canım o benim suçum demekki hala tek taş aldıramadıysam
demi ben bi 2 yılcık daha bekliyim ne olacak bakalım
Tabiki benimki boş laflar ben memnunum halimden kıraçın şarkısı varya annemden kalan bir yüzüğe razıysan gel benimle diye, gerçi annesinden bi yüzükte yok ama ben hiç birşeyinin olmadığını bilerek evlendim, hemide ailemi bile arkamda bırakarak kaçtım goncama
Oda sağolsun her daim el üstünde tuttu beni bende onuSıfırdan başladık hatta eksiden ama bugünümüze çok şükür olsun diyorum
ben sizin ANANIZIM
LEYYN en gartınız benmiyim şimciiii
benden gartı yok muuuuuuu
merciii merciii merciii:))) beni sizler yarattınız ha bu topiğe gelesiye kadarr sıradan bir anne ve iş garısıydımdı....
ben sizin ANANIZIM
LEYYN en gartınız benmiyim şimciiii
benden gartı yok muuuuuuu
ben varım36 yaşındayım
ben varım36 yaşındayım
canım o benim suçum demekki hala tek taş aldıramadıysam
demi ben bi 2 yılcık daha bekliyim ne olacak bakalım
tabiki benimki boş laflar ben memnunum halimden kıraçın şarkısı varya annemden kalan bir yüzüğe razıysan gel benimle diye, gerçi annesinden bi yüzükte yok ama ben hiç birşeyinin olmadığını bilerek evlendim, hemide ailemi bile arkamda bırakarak kaçtım goncama
oda sağolsun her daim el üstünde tuttu beni bende onusıfırdan başladık hatta eksiden ama bugünümüze çok şükür olsun diyorum
anne ,iş garısı ,ateşli bir garıyım demiyoda ağır takılıyo
yemezler bebeğim yemezler
içindeki garu çıkı çıkı verdi :124:
ne gartu kız sen 18 lik çıtırsın ruhun genç yawrummm
bacım hoşgeldin , tamda doğru topiğe geldin
dert bizde, trajedi bizde,dram bizde
demek seninde derdin gocan
önce söle bakem çok mu sinirli:44:
valla ne yalan diiim içim hem kıpırdak kıpırdak
ne zaman içimdeki şu çılgın garu yaşlanacak anca o zaman
aaa nezaman çıktıı kııııı ben salon gadını çizgimi korumaya çalışıodum halbuki her daim:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
salon garısı çizginden kayalı çook oldu bacııım
ahanda gocalarımıza oküüz dediğimiz vakit o iş bittiydi:26:
ne zamanki goncalarımızı ..... beyim şöle böle diyecez
ahanda biz o zaman salon garısı olacaz
salon garısı çizginden kayalı çook oldu bacııım
Ahanda gocalarımıza oküüz dediğimiz vakit o iş bittiydi:26:
Ne zamanki goncalarımızı ..... Beyim şöle böle diyecez
Ahanda biz o zaman salon garısı olacaz
Hoşbulduk bugünü bekledim cevap vermek için bırakın sevgililer gününü düşünüp hadiye almayı üstüne bide kavga ettik off off.
yalnız ben bu forumu kullanmasını öğrenemeyeceğim herhalde bende sizler gibi online yazışmak arkadaş olmak, mesajlarıma gelen cevapları görmek istiyorum ama nasıl yapıcam hiç bilmiyorum. bu konuda yardım ederseniz sevinirim.
verdiğiniz cevabı görmek için bile heryeri aramak zorunda kaldım.
o heç yaşlancak gibi gözükmüyor daha yaramaz bi bebekk
vayyy anammm vayyy ben salon garısı olameycem o zamn:))))))))))))))))))))
oyyyy anam maşallah maşallahhh kıskanlar çatır çatır çatlasın:))))))))
anamm sendemi 36 yaşındasın ablammm
ohh şükür yafff
şimci rahata erdim
bu körpelerin arasında kaldıydım
işin şakasındayız biz bacım
evvela huzur ve saygı
gerisi muhabbet olsun
ama genede olsunnn
hoşgeldin canım
takıl bizedertleşiriz
niye kavga ettiniz kııı
bu form yazışa yazışa öğreniliyo
dün erkek kardeşimin sevgilisine hediye almaya kardeşimle beraber gittik, çok güzel gümüş set beğendik çiçekler falan bende evde söylendim biraz hiç romantik anlarımız kalmadı insan en azından bir çiçek alır falan filan dedim. senmisin bunu diyen tam bir öküzlük yaptı ne oluyormuş çiçek alınca sadece sevgi bu gündemi gösterilir, sen sanki göstere göstere öldün dedim bizde böyle işine gelirse diyince tüm şarteller attı bende bir sürü şey verdim veriştirdim. ya allahım gıcık oluyorum ya hem de çok gıcık
neyse banada cevap verdiğiniz için saolun benim mesai bitti çıkmam gerek. hepinize iyi ve huzur dolu akşamlar.
ımmmm düşündümde ben salon garısı olmaycam istemyom zatii ben yatak odası:)))garısı olmaya garar verdim:))))))))))))))))) tabii evimin ve gocamın yaneee
hoşgeldin canım
takıl bizedertleşiriz
niye kavga ettiniz kııı
bu form yazışa yazışa öğreniliyo
dün erkek kardeşimin sevgilisine hediye almaya kardeşimle beraber gittik, çok güzel gümüş set beğendik çiçekler falan bende evde söylendim biraz hiç romantik anlarımız kalmadı insan en azından bir çiçek alır falan filan dedim. senmisin bunu diyen tam bir öküzlük yaptı ne oluyormuş çiçek alınca sadece sevgi bu gündemi gösterilir, sen sanki göstere göstere öldün dedim bizde böyle işine gelirse diyince tüm şarteller attı bende bir sürü şey verdim veriştirdim. ya allahım gıcık oluyorum ya hem de çok gıcık
BUYUR BURDAN YAK
Bİ DENE DAHA SALON GARISIYMIŞŞŞ HIHHH NE SALONU LEYYNNN BÜTÜN ÖKKÜZLÜKLER BİZİMKİLERDEEE SALON GADINLIĞIMIZI YİTİRDİK ONLARIN YÜZÜNDEN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?