" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

derin bacım benden bi gelişme yok adam gece geldi uyudu hemen yaa bende uyudum öle işte bilmiom nolcak

7511 im nerde yaa

kız bacım hoşgeldiiiiinn.heyecan neyim var mı??????????benmde bu akşam evde patlama var?haberiniz olaaaa:)))

he yehecan neyin var olmamı

son derece sabırsızım

fırtınanın ardından pek egzantirik oliiir

yarında pazar uyurum vallahada billahada

bi evime gideydim hele...
kız derinim karnımın içinde bişey geziyo o neki bacım

:44:

teram hiç iştahım yok akşamdan beri toplam 13 sigara peş peşe içtim bitanede sabahım 7 sinde tost bana ben ona bakıyom yiyesim yok iştahı kesermi sigara terram tiryaki gadınım

kız sende bürütüs olmuşun ya :26:

13 sigara mı

len bu kadar içme hertürlü iştahını keser haberin ola

Gadınlarım...bacılarım...ben kaçıyorum.herkesee iii tatailler..boll şanslarr.mutlu haftasonu diliyorumm..hepimize allah sabır versin.........:)öptümm hepinizi

anaaam ben geldim deyom heyoo deyomm

hoşgeldin bacım ataşlı gadınım

kız bacım hoşgeldiiiiinn.heyecan neyim var mı??????????benmde bu akşam evde patlama var?haberiniz olaaaa:)))

ne patlaması kız oooooo

teram hiç iştahım yok akşamdan beri toplam 13 sigara peş peşe içtim bitanede sabahım 7 sinde tost bana ben ona bakıyom yiyesim yok iştahı kesermi sigara terram tiryaki gadınım

içme budum şunu ya bu gidişle sen sigara tiryakisi ben alkolik olucam

heyecandandır o heyecandan
Gadınlarım...bacılarım...ben kaçıyorum.herkesee iii tatailler..boll şanslarr.mutlu haftasonu diliyorumm..hepimize allah sabır versin.........:)öptümm hepinizi

güle güle derinim iyi patlamalar

temizlik yapıyodum zahirlendim galibayaaaaa
aspirin aldım dün ne müthiş bişey o öyle ne kolay onla temzilik alın valla kızlar çamaşır suyu halt etmiş yanında

ben ilk kez duydum gı aspirin mi

kız bu 7511 im nerde

güle güle derin bacım

aspirix bacım çokta ucuz
fritözümü temizledim ayyyy yağ çöz halt etmiş yanında
mutfaktaki beyaz deri sandalyelerimi sildim
hiç yorulmadan şöyle bi bezle bembeyaz oldu
her yerde kullanabiliyomuşun
75 im 11 im nerdesin bacım bak ben ayıldım

ay bakayım bende kipada vardır belki

bende şimdi kalkıcam temizlik yapmak istiyom deli gibi kendimi temizliğe vurmak böle.. canım çıkana kadar

iştah miştah gitti iki ısırık aldım tosttan acaba ben sigara tiryakiisi oldum mu nasıl anlıcam hiç içmedim sabahtan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…