" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

hazır çorba al fırına elma dilim patates at tavuk al kızart turşu varsa bide istersen makarna

valla ben eşimden çok büyük bi sürpriz beklemiyorum maddi sııntıları var çünkü bide arabalarının gideri hiiç fuzuli olmaz tüketim olmaz bize gelince oluyo zaten bi hatırlasın yeter yaa ben canlı orkide istiom saksıda alsın ben evde onu büyüteyim ne gzüel olurdu :26:

bugün ayın 13 ü benmki de hala maaş almadı

yarumm o nasıl fatura öle eeee şey yapsanz karışmak gibin olmasın ama en azından daha uygun olan bi eve taşınsanız aidatı olmayan falan :26:
nısanda kontrat bıtıo dedım esıme ıstemıo bacı m
netı ıste sınırsz alcaz 50 60 tl gelıomus galba
o seklde ancak tasarruf etcez 3 seyde

kahvaltı gibi yap o zman derinim..
Eşim bu akşamki feribota yetişemiyomuş yaaa
budum bana eşim geçen sene aldı ben çiçeği öldürdüm biliyomusun

kahvaltılığımda yok bulutum:)derin babannesinde kahvaltı edyo e bzde h.içi kahvaltı etmyrz almyrm bende yazık günah cöpe gdyo dyeee napsam blmyrm

co dayanmıo orkıde
ben pırlanta ıstıorm yada sexy gecelık ıstıorm ahahha
ama ıkısıde ımkansız:)

kahvaltılığımda yok bulutum:)derin babannesinde kahvaltı edyo e bzde h.içi kahvaltı etmyrz almyrm bende yazık günah cöpe gdyo dyeee napsam blmyrm

mercimek yap ozman hem kolay hem sağlıklı
patatesin varsa patateste kolay oluyo..
ben haşlayıp yağ ve salçada kavuruyorum baharat atıyom üzerinede sarımsaklı yoğurt
çok lezzetli oluyo

kı bulutum bana gül alıyo ben sıkıldım değişik çiçek arayışına girdim şimdi de orkide istiom yaa:26: bi de arada elinde çiçekle gelse ne güzel olurdu hiç öle jestleri yoktur çikolata alıyo seviom diye arada bi çiçek al başka bişey al adam yaa

kıı kerevizimi koydum heyecanlıyım portakalda baya suluymuş işallah tatlı tatlı olmaz tuzda koydum bide çorba yapayım

deriniö haşla makanayı kocan sonrunca niye yemek yok yorum yok dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…