" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

ayy gızlar size bişi diyecem ama gülmeyeceniz tmm mıı

ben bugün bir mağazadan bilindik bir marka

deri ceket aldım dedim ya

sonra dedim askısınıda alsam...ki hiç istemezdim ama ne biliim işte çıkı çıkı verdi

onu veremiyoz dedi

sonra 2 kasiyer kız aralarında gülüştü

çok utandım ya:26:

onlar manyakmıymış be ne gülüyolarrrrr delülerrr ilk defamı karşılaşmışlar cahil karılarrr

Bu komik bişey değil ki cnm ne var askı istemekte ben oğluma aldığım herşeyin askısını istiyorum napım askı almak için zamanım bile olmuyo onlar kendilerine gülsünler..

Ayrıca deri ceketin hayırlı olsun bu sene çok moda

ne varmışki bunda gülecek..hem niye veremiyolarmış..

onlar manyakmıymış be ne gülüyolarrrrr delülerrr ilk defamı karşılaşmışlar cahil karılarrr

ne bilem kı sanırım tuhaf geldi onlara....istemem...ne varkine hem..ben başka mağazalardan da istiyorum veriyorlar

iyi yine oğluşuna bakabilen bi babaannesi var..kaynananla aran nasıl,iyi bakıyomu oğluna?

başlarda sorunlar yaşadık ama 3 senedir oturttuk, yüz göz olmadan geçinip gidiyoz..

huylarını aldım artık zaten...

ikinci gelinde geldi şimdi

ayrım yapmamak adına banada pek ilgili alakalı...

duygusala bağladım iyice bu ara...

yapma ya :26:

aman keyfi iyi olsunda canım...napcan..of bu çalışma psikolojisi ve anne olmak çok zorr

Öyle tabi cnm ama gittiğimde onu uyurken bulmak çok zoruma gidiyo

mesaileri bende hiç sevmem ya iş saatinde yapsalarmış ya toplantıyı:44::44:

Özel sektörlerde cnm mesai saatleri arasında yaparlar mı hep herkes çıktıktan sonra .Beni bir gün delirtcekler zaten ki bizde mesaide yok bazen gece 11'e kadar çalışırım 5 kuruş fazla vermezler

çok uyguna aldım canım 90 tl den 45 e düşmüş...

vuvuzela gece de gelmiş:)))))))))))

anam niye yazmıyo bu garu:44:
dilli düdük

ne varmışki bunda gülecek..hem niye veremiyolarmış..

askıyı veremiyoruz dedi şapşal

Son düzenleme:

ölee gece 11 e kadarda çalışamam yani kimse kusura bakmasın çoluk çocuk sahbi kadınım ben ne alaka..kurumsal şirketlerde bu tarz seyler olmuo en güzel yanı da bu:))

en önemli şey yüz göz olmamak zaten,mesafeyi koruyabilmek..sen gerçi hergün görüyosundur,oğluna baktığı için..elti geldi,eltiye iyi davrandığı için sanada iyi davranıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…