eşimle 2000 kasım 3 kasımdan beri beraberiz ve 6 yıllık evliyiz.
Herşey çok monoton, özel günlerin hiç bir önemi kalmadı, 14 şubatta da hiç birşey yapmayacak biliyorum, etrafımdaki bazı çiftleri gördüğümde çok üzülüyorum ve bu olaylar bana hem manevi hemde cinsel olarak olumsuz yansıyor. Kendimi önemli hissetmek istiyorum, yardım edin ne yapmalıyım
canım çok sıkkın ve moralim çok bozuk
Eşimle 2000 kasım 3 kasımdan beri beraberiz ve 6 yıllık evliyiz.
herşey çok monoton, özel günlerin hiç bir önemi kalmadı, 14 şubatta da hiç birşey yapmayacak biliyorum, etrafımdaki bazı çiftleri gördüğümde çok üzülüyorum ve bu olaylar bana hem manevi hemde cinsel olarak olumsuz yansıyor. kendimi önemli hissetmek istiyorum, yardım edin ne yapmalıyım
canım çok sıkkın ve moralim çok bozuk
ben alıştım canım dyorum ya beklentim yok benim.herşey kızım için....
Ben neyin ne olduğunu biliyorum...napıyım rabbim beni de böle sınıyo işte
ahhh canııııım...kelin ilacı olsa kendi kafasına sürer topiğindesin malesef....:)
oh saol ewladım yarın anamlar gelcekmıs netımızı baglıcak adam onlarda gelcek sınırsız alcaz telefonla grıom bn suan cok fatura gelıo 400 450 falansaatler olsun....
ewımı temızledım ohhhhhhhh mıs c suyu oh oh oh kokla kokla cek cek
kndımı de yıkadım cigaramı da yaktım mıssssss
benimde ev,m ç.suyu kokuyo gıııı bende bıcı bıcı yaptım çamaşır astım şimdi de yemek yapıom bi yandan da size bakıyom
terram oha ne biçm kadın mış o beee
ay benim kocamda dün şey diyodu işte 14 şubat tüketim içinmişte hergün değerliymişte içimden dedim nahıngen dışımdan da dedimki siz erkeklerin bahanesi de o yılda bir iki hatırlamanın neyi kötü arabanızın bakımını vergisini kaçırssanız nolur arabanın motoru bozulur araba bozulur ee bi kadınlarda öyleyiz hem iki çiçedk alsanız yetiyo bide söyleniyonuz
oh saol ewladım yarın anamlar gelcekmıs netımızı baglıcak adam onlarda gelcek sınırsız alcaz telefonla grıom bn suan cok fatura gelıo 400 450 falan
neyse ıste dedım ewı temzlıyım bıde aksam alıswers yapım yarında yemek deılde bole cay yanına bısıler hazrlıyım ama bı usenıom suan asa ınmeye anlatamam gı
benimde ev,m ç.suyu kokuyo gıııı bende bıcı bıcı yaptım çamaşır astım şimdi de yemek yapıom bi yandan da size bakıyom
ay benim kocamda dün şey diyodu işte 14 şubat tüketim içinmişte hergün değerliymişte içimden dedim nahıngen dışımdan da dedimki siz erkeklerin bahanesi de o yılda bir iki hatırlamanın neyi kötü arabanızın bakımını vergisini kaçırssanız nolur arabanın motoru bozulur araba bozulur ee bi kadınlarda öyleyiz hem iki çiçedk alsanız yetiyo bide söyleniyonuz
sıhatler olsun hayatımmm
gecem benm saol yawrumbenimde ev,m ç.suyu kokuyo gıııı bende bıcı bıcı yaptım çamaşır astım şimdi de yemek yapıom bi yandan da size bakıyom
kız ole gelıo ıste esımın telı 1 mılyar gelıodu kontre gecrdım onu bole bole tasarruf etcez napalımkı o nassı fatura kira öder gibinen
he öle bi gadın işte....mide bulandırıcı..
slmmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
terraa derin nasılsınız bakemmmm geçiyodum slm verem dedimmm
slmmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
terraa derin nasılsınız bakemmmm geçiyodum slm verem dedimmm
kız ole gelıo ıste esımın telı 1 mılyar gelıodu kontre gecrdım onu bole bole tasarruf etcez napalım
anmler kızdı bız halledıcez dedıler netı.
bızım kıra aıdat falan cok zaten bıde durumları bılıosn :S
kız ole gelıo ıste esımın telı 1 mılyar gelıodu kontre gecrdım onu bole bole tasarruf etcez napalım
anmler kızdı bız halledıcez dedıler netı.
bızım kıra aıdat falan cok zaten bıde durumları bılıosn :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?