" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

alla alla nebiçim biyer ora bea bizde 5,30 dedinmi kimse kalmıyo işde bazen mesai oluyo yane

Eşinle konuşsana bu durumu canım onlar bile o kapıyı kullanıyolar biz niye böyleyiz de ..
Çok kötü ya aslında var ya her 2 taraftanda azda olsa uzakta olmak gerekiyo huzur yoksa olmuyo

onları kaydır bacım sen çizginden gaymaaa

Eşinle konuşsana bu durumu canım onlar bile o kapıyı kullanıyolar biz niye böyleyiz de ..
Çok kötü ya aslında var ya her 2 taraftanda azda olsa uzakta olmak gerekiyo huzur yoksa olmuyo

konuşsam ne olcak shelinim;

anlamaz ki, anlamını idrak edemez ayrı kapının bir defa

şimdi böyle bir şeyin olması için ancak ailesiyle bozuşması gerekiyo, yoksa mümkün değil

artık alıştım napayım, aman iyi olsunlar hiç istemem kötü olmasını ailesiyle

mutlu olmak için kabullendim napayım

örnek gelin,kıymetini bilsinler senin..inşallah hiç kötü olmazsınız..

alla alla nebiçim biyer ora bea bizde 5,30 dedinmi kimse kalmıyo işde bazen mesai oluyo yane

Aynen öyle canım hani öyle arada o saatlere kadar kalıyorum ama 18:30 kesin oluyo her gün

ne iş yapıosun orda daha rahat edebilecegn bi iş baksan???

Canım ben enerji ve mekanik sistemler üzerine olan şirkette Genel Müdür Yardımcılığı ile başladım şimdi genel müdür çıktı işten 1,5 ay oldu beni geçirdiler yerine henüz sen Genel Müdürsün demedi başkan ama tüm yetki bende canım başka yerde de burda aldığım parayı alamam ki güzelim

örnek gelin,kıymetini bilsinler senin..inşallah hiç kötü olmazsınız..

oda olmaz ya olsun...

ben deşmiyorum artık bir takım şeyleri , deşersem canım acıyo..

sünger çektim herşeye ben...

oğlum iyi olsunda....başka derdim yok
o kapı bu kapı aştım çoktan, mecburiyetten...

hayat insana susmasını öğretiyor işte..karşında seni anlayabilcek bir eşin yoksa mahkumsun işte

benim bildiğimde genel müdürler bu kaa çalışmaz zati

sorumluluğun artınca mesaide artar bu bir çok şirkette böledir....

napıcan canım maaş ta iyimiş..

bazı durumlarda 3 maymunu oynamak iyi oluyor...

shelin sen söle seni genel müdür yapacaklarsa acil bi yardımcı alsınlar yoook yapmcaklarsa hemen bi genel müdür bulsunlarr..çocuğun var baccım senin..evinde bu kaa calışmıosundr zaten anammm seninde canın varr

Son düzenleme:
nursena öle şeyler yaşadım ki son 2 senedir

yaşadığım korku ve acıyı tahmin edemezsin eşimden yana yani..

çok canımı yaktı çoook...

ama kalkmayı bildim yinede..çünkü oğlum bu hayatta aldığım nefesten bile daha değerli...

herşey onun için..

ne iş yapıyosun ki orda cnm ya

valla bacım benmdeee çıkınca alışveriş yapcammm:))) bişiler almam lazım bu ara alasım var cokk

al derinim alll tabii kendinide yenile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…