4 senemii maşşallah
Uzatma cnm valla uzadıkça tadı kaçıyo
delüüü kadın ekle işte
ülkem napalım çalışmaya devam
Terram nerelerde kaldı acaba soğuktan dondumu ki
kızlar parkelerimi arap sabunuyla temizlesem parlar mı????
ekledum senıde yawrum bakabılınben bakamıyorum
ben bakamıyorum
1 yazıo noluı kım bızı ızlıyı kım oLeeen gızlar dışarıdan 10 tane ziyaretçimiz var biliyonuz mu
gocam benı kesecek gobeklı resım de godum cıbıl cıbıl kımse gormuyo dıye gormuyodur dımı gısenin resmin koydum dediğin vakit 10 ziyaretçi yazıyordu şimdi çıkı çıkıvermişler
gocam benı kesecek gobeklı resım de godum cıbıl cıbıl kımse gormuyo dıye gormuyodur dımı gı
kocam cakı cakıver cakı cakıverır valla
ıyı oazazman ohYOK CNM SADECE İRTİBat HALİNDE OLDUĞUN ARKİDİŞLERİN GÖREBÜLÜR
off offf bi insan aynı yemeğin 2 kere dibini tutturur mu o tenceren hoop bu tencereye eni sonu bi kuru fasulye ortaya çıkacak ama noldu bana bi anlasam bazen hiç kımıldamasam öylece olduğum yerde kalsam dediğiniz oluyor mu ?
off offf bi insan aynı yemeğin 2 kere dibini tutturur mu o tenceren hoop bu tencereye eni sonu bi kuru fasulye ortaya çıkacak ama noldu bana bi anlasam bazen hiç kımıldamasam öylece olduğum yerde kalsam dediğiniz oluyor mu ?
ıyı oazazman oh
ya ailesi burda değil memlekette... ben istedim bırazda eski nişanımın üzerinden 2-3 sene geçsin istedimm..... bide o herşeyi kendisi tek başına yapıcak oyüzden bekliyoruz birazda
askerlikten önce nişanlandık sonra askerlik gitti geldi sonra iş yok dedi gerçi aramadıki hiçneyse bitti gittti iştee
kocam beni ısıttı kı, şeytanları gitmiş melakeleri gelmiş herhal,öğlen bana eliyle tost yaptı
arap sabunu mermeri parlatır diye bilirim, parkeler için özel yüzey temizleyiciler oluyor ama
kızzzz melakeleri hiiiç gitmesin inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?