" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

ben geldiiim geçmişi okudum geldim güzel gadınlarııımmm

gecemavisi bacım çok üzldüm ama bugün kutlayın başbaşa hiç canını sıkma sevgilin senin arkandaya o yeter o hıyarıda allaha havale et..

terram bulutum shelincim adınıza çok sevindimm derin bacım ben dün regli oldum tam da eşim gelmeden az önce çok üzüldüm...

eşim çiçek almış bana zaten tahmin ediyodum o kadancıııkk

kızlar bugün akşam kaynım geliyo yanındada bi akrabaları çocuk ..

sabah kalktım mantı yaptım yeni bitti işim birazdan da kalkıp evi süpürüp silcem masayı hazırlıcam vs...

kızlar dün ekler pastam olmalmıştı rodi yedi bbende krem şanti hazırlamıştım yazık olmasın diye yulaflı büskiviyle hanımelleri kırdım birazda ezilmiş fındıkla krem şantiye ekledim karıştrdım kuplara doldurdum 8 kup çıktı buzdolabına koydum 1 saat falan dün eşimle ikisini yedik geriye kaç tane kaldı demicem çok güzel olmuştu tavsiye ediyorum misafiriniz gelince tatlı niyetine yapın akşam servis yaparken üzerine çikolata rendelicem antep fıstığı tpzuyla süslicem rokokoymuş bunun adı meğersem internetten baktım bilindik bi tarifmiş...

7511 im ben sana demedim mi çok gezen tavuğun ayağına ne bulaşır yaa bu kadın beni yedi yaa....5 gün ben onsuz naparım

kızlar ben kalkıyorum çok işim var çoookk

terram genelde patronlar aynı sanırım benimkilerde öleydii e budu hanım şey noolduu şeyi bağlayalım o şey vardıya neydi adı

canımmm geçtii ama her 14 şubatta aklımıza bu olay gelicek büyük bi ihtimalle biz ondört şubatı değil 15 şubatı kutlıcaz bu akşamm acısını çıkarıcaz aşkım bana güzel böle üzerinde kelebek olan bir bileklik almış kendisi takamadı beni eve bırakırken verdi öle bide gül amış ama onlarda o esnada mahvolmuş

aaaaaaaaaaaaa hiç biyere gidemezsin önce pc al s onra işten ayrıl bizene bizene

hiiiii olaaar

kı sabah dan beri elli kere aradı beni güldürmek için ne şebeklikler yaptı bi bilsenn sonunda keyfimi yerine getirmeyi başardı.

ne kaaa güzel canım ya

valla fobik oldum ya artık yeter ama yaaaaaaaaa

huuu kızlar nasılsınız

ablam ablam ne ediyon

86 lıyım baccım be daha körpeyim:)))sennn?

leeeeen sen güccükmüşün daha

selam hanımlar nasılsınız ne güzel terracım gönlünün istediği olmuş tek taşı kapmışın
ve diğer kızlarında güzel geçmiş maşallah ALLAH daim etsin
gecemavisi bacım üzülme sende seni çok seven bir erkek var ne güzel her daim yanında
benimde misafirim geldi dün akşam yatılı iyiki bir gün önce kutlamışız

yapma ya misafir mi hemide sevgülüler gunünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…