" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

yawrıler saolun ıltıfatlarınız ıcın anam sımardım :)
o sızın guzel bakıslarınızdan sewıonuz benı ondan yerım ben sızı guzel bebeklerım kaldrım mı artıkın gocam benı kesecekk

duru gı geldınmı artık komple

ara ara geliyom gııı, çocuk olunca her daim giremiyom bakıp çıkıyom sadece, ev ileri yemek derken vakit olmuyor baım. çok güzelmişsin anam, kocanın yerinde olsam gözünün içine bakarım

ara ara geliyom gııı, çocuk olunca her daim giremiyom bakıp çıkıyom sadece, ev ileri yemek derken vakit olmuyor baım. çok güzelmişsin anam, kocanın yerinde olsam gözünün içine bakarım
kız sen emzırıyomusn yerım senı anam:) oyyyyy sut kokulu anne
ya bızı cok ıhmal edıosn ama sen :/ bnde ıs yapıom ama bak hep burdayım tabı bebek yok bnde gel ıste yıne 2 3 saat gelırsın nolcekkı
bu arada saolun gı gocam sewgılıykene gozumun bı cok yerımın ıcıne bakrdı havada karada sıkıstrrdı. pesımden 3 ay kosturmustum bısıler ıcmek ıcın.ah ah
ama ewlennce artıkın bakmıyo nasılsa ewde kadın nasılsa benm dıyo kesın aklınca

evlendikten sonra bişey oluyor bu erkek milletine, gelmeey çalışıyom bacım.fırsat buldukça. goncan aran nassı iyisin dimi

durum gelmişşşşşşşşşşş yuppiiiiiiiiiiiiiii

geldim bacıların bacısı emme birazdan çıkacam yemek yapcam,oofff duruşbeni çok üzüyor bugün 3 saat uğraştım uyutmak için düşünün artık, yemez içmez uyumaz. kafayı yiyecem yaa. bunaldım çok. kocam desen biliyon işte aman be çıldır geli artıkkk

gitti canım ya bir hafta kaldı hiç bişey anamadım... durucuyla uğraşmaktan eviş yapmaktan vakit bulamıyom ki, sizde iyi kaynatmışsınız yavvv ben yokkene, sen napıyın canım

napiim canım ya burda çene çalışıyoruz işte
işe gel eve git
yemekti kocaydı uğraşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…