bulutumduu galibaaa ama o da işten çıkarken yazmıştıı eve gtmeden sende muhtemelen ondan önce cıkıosun görmemen cok normall:))
zihniyetini yirim seninBak nasıl da olayı analiz ediyon
benim patronlarım bu kadarını bilem düşünemiyo
amanında buducummda gelmişşşşşşş gececimmdee gelmişşşşşşş hoş geldinizz baccılarımmm:)
:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
Kızlar bakın aniden topicten ayrılırsam ve bir süre yok olursam bilinki işten ayrıldım
ama en kısa zamanda pc alıp eve dönerim aranıza..
Derin tmm bacım
Amanında buducummda gelmişşşşşşş gececimmdee gelmişşşşşşş hoş geldinizz baccılarımmm:)
hoş bulduk ballaı lokummm ohhhh acıldım kendime geldimm aşkımm yaaa aşkımm işte ben onu çok seviyorumm
çoştun muuu kııı ne oluooo?????
ben geldiiim geçmişi okudum geldim güzel gadınlarııımmm
gecemavisi bacım çok üzldüm ama bugün kutlayın başbaşa hiç canını sıkma sevgilin senin arkandaya o yeter o hıyarıda allaha havale et..
terram bulutum shelincim adınıza çok sevindimm derin bacım ben dün regli oldum tam da eşim gelmeden az önce çok üzüldüm...
eşim çiçek almış bana zaten tahmin ediyodum o kadancıııkk
kızlar bugün akşam kaynım geliyo yanındada bi akrabaları çocuk ..
sabah kalktım mantı yaptım yeni bitti işim birazdan da kalkıp evi süpürüp silcem masayı hazırlıcam vs...
kızlar dün ekler pastam olmalmıştı rodi yedi bbende krem şanti hazırlamıştım yazık olmasın diye yulaflı büskiviyle hanımelleri kırdım birazda ezilmiş fındıkla krem şantiye ekledim karıştrdım kuplara doldurdum 8 kup çıktı buzdolabına koydum 1 saat falan dün eşimle ikisini yedik geriye kaç tane kaldı demicem çok güzel olmuştu tavsiye ediyorum misafiriniz gelince tatlı niyetine yapın akşam servis yaparken üzerine çikolata rendelicem antep fıstığı tpzuyla süslicem rokokoymuş bunun adı meğersem internetten baktım bilindik bi tarifmiş...
7511 im ben sana demedim mi çok gezen tavuğun ayağına ne bulaşır yaa bu kadın beni yedi yaa....5 gün ben onsuz naparım
kızlar ben kalkıyorum çok işim var çoookk
terram genelde patronlar aynı sanırım benimkilerde öleydii e budu hanım şey noolduu şeyi bağlayalım o şey vardıya neydi adı
huuu kızlar nasılsınız
derinimmm senin yaş kaç ?
aaaaaaaaaaaaa hiç biyere gidemezsin önce pc al s onra işten ayrıl bizene bizene
kı sabah dan beri elli kere aradı beni güldürmek için ne şebeklikler yaptı bi bilsenn sonunda keyfimi yerine getirmeyi başardı.
ben geldiiim geçmişi okudum geldim güzel gadınlarııımmm
gecemavisi bacım çok üzldüm ama bugün kutlayın başbaşa hiç canını sıkma sevgilin senin arkandaya o yeter o hıyarıda allaha havale et..
terram bulutum shelincim adınıza çok sevindimm derin bacım ben dün regli oldum tam da eşim gelmeden az önce çok üzüldüm...
eşim çiçek almış bana zaten tahmin ediyodum o kadancıııkk
kızlar bugün akşam kaynım geliyo yanındada bi akrabaları çocuk ..
sabah kalktım mantı yaptım yeni bitti işim birazdan da kalkıp evi süpürüp silcem masayı hazırlıcam vs...
kızlar dün ekler pastam olmalmıştı rodi yedi bbende krem şanti hazırlamıştım yazık olmasın diye yulaflı büskiviyle hanımelleri kırdım birazda ezilmiş fındıkla krem şantiye ekledim karıştrdım kuplara doldurdum 8 kup çıktı buzdolabına koydum 1 saat falan dün eşimle ikisini yedik geriye kaç tane kaldı demicem çok güzel olmuştu tavsiye ediyorum misafiriniz gelince tatlı niyetine yapın akşam servis yaparken üzerine çikolata rendelicem antep fıstığı tpzuyla süslicem rokokoymuş bunun adı meğersem internetten baktım bilindik bi tarifmiş...
7511 im ben sana demedim mi çok gezen tavuğun ayağına ne bulaşır yaa bu kadın beni yedi yaa....5 gün ben onsuz naparım
kızlar ben kalkıyorum çok işim var çoookk
terram genelde patronlar aynı sanırım benimkilerde öleydii e budu hanım şey noolduu şeyi bağlayalım o şey vardıya neydi adı
huuu kızlar nasılsınız
86 lıyım baccım be daha körpeyim:)))sennn?
selam hanımlar nasılsınız ne güzel terracım gönlünün istediği olmuş tek taşı kapmışın
ve diğer kızlarında güzel geçmiş maşallah ALLAH daim etsin
gecemavisi bacım üzülme sende seni çok seven bir erkek var ne güzel her daim yanında
benimde misafirim geldi dün akşam yatılı iyiki bir gün önce kutlamışız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?