli mesaj kutusunu boş tutabilir. Son aramalar da genellikle temizdir.

BİR ANDA GERGİNLEŞİR
Aldatan erkek, ihanete başladığı günden itibaren kendine bakmaya başlar. Seks hayatınız kötü gittiği halde onun bu bakımlı halleri sizin de dikkatinizi çekebilir. Parfüm kullanmaya başlayabilir. Giyim tarzı değişir. Eve yeni kıyafetlerle gelebilir. Eğer orta yaş üzeriyse genç görünme çabalarına da girişebilir.

SEVİŞMEKTEN KAÇAR!
Eskiden sizinle sevişmek için her fırsatı değerlendiren kocanız artık eskisi gibi ateşli değildir ya da enerjik.. Sizinle sadece sevişmiş olmak adına sevişir. Bunu fark etmemeniz imkansız hanımlar.
Hızlıdır ve olsun da nasıl olursa olsun havasındadır. Sevişmek sadece sizin şüphelenmemeniz için olan bir eylemdir. Sevişir ve böylece size kocalık görevini yaptığını düşünüp, alal acele olayı bitirip, duşunu alıp gidebilir. Başkasına aşık erkek size istekli dokunmayacak ve sizi ateşli bir şekilde öpmeyecektir..

TELEFONLARINIZA CEVAP VERMEZ!
Aradığınızda hemen bulamazsınız. Ya geç açar ya da açmaz ve size daha sonra isteksiz bir biçimde döner. Bu durum sık sık tekrarlanmaya başlar.

OLDUKÇA ASABİDİR!
Eskiden kızmadığı şeylere kızmaya başlayan aldatan erkek, son derece huzursuz bir profil çizer.
Sık sık olmadık konulardan tartışma çıkarır ve sizi bastırır. Eğer sizi aldatıyorsa, genellikle vicdan yapar ve hemen sonra size aşırı ilgi gösterebilir. Sizinle ilgilenerek hiçbir şey yokmuş havası yaratmak isteyebilir. Eşiniz ya da sevgiliniz size böyle davranıyorsa üzgünüm ama yolun sonuna gelmiş gibi görünüyorsunuz..

:78:

geçmiş olsun terram
gız çocuklar hep hasta aman onlar iyi olsunda biz bakarız başımızın çaresine

aynen öyle canım;
iğne verdi doktor aman ne ağladı yavrum, bu gece nasıl götürcez bilemiyorum ,
bacam çok acıyoooooo diye diye içim parçalandı ya:26:

Bir kadın kısık sesle konuşuyorsa birşey istiyor demektir Sesini yükseltiyorsa bilin ki istediğini elde edememiştir.....

ahahahahahahahha
bizde az değiliz heeeeeeee

Kulaginda küpe olan yeni nesil erkeklerle evlenmekte sakinca yoktur. En azindan acinin anlamini ve mücevherin degerini bildikleri kabul edilebilir.

ABE KAYNANANA NAPTIN BİZE AÇÇAM KURT NEYİM KALMICAK HEPİCİİİ DÖKÜLCEK

Cın cıngırdata cıngırtak onu biliyon mu

leyy leyy leyy leyyy

hosbulduk bebekler
edıolardı suan ses yok katıl olucam

alışıyon zamanla kaynım evlendiğinden beri pat pat terlik sesleri
bende alıştım artık
tv sesini yükselt biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…