günaydın bal kaymak hoş geldin
günaydın hanımlarrrrrbugün 14 subat ve kociş nöbette eve bari çiçek gönderse kışladan toplasada kabulüm tsk gülüne bile hayır demek
sefgülün aradımı yafru kuşum
şimci böle dersin evlen bide üstünden 8 sene geçsin öle konuşalım
günaydın güzel gadınlarımmmm
dün akşam avm ye gittik orda çiçek satmaya başlamışlar , bana diyoki hadi seç çiçeğini dedim yoköle olmaz sen alıp gelcen ... sana tria almak isterdim ama aşkım biliyosun dedi.. biliyorum istemem olsa alırsın dedim.. be adam bi sürpriz yap kocaman çiçek al yeter dimi üff.....istedimi çok güzel sürpriz yapar aslında ...
flört ediyoken çok romantikti pis..kapımın önlerine hediyeler bırakırdı arabada giderken aniden dururdu inerdi ben şaşırırdım arabadan ses geliyo bi bakiyim derdi anam bi binerdi kucağıma bi demet çiçek koyardı birdengece mavisi bak örnek olssun bacııım daha cicim ayındayız ama bak evlendin mi tamam seç çiçeğini diyo adam yaaa neymiş çiçeklere bakmışım hevesli hevesli hiçte küçük emrah gibi bakmadım
bi de kardeşiyle konuşmuşlar bize geleceklermiş bugün düşünsenize bi akrabaları var çocuk onunla bize geleceklermiş ... eşim erteliyim diyo ne diyim ertele gelmesin kardeşin mi ? sinemaya gidelim seç filim dedi ama vizyonda güzel film yok baktık.. ya bulutum bursanın en güzel sineması hangisi sen bilirsin biz koruparka gidiyoruz onu da öğreneyim de ...
romantik yemek hazırlıcaktım tiramisu yapıcaktım nahıngen yaparım ...
sevgililer gününüz kutlu olsun bebeklerim hıh
yapma kızz yemesinler
seninde sevgililer günün kutlu olsun yawrumm
dün akşam avm ye gittik orda çiçek satmaya başlamışlar , bana diyoki hadi seç çiçeğini dedim yoköle olmaz sen alıp gelcen ... sana tria almak isterdim ama aşkım biliyosun dedi.. biliyorum istemem olsa alırsın dedim.. be adam bi sürpriz yap kocaman çiçek al yeter dimi üff.....istedimi çok güzel sürpriz yapar aslında ...
flört ediyoken çok romantikti pis..kapımın önlerine hediyeler bırakırdı arabada giderken aniden dururdu inerdi ben şaşırırdım arabadan ses geliyo bi bakiyim derdi anam bi binerdi kucağıma bi demet çiçek koyardı birdengece mavisi bak örnek olssun bacııım daha cicim ayındayız ama bak evlendin mi tamam seç çiçeğini diyo adam yaaa neymiş çiçeklere bakmışım hevesli hevesli hiçte küçük emrah gibi bakmadım
Canım daha ne istiyorsun yaa soruyor ne güzel.. Bana ot alan yok ona bile razıyım ben...
Canım daha ne istiyorsun yaa soruyor ne güzel.. Bana ot alan yok ona bile razıyım ben...
hazır ol sana okkalı büii süpriz geliyo hazır ol seni şanslı pislik
sormasın bacım aşurelik malzeme mi seçicem eskiden sormuyodu beni bilir hatırlasın da sokaktan da getirse olur ama süpriz yapcak ya bekarken yapıyodu manane mananee
kızlar gazam mübarek olsunn gidiyommmmmmmmmm
lakin eli boş dönersem çok agrasif olicim bilesiniz
dua edin ruhum okşansın
adi üptüm sizi gacılarım
heee okkalı bi süpriz derken okkalı bi tokat yemiyimmmm sonraaa:83:
heyecanla terrayı bekliom kahvaltımı yapıyım gelorum bacılarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?