Holding canım 7 şirket var içinde enerji,cerrahi aletler,tarım,dış ticaret,elektrik,inşaat ve gene tarım sus tutucu jeller satan bir şirketimiz var.
Kurumsal bir şirket ama ben işleri bitiripte sanırım 2 yada 3 kere eve gidebldim.
Kurumsal şirket canım ama işler bitmiyo ki çıkayım erteleme şansımda yok hani çünkü halledilcek gibi değil bide iyi para alıyorum şikayet etmiyorum o yüzden yoksa böyle olmazdı bende herkes gibi 18:00'da çıkardım
çizgimden kaymadım
olsun canım ya arada olur ekstra durumlar..
3 katlı bina dubleks değil
başka kapımız var ama eşim kullanmıyor
o kullanmayınca bende kullanamadım
bende aptallığıma doymayım
bir ara denedim doğumdan sonra
ama eşim ordan ben diğer taraftan olmadı yani.
attığımız adımdan haberleri oluyo ne diyon kı
çizgimden kaymadım
olsun canım ya arada olur ekstra durumlar..
3 katlı bina dubleks değil
başka kapımız var ama eşim kullanmıyor
o kullanmayınca bende kullanamadım
bende aptallığıma doymayım
bir ara denedim doğumdan sonra
ama eşim ordan ben diğer taraftan olmadı yani.
attığımız adımdan haberleri oluyo ne diyon kı
alla alla nebiçim biyer ora bea bizde 5,30 dedinmi kimse kalmıyo işde bazen mesai oluyo yane
Eşinle konuşsana bu durumu canım onlar bile o kapıyı kullanıyolar biz niye böyleyiz de ..
Çok kötü ya aslında var ya her 2 taraftanda azda olsa uzakta olmak gerekiyo huzur yoksa olmuyo
onları kaydır bacım sen çizginden gaymaaa
garular canım sıkılıyo benimm yaffff
garular canım sıkılıyo benimm yaffff
örnek gelin,kıymetini bilsinler senin..inşallah hiç kötü olmazsınız..konuşsam ne olcak shelinim;
anlamaz ki, anlamını idrak edemez ayrı kapının bir defa
şimdi böyle bir şeyin olması için ancak ailesiyle bozuşması gerekiyo, yoksa mümkün değil
artık alıştım napayım, aman iyi olsunlar hiç istemem kötü olmasını ailesiyle
mutlu olmak için kabullendim napayım
alla alla nebiçim biyer ora bea bizde 5,30 dedinmi kimse kalmıyo işde bazen mesai oluyo yane
ne iş yapıosun orda daha rahat edebilecegn bi iş baksan???
örnek gelin,kıymetini bilsinler senin..inşallah hiç kötü olmazsınız..
Aynen öyle canım hani öyle arada o saatlere kadar kalıyorum ama 18:30 kesin oluyo her gün
Canım ben enerji ve mekanik sistemler üzerine olan şirkette Genel Müdür Yardımcılığı ile başladım şimdi genel müdür çıktı işten 1,5 ay oldu beni geçirdiler yerine henüz sen Genel Müdürsün demedi başkan ama tüm yetki bende canım başka yerde de burda aldığım parayı alamam ki güzelim
Aynen öyle canım hani öyle arada o saatlere kadar kalıyorum ama 18:30 kesin oluyo her gün
Canım ben enerji ve mekanik sistemler üzerine olan şirkette Genel Müdür Yardımcılığı ile başladım şimdi genel müdür çıktı işten 1,5 ay oldu beni geçirdiler yerine henüz sen Genel Müdürsün demedi başkan ama tüm yetki bende canım başka yerde de burda aldığım parayı alamam ki güzelim
bazı durumlarda 3 maymunu oynamak iyi oluyor...oda olmaz ya olsun...
ben deşmiyorum artık bir takım şeyleri , deşersem canım acıyo..
sünger çektim herşeye ben...
oğlum iyi olsunda....başka derdim yok
o kapı bu kapı aştım çoktan, mecburiyetten...
hayat insana susmasını öğretiyor işte..karşında seni anlayabilcek bir eşin yoksa mahkumsun işte
bazı durumlarda 3 maymunu oynamak iyi oluyor...
Ahh canım kaç kere söyledim beni buraya alırken ne vaadlerde bulundular bide akşam 18:00'dan sonra kesinlikle çalışmak yok diye ama başımda ki işleri görsen bi bugün bitireceksin ve bir dünya mecburen kalıyorum diğer güne erteleme şansım yok çünkü
valla bacım benmdeeeçıkınca alışveriş yapcammm:))) bişiler almam lazım bu ara alasım var cokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?