" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

delüüü kadın ekle işte
ülkem napalım çalışmaya devam

Terram nerelerde kaldı acaba soğuktan dondumu ki

kocam beni ısıttı kı, şeytanları gitmiş melakeleri gelmiş herhal,öğlen bana eliyle tost yaptı

kızlar parkelerimi arap sabunuyla temizlesem parlar mı????

arap sabunu mermeri parlatır diye bilirim, parkeler için özel yüzey temizleyiciler oluyor ama

off offf bi insan aynı yemeğin 2 kere dibini tutturur mu o tenceren hoop bu tencereye eni sonu bi kuru fasulye ortaya çıkacak ama noldu bana bi anlasam bazen hiç kımıldamasam öylece olduğum yerde kalsam dediğiniz oluyor mu ?

suyunu fazla koy kıı,
bana çok sık oluyor o dediğin özellikle regl günlerime yakın çok durugunlaşıyorum,

ıyı oazazman oh

ya ailesi burda değil memlekette... ben istedim bırazda eski nişanımın üzerinden 2-3 sene geçsin istedimm..... bide o herşeyi kendisi tek başına yapıcak oyüzden bekliyoruz birazda

birlikte yapın cnm sende destek old

askerlikten önce nişanlandık sonra askerlik gitti geldi sonra iş yok dedi gerçi aramadıki hiç neyse bitti gittti iştee

hayılısı olmuş cnm

kocam beni ısıttı kı, şeytanları gitmiş melakeleri gelmiş herhal,öğlen bana eliyle tost yaptı

arap sabunu mermeri parlatır diye bilirim, parkeler için özel yüzey temizleyiciler oluyor ama

kızzzz melakeleri hiiiç gitmesin inşallahhhh

kuru fasulyeyı duduklude yapıwer canm yarım saatte lokum olıyı
suyunu bol koy cekıyo

terra senn goca ınsanı delırtır bı ole bı bole dovsen mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…