akşama daha var gelir ümidiyle bekleyelim bir ümit işte.
günaydın şekerler sevgililer gününüz kutlu olasun...
günaydın hanımlarrrrrbugün 14 subat ve kociş nöbette eve bari çiçek gönderse kışladan toplasada kabulüm tsk gülüne bile hayır demek
akşama daha var gelir ümidiyle bekleyelim bir ümit işte.
bekle akşama daha çok varrr
bak bana sabırla bekliyom:105:
cnm o eve getrr bilmez öyle iş yerine göndermeleri
hoşgeldin canım
evli misin
kaç yıllık
çocuk var mı?
gocanla aran nasıl?
sinirlimidir kendüleri???:44:
hiç tek taş aldılar mı sana:26:
cnm o eve getrr bilmez öyle iş yerine göndermeleri
ele güne karşı gönder deseydin kıı
günaydın güzel gadınlarımmmm
dün akşam avm ye gittik orda çiçek satmaya başlamışlar , bana diyoki hadi seç çiçeğini dedim yoköle olmaz sen alıp gelcen ... sana tria almak isterdim ama aşkım biliyosun dedi.. biliyorum istemem olsa alırsın dedim.. be adam bi sürpriz yap kocaman çiçek al yeter dimi üff.....istedimi çok güzel sürpriz yapar aslında ...
flört ediyoken çok romantikti pis..kapımın önlerine hediyeler bırakırdı arabada giderken aniden dururdu inerdi ben şaşırırdım arabadan ses geliyo bi bakiyim derdi anam bi binerdi kucağıma bi demet çiçek koyardı birdengece mavisi bak örnek olssun bacııım daha cicim ayındayız ama bak evlendin mi tamam seç çiçeğini diyo adam yaaa neymiş çiçeklere bakmışım hevesli hevesli hiçte küçük emrah gibi bakmadım
unutulmuş muydum
alışıyor muydun
yavaş yavaş yokluğuma
beklenmiyor muydum
kalbini mi yordum
bunca iş güç arasında
ayy canım ya ;
yapar mı kı öyle incelikler...
teşekürler cnm . evli değil nişanlıyımaramız bir iyi bir kötü bir standartımız yok yani . tek taşıda almadı daha :9 ama alsın diye bir isteğim yok almasada olur ...
gocam aradıııııııı
napıyon dedi
eee dedim
öğlende yanıma uğrayacan mı dedi
uğrarım dedim..:26:
bi de kardeşiyle konuşmuşlar bize geleceklermiş bugün düşünsenize bi akrabaları var çocuk onunla bize geleceklermiş ... eşim erteliyim diyo ne diyim ertele gelmesin kardeşin mi ? sinemaya gidelim seç filim dedi ama vizyonda güzel film yok baktık.. ya bulutum bursanın en güzel sineması hangisi sen bilirsin biz koruparka gidiyoruz onu da öğreneyim de ...
romantik yemek hazırlıcaktım tiramisu yapıcaktım nahıngen yaparım ...
sevgililer gününüz kutlu olsun bebeklerim hıh
valla geçen yıl doğum gunumda saraf pasta çiçek pırlanta almıştı evlenme teklif etti mayısta nişsanlandık ekimde düğün oldu simdi aradı ne aldın bana diyorum ipad aldım yaa o seninin için diyordedim iyi benimse sana kullandırmam çiçek yollamaz geçen yıl iş yerime gönderir diye umdum ama yollamadı bugünde gelmez çiçek fln ben kpss çalışıp avutucm kendimi artık
terram süprüz var galiba
ne bülem gııııı:44:
kafam karıştı
günaydın şekerler sevgililer gününüz kutlu olasun...
teşekkür ederim bulutum bacım ... sanırım ertelemiş kardeşini ohh beaa .... çok mutlu oldum yaw...
kız büyük buluşma akşama deemiiiacaba ne aldı :26:
terraam ne süprüz var acaba çabuk git gel çabuk
bana öyle gibi geldiiiii
offff canım sıkılıyooo
içim daralıyo:100:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?