aynen oyleölemi dersin
allah allah noluyo ya gozemı geldınız kızım yanapiyim bacım az önce yine kavga ettik ne bi tanıdığım var ne bişey çıkıp gitmek istiyorum burdan ben
ne yurumesı yabilmiyorum 7511 im gündz olsa durmam çeker giderim gelmedi daha işyerinden yürüyerek geliomuş arabayla gitmio servise binmemiş 12 de evde olur gelirse tabi
ya sacmalama budu lutfenorganize sanayi bölgesi olduğu için yok sadece vız vız araba sesleri geliodu olsada binmez yürüyo sinirlenmiş ya sesi kıslmış soğuktan arabanın anahtarı bende şeytan diyo arabada aşağıda kullanmayı çat pat biliyorum bilsem çıkar ist.a giderdim walla
ah budum ahya bana hala anasını kuzenlerini savunuyo ya 7511 im ya bi buçuk sene nişanlıydım kuzen muzen görmedim kınamda da bi sürü laf etti kız bana meseleyi biliyon ya sen ben şoka girmişim erkek sesli bi kuzeni var erkek fatma bana onları savunuyo ya ben ne için bekliyorum bilmiorum kendi anam babam bilsem ağlamıcaklar hiç durmam
aynen aldılar bızı tıktılar ewe kıskanmıolar kı artık nasılsa ewdeaynen öyle kız bizde film alırdık seyrederdik bilmiorum ben şimdiden pişmanım aptalım niye evlendim ki hep diodum çalışıcam kendime ev alcam evlenmicem bi de köpek tamamdır ah salak kafam
budu alısma sakın sakın alısma bnde ole basladım budu bırak ıcme nolursun yazık cıgerlerıne bak bana yıldr ıcıorm yaslı ınsan gbıyım nefes alamıorm sakın alısma hemen alısıo ınsankız aynen bende öle sabahları çoraplarını giydirrdim kendi ayılamıyodu giyemiyo diye aman atlet giy aşkım ..
evde 3 pkt sigara var ben 1. pakette 3. sigarayı içiyorum hayatımda ilk kez içki bile içmedim iki kadeh bira hariç nolur bana kız ?
budu alısma sakın sakın alısma bnde ole basladım budu bırak ıcme nolursun yazık cıgerlerıne bak bana yıldr ıcıorm yaslı ınsan gbıyım nefes alamıorm sakın alısma hemen alısıo ınsan
corap olayı bendede var vs vs ya of
budum alkol daha ıyı sıgaradan yemn edeım bak alısmıosn okadar co k alıssanda kolay bulamıosn
ıcme baska hadı
aynen budu tum maas alıswertı kopek gbı gezerdımne kuaförü spor ayakkabılarımla dolaşıyorum kıyafetim olmuyo bekarken aldıklarımdı lan bekarken maaşımın yarısını kredi kartlarıma verirdim alış veriş kıyafet off özledim yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?