hoşgeldin canım
takıl bizedertleşiriz
niye kavga ettiniz kııı
bu form yazışa yazışa öğreniliyo
dün erkek kardeşimin sevgilisine hediye almaya kardeşimle beraber gittik, çok güzel gümüş set beğendik çiçekler falan bende evde söylendim biraz hiç romantik anlarımız kalmadı insan en azından bir çiçek alır falan filan dedim. senmisin bunu diyen tam bir öküzlük yaptı ne oluyormuş çiçek alınca sadece sevgi bu gündemi gösterilir, sen sanki göstere göstere öldün dedim bizde böyle işine gelirse diyince tüm şarteller attı bende bir sürü şey verdim veriştirdim. ya allahım gıcık oluyorum ya hem de çok gıcık
dırdırlanma kııı
mağduru oyna vicdan yapp..
masum ol...
ne beyi yaaaa koce işde adı üstünde kocaaaa
çatlasınlarda patlasınlar
evet hatta mayısta 37 olacam
ben eşime diyorum önemli olan huzur mutluluk olsun ama daha fazlasıda olsa fenamı olur
BUYUR BURDAN YAK
Bİ DENE DAHA SALON GARISIYMIŞŞŞ HIHHH NE SALONU LEYYNNN BÜTÜN ÖKKÜZLÜKLER BİZİMKİLERDEEE SALON GADINLIĞIMIZI YİTİRDİK ONLARIN YÜZÜNDEN
dikkat et kayı kayı veriyon haaaaaaaaa
heee zati onun için almadılar mı bizi
evleneceğim gün teyzem öle dediydi
niye alıyo seni dediydi
hey türk garusu
birinci vazifen....gocani mutlu etmektir
dışarda hanfendüüü mutfaktaa ahçı yataktada beyfendüüü olacennn
dırdırlanma kııı
mağduru oyna vicdan yapp..
masum ol...
he vicdan yap bak onaylıdır heee deki ben çok üzülüyorum böyle olunca mutlu olalım istiyorum herşeyimiz dört dörtlük olsun istiyorum dışardan bakanlar bizi parnaklan göstersin istiyom kötümü istiyorumm deycennn alicinn zırlıcinnn
ben çıkayım misafirimle ilgileneyim yemek falan yapayım sizlereiyi akşamlar
ben çıkayım misafirimle ilgileneyim yemek falan yapayım sizlereiyi akşamlar
vazifelerini iyi bil gadın adayı
karuya hitabeyi asla unutma
he vicdan yap bak onaylıdır heee deki ben çok üzülüyorum böyle olunca mutlu olalım istiyorum herşeyimiz dört dörtlük olsun istiyorum dışardan bakanlar bizi parnaklan göstersin istiyom kötümü istiyorumm deycennn alicinn zırlıcinnn
hee bak zehir gibi kendüleri
lep demeden leblebiyi kaptı
len gecem seni alan yandı kıııı
tecrüce var
gozellik var
cin fikirlilik var
adamı parmağında oynatırsın kı sen
oysaki beeen ben ne saftım yaaaaaaaa
uhh kafama
şimdi evleneydim gocemi muma çevirirdim pehhhh
gocadım mı ben ya:44:
ayyy saçmalama yafffff ne kocaması dellü karuuu
Burnum üşüyor ya soğuktan
eğer kendiniz hakkında konuşursanız, erkek sıkıcı olduğunuzu düşünecektir. Eğer başkaları hakkında konuşursanız dedikoducu olduğunuzu düşünecektir. Eğer kendisi hakkında konuşursanız, dünyanın en zeki ve hoş sohbet kadını olduğunuzu düşünecektir.
Lında sunshıne
yapma yaaaaaaaaa
kendisi hakkında söylenecek cokta fazla iyi seyim olmadığından kendisi hakkında konuştuğumda benim için dırdırcı karı olarak düşünecektir:)))))))))))))))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?