" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

terra sana bilezik geliyo hem bakıyo gördüm demiştin ya
kesin geliyo bacımmm

gece mavisi noldu kııııı ne dedi seninki

Allah'ım herşeyi bilirde seninkinin bunu bildiğini düşünüyor musun?
İnşallah akşam herşey çok güzel olur yoksa terra umutsuz ve mutsuz akdınlar topiğini açarsın artıkın dimi

öle deme gı potansiyel var

takı alır bana normal zamanlarda

ben takıyı çok severim....

:26:

kocasından umduğunu alamayan gADINLAR TOPİĞİ

pakize mi o isim değil mi yengemin adı:44:
Ayıp olmamı yengeme kıı:26:

tamam işte yengem için alıyom zaten der çevirirsin lafı bizim orda bi kaç arkadaşım öle diyodu da ondan şeettim

gecemavisi bacım şuan uçuşta acaba işyerien mi gitti enişte gı elinde güllerlen bee

terra sana bilezik geliyo hem bakıyo gördüm demiştin ya
kesin geliyo bacımmm

gece mavisi noldu kııııı ne dedi seninki

aradı işte napıyon nediyon bi fırsat buldumm sevgilimin bi sesini duyayım dedim akşam görüşüyoruz demi diyoo
hıııı dedim görüşürüz...
bakıyorumda hiç sevgililer günümü kutlamıyosun diyo
ya tabi ben kutlıcadım demi dedim bende senden bekliyorum insan iki çift güzel söz der bi arar bi msj atar
ama sende tık yok dedimm niye ben senin sevgilin değilmiyim diyoo üste çıkkk ma hiç hiç boşuna dedimm.
askım msjla kutlamak istemedim sesini duyarak seni sevdiğimi söylemek istedim ancak fırsat yakalayabildim akşam telafi ederimm dedi okadann .

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

oooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Eridin mi mum gibi

DUR ŞİMCİ SEN TELDE NE KONUŞTUN KII

casten detavsiye

O NE LAAAA

o da krem valla bi kere hastanede tuvalete gitmek zorunda kaldım oturmadım heee yarı ayakta yaptımm
anam gecesine sen beni bi kaşıntı bass ölüyom sandım varya bu kremi sürdüm şıp diye kesi kesi verdi tabi bilemem size fayda edermi ne olir.:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…