oğluşa mamalar yedirdim,gönlünü eğledim,falan feşmekan..şimdi yanımda yapboz oynuyo..
Slm kızlar,
Nasılsınız
deme kız öle içim burkuloooor
benim oğlanada tüm bunları babannesi yapıyoo
anasıda elalemin işlerini güdüyooo
iyiyiz sarışın bomba sen naptın bakalım
ayy gızlar size bişi diyecem ama gülmeyeceniz tmm mıı
ben bugün bir mağazadan bilindik bir marka
deri ceket aldım dedim ya
sonra dedim askısınıda alsam...ki hiç istemezdim ama ne biliim işte çıkı çıkı verdi
onu veremiyoz dedi
sonra 2 kasiyer kız aralarında gülüştü
çok utandım ya:26:
iyi yine oğluşuna bakabilen bi babaannesi var..kaynananla aran nasıl,iyi bakıyomu oğluna?deme kız öle içim burkuloooor
benim oğlanada tüm bunları babannesi yapıyoo
anasıda elalemin işlerini güdüyooo
akılların bulanmış senin iyiceee:44::44:
Napım güzelim işteyim çalış çalış gene çalış akşamada toplantı varmış gene oğluma en az 3 st geç kavuşcam
Napım güzelim işteyim çalış çalış gene çalış akşamada toplantı varmış gene oğluma en az 3 st geç kavuşcam
ayy gızlar size bişi diyecem ama gülmeyeceniz tmm mıı
sonra dedim askısınıda alsam...ki hiç istemezdim ama ne biliim işte çıkı çıkı verdi
onu veremiyoz dedi
ne varmışki bunda gülecek..hem niye veremiyolarmış..ayy gızlar size bişi diyecem ama gülmeyeceniz tmm mıı
onu veremiyoz dedi
onlar manyakmıymış be ne gülüyolarrrrr delülerrr ilk defamı karşılaşmışlar cahil karılarrr
iyi yine oğluşuna bakabilen bi babaannesi var..kaynananla aran nasıl,iyi bakıyomu oğluna?
duygusala bağladım iyice bu ara...
yapma ya :26:
aman keyfi iyi olsunda canım...napcan..of bu çalışma psikolojisi ve anne olmak çok zorr
mesaileri bende hiç sevmem ya iş saatinde yapsalarmış ya toplantıyı:44::44:
Bu komik bişey değil ki cnm ne var askı istemekte ben oğluma aldığım herşeyin askısını istiyorum napım askı almak için zamanım bile olmuyo onlar kendilerine gülsünler..
Ayrıca deri ceketin hayırlı olsun bu sene çok moda
vuvuzela gece de gelmiş:)))))))))))
ne varmışki bunda gülecek..hem niye veremiyolarmış..
Öyle tabi cnm ama gittiğimde onu uyurken bulmak çok zoruma gidiyo
Özel sektörlerde cnm mesai saatleri arasında yaparlar mı hep herkes çıktıktan sonra .Beni bir gün delirtcekler zaten ki bizde mesaide yok bazen gece 11'e kadar çalışırım 5 kuruş fazla vermezler
en önemli şey yüz göz olmamak zaten,mesafeyi koruyabilmek..sen gerçi hergün görüyosundur,oğluna baktığı için..elti geldi,eltiye iyi davrandığı için sanada iyi davranıyor...ne bilem kı sanırım tuhaf geldi onlara....istemem...ne varkine hem..ben başka mağazalardan da istiyorum veriyorlar
başlarda sorunlar yaşadık ama 3 senedir oturttuk, yüz göz olmadan geçinip gidiyoz..
huylarını aldım artık zaten...
ikinci gelinde geldi şimdi
ayrım yapmamak adına banada pek ilgili alakalı...
ben geçen gün bi etek almıştım,istedim askısını da,hemen verdiler..ne varki bunda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?