" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

günaydın güzel gadınlarımmmm

dün akşam avm ye gittik orda çiçek satmaya başlamışlar , bana diyoki hadi seç çiçeğini dedim yoköle olmaz sen alıp gelcen ... sana tria almak isterdim ama aşkım biliyosun dedi.. biliyorum istemem olsa alırsın dedim.. be adam bi sürpriz yap kocaman çiçek al yeter dimi üff.....istedimi çok güzel sürpriz yapar aslında ...

flört ediyoken çok romantikti pis..kapımın önlerine hediyeler bırakırdı arabada giderken aniden dururdu inerdi ben şaşırırdım arabadan ses geliyo bi bakiyim derdi anam bi binerdi kucağıma bi demet çiçek koyardı birden gece mavisi bak örnek olssun bacııım daha cicim ayındayız ama bak evlendin mi tamam seç çiçeğini diyo adam yaaa neymiş çiçeklere bakmışım hevesli hevesli hiçte küçük emrah gibi bakmadım

hoşgeldin canım

evli misin

kaç yıllık

çocuk var mı?

gocanla aran nasıl?

sinirlimidir kendüleri???:44:

hiç tek taş aldılar mı sana:26:

teşekürler cnm . evli değil nişanlıyım aramız bir iyi bir kötü bir standartımız yok yani . tek taşıda almadı daha :9 ama alsın diye bir isteğim yok almasada olur ...

bi de kardeşiyle konuşmuşlar bize geleceklermiş bugün düşünsenize bi akrabaları var çocuk onunla bize geleceklermiş ... eşim erteliyim diyo ne diyim ertele gelmesin kardeşin mi ? sinemaya gidelim seç filim dedi ama vizyonda güzel film yok baktık.. ya bulutum bursanın en güzel sineması hangisi sen bilirsin biz koruparka gidiyoruz onu da öğreneyim de ...

romantik yemek hazırlıcaktım tiramisu yapıcaktım nahıngen yaparım ...

sevgililer gününüz kutlu olsun bebeklerim hıh

bekle akşama daha çok varrr
bak bana sabırla bekliyom:105:

ayy canım ya ;

yapar mı kı öyle incelikler...

valla geçen yıl doğum gunumda sarap pasta çiçek pırlanta almıştı evlenme teklif etti mayısta nişsanlandık ekimde düğün oldu simdi aradı ne aldın bana diyorum ipad aldım yaa o seninin için diyordedim iyi benimse sana kullandırmam çiçek yollamaz geçen yıl iş yerime gönderir diye umdum ama yollamadı bugünde gelmez çiçek fln ben kpss çalışıp avutucm kendimi artık

Son düzenleme:
gocam aradıııııııı

napıyon dedi
eee dedim

öğlende yanıma uğrayacan mı dedi

uğrarım dedim..:26:

terram süprüz var galiba

budum başbaşa olsaydınız daha iyi olurdu sanki ama olsun boşver çiçeğini alsın gelsin
en güzel salon kent meydanı orayıda deneyin bi ara

iyimişşşş kızımm daha ne olsun

çıt deme haaa sakkın sesini duymayım

Son düzenleme:
ben seninle,sonsuzdan gelen iki ışın olup,ince kenarlı merceğin odak noktasında kesişebilme ihtimalini sevdim..

ahaaaa gocama bunu mesaj atacam;

ni dersiniz..

teşekkür ederim bulutum bacım ... sanırım ertelemiş kardeşini ohh beaa .... çok mutlu oldum yaw...
kız büyük buluşma akşama deemiii acaba ne aldı :26:

terraam ne süprüz var acaba çabuk git gel çabuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…