prednol a pomad benim dediğim bi de naz emir travazol demişti
aç aç aç aç aç :)
Aramış yada aramamış hiç fark yok canım ben bi çiçek beklerdim sadece bi çiçek ya saksıda bi menekşe bile yeterdibizde daha oda yok bacımmm
ahahahhahaha
hangisi en etkili bacım kesin çözüm olsun
Canım ben böyle sürpriz falan bekliyodum çok değil ya iş yerime bi çiçek gönderseydi millet böyle laf çarpıtıyo bide ..
Aradı dedim niye bana çiçek almadın sen aşkım sen çiçek mi istiyosun ben akşam alırım sana diyo istemiyorum dedim ben söyledikten sonra düşünüyo bazı şeyleri .İş yerinde bi benim kocam sevmiyomuş beni sanki öyle hissettiriyolar insana
ben prednol olanı kullanıom genelde
ama travazolda kortizonlu o da çabuk iyileştrir
:102: telefondayımm
aramış yada aramamış hiç fark yok canım ben bi çiçek beklerdim sadece bi çiçek ya saksıda bi menekşe bile yeterdi
:102: telefondayımm
sağol bacım avcumun içine yazdım
direk ilacı istiyecem
oram buram kaşınıyo diyemem ya
ya gızımmmm;
akşamdan tembihleyecedin adama gönderecekti
atacaktın havanı
ben birkere tembihledim geldi gülüm
herkez etrafıma toplandı, iyisin falan diye...
ne var aaaaaaaaaaaaaa
selinim başkasının ne dediği ne düşündüğünü boşver sen bacımm sanki çiçek geldide mi millete cok mu mutlularrr amannn ben takılmam pek böle yollamış yollamamış siz birbirinizi içinizi biliosunuz önemli olan göstermelik mutluluk değil daim olan mutluluk...........
Öyle olunca hoşuna gitti mi peki ben kendime gönderim daha iyi ..
Ya allah ele vermiş öyle erkeği off ya
pek doğru sölemiş bizim gız
Öyle de olmuyo be güzelim patron bile bakıyo kime çiçek gelmiş diye içim cız ediyo tabi önemli olan evde ki mutluluk ama ne bilim ya zoruma gidiyo
yok gı sahte mutluluk, ele güne karşııı
öyle de olmuyo be güzelim patron bile bakıyo kime çiçek gelmiş diye içim cız ediyo tabi önemli olan evde ki mutluluk ama ne bilim ya zoruma gidiyo
Ya çiçeklerde 2 katı fiyatına çıkmış yalnız bakıyorumda şimdi 25 liralık çiçek 60 olmuş ama gene de yollayabilirler ..
Terra sen ne aldın kocana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?