Kızlar akşama yemeğim yokk...hastayım halimde yok pratik bişiler söleyn ne olur bana
soslanmış tavuk al
patatesleri döşe borcama
üstünede zavallı tavukçukları
at fırına pişsin
makarnada haşla...
Ohhhh bide salata..
bacımm yemeklik bişeymde yokk evde zatii bide marketede uğrcak halm yok
hazır çorba al fırına elma dilim patates at tavuk al kızart turşu varsa bide istersen makarna
valla ben eşimden çok büyük bi sürpriz beklemiyorum maddi sııntıları var çünkü bide arabalarının gideri hiiç fuzuli olmaz tüketim olmaz bize gelince oluyo zaten bi hatırlasın yeter yaa ben canlı orkide istiom saksıda alsın ben evde onu büyüteyim ne gzüel olurdu :26:
Kızlar akşama yemeğim yokk...hastayım halimde yok pratik bişiler söleyn ne olur bana
nısanda kontrat bıtıo dedım esıme ıstemıo bacı myarumm o nasıl fatura öle eeee şey yapsanz karışmak gibin olmasın ama en azından daha uygun olan bi eve taşınsanız aidatı olmayan falan :26:
kahvaltı gibi yap o zman derinim..
Eşim bu akşamki feribota yetişemiyomuş yaaa
budum bana eşim geçen sene aldı ben çiçeği öldürdüm biliyomusun
co dayanmıo orkıdehazır çorba al fırına elma dilim patates at tavuk al kızart turşu varsa bide istersen makarna
valla ben eşimden çok büyük bi sürpriz beklemiyorum maddi sııntıları var çünkü bide arabalarının gideri hiiç fuzuli olmaz tüketim olmaz bize gelince oluyo zaten bi hatırlasın yeter yaa ben canlı orkide istiom saksıda alsın ben evde onu büyüteyim ne gzüel olurdu :26:
ewe gıderkene yawru kusum pızza alabılırsın yadaKızlar akşama yemeğim yokk...hastayım halimde yok pratik bişiler söleyn ne olur bana
kahvaltılığımda yok bulutum:)derin babannesinde kahvaltı edyo e bzde h.içi kahvaltı etmyrz almyrm bende yazık günah cöpe gdyo dyeee napsam blmyrm
mercimek yap ozman hem kolay hem sağlıklı
patatesin varsa patateste kolay oluyo..
Ben haşlayıp yağ ve salçada kavuruyorum baharat atıyom üzerinede sarımsaklı yoğurt
çok lezzetli oluyo
Yeşil mercimek yemeği mi yapsam kolaycık...
öle yapayım bari napayım....:)
yanınada bulgur pılavı ayran anam anamben çok severimmmmmmmmm
kız yawrum heyecan varmı heyecanyap işte bacım bişeyler karın doyurmak değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?