ah budum bnmde canm cok ıstıo grntuda hıc sorun yok ama artık hayata kustum.evde olsada içsem... alkoll
elde edene kadar demekkıkız 7511 im ben bekarken o kadar çok sevilirdim ki biliyomusun mahalle sokak işyerimdeki arkadaşlarım benim ilk aşkım ilkim hep eşimdi biliomusun her konuda ama arkadaşlarım dalga geçerdi bemnle rahibe teresa diye... bunu mu hakediyodum ben bi bunun ailesine yaranamadım buna yaranamadım annemi babamı özleidm ben kime kötülük ettim ben bilmiorum
bulusrduk hep can yoldası olurduk bırbırımızebilmiomki anam niye sordunki
bunlar kardes olmasınne güzel olurdu kız benimkide öyle ilk taşındığımda karşı komşum vardı karı koca görüşelim dediler benimki kıyameti kopardı biliyo musun asosyal kesinlikle öyle çiftli buluşmak dedinmi burnumdan getiriyo şimdi komşuda yok kaldım yanlız keşke sen olsaydın nolurdu yaa
günaydın kızlar akşam erkenden vurdum kafayı yattım
budum naptın şekerparem iyimisin... eşin geldimi kavga etmediniz demi
7511 im sen nasılsın cnm he iyimisin. dediğin çok doğru biliyomusunuz
bi tek türklerde var bu anacılık kaynana problemi... hep yalnış yetiştirilmekten kaynaklanıyo.
erkek çocuklarına doğru eğitim veremiyo o analar offf offf
terram hazımrısın bu akşama bakalım aradımı seninki yine akşam
derinim nasıl oldu prensesin
gecemevisi durum ve diğer arkadaşlar günaydın...
ben eşime sabah mail attım ramızda geçen konuşmaları yazdım....
en altınada ben çantamı bile hazırlamıştım bana bi gel demedin beni düşündüğün için bunları yapıyosan hani burda düşünmedin hiç dedim...
ondan sonra bana söylediklerini oku dedim ya sen beni hiç sevmiyo değer vermiyosun yada sen çok kötü vicdansız bi adamsın dedim..
benim suçum nerde burda dedim 2 gün sesimi çıkarmadan yalnız kalmaya çalışmakmı dedim bunumu hakediyorum diye döşedim gönderdim
bakalım dönüşü nasıl olacak
budum cnm sen yalnız hissediyosan kendini istersen görüşürüm seninle valla bak üzülme sebn yeterki kıyamam
canımmmm günaydınn... derininm ii maşallah eteşi çıkmadı hiç gece deliksiz uyudu kuzucum..seninki aramadı mıı kııı hiç...maile cevap geldi mi?
hiç aramadı dün maile cvp yok henüz galiba vicdansız bi adamla beraberim derinim yada bu adam beni sevmiyo artık
ne bileyim yaaaaa
aman iyi iyileşicek o zaman derin bıcırık
bulutum iyi etmişin döşemekle, içinde kalacağana
inş düzelirsiniz canım, ama sanırım bu fazla özlemden kaynaklanıyor
hırçınlaşıyor eşin..
seni özlüyo kıı
derinim sevindim prensesin düzelmesine
budum sende mi bürütüs ya:26:
75 im 11 im o ne laaa şarkılar ölee
terram günaydın 75 11imde fazla sevgiden dedi
tecrübeli gadınlarım öyle diyosanız öyledir.
aradımı kı seninki bağırdmı seni seviyorum diye
heyecanlımısn kı akşam için ataşlı gadınım
tabi sevgiden kıı,
bende hırçınlaşırım bazen, aksi olurum,
adam seni istiyo suç mu
akşama yemeğe gidecek dışarı
bende doğum gününe davetliyim
ikimizde partilerden döndüğümüzde
yer yerinden oynayacak
hergün arıyo napıyon diyo
sakinledi yine bu ara
:26:
bakalım kaç gün sürecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?