ne iş yapıyosun ki orda cnm ya
al derinim alll tabii kendinide yenile
bi iç çamasır takımı kestrdydm gecenlerde gözüme onu alcam gycem.benmkide küs ya zatiii söylensin söylensin uyusun bu gece de:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Aynen öyle canım hani öyle arada o saatlere kadar kalıyorum ama 18:30 kesin oluyo her gün
Canım ben enerji ve mekanik sistemler üzerine olan şirkette Genel Müdür Yardımcılığı ile başladım şimdi genel müdür çıktı işten 1,5 ay oldu beni geçirdiler yerine henüz sen Genel Müdürsün demedi başkan ama tüm yetki bende canım başka yerde de burda aldığım parayı alamam ki güzelim
nursena öle şeyler yaşadım ki son 2 senedir
yaşadığım korku ve acıyı tahmin edemezsin eşimden yana yani..
çok canımı yaktı çoook...
ama kalkmayı bildim yinede..çünkü oğlum bu hayatta aldığım nefesten bile daha değerli...
herşey onun için..
bi iç çamasır takımı kestrdydm gecenlerde gözüme onu alcam gycem.benmkide küs ya zatiii söylensin söylensin uyusun bu gece de:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
shelin sen söle seni genel müdür yapacaklarsa acil bi yardımcı alsınlar yoook yapmcaklarsa hemen bi genel müdür bulsunlarr..çocuğun var baccım senin..evinde bu kaa calışmıosundr zaten anammm seninde canın varr
sorumluluğun artınca mesaide artar bu bir çok şirkette böledir....
napıcan canım maaş ta iyimiş..
canım müdürler tamam herkesten geç çıkması makbuldur ama tüm işi onlar yapmazlar ki yaptırırlar
. konuş bunları işverenlerinle
kıyamam sana tarram yaaa
güçlü kadınsın
Öyle avutuyorum canım kendimi ben genel müdür olmak istemem canım bana 1000 lira eksik versinler ama erken gidim evime çok şey istemiyorum herkes gibi 18:00'da çıkmak tek derdim ama elinde olsa burda yat diyecek bana..
Terra hepimiz niye çabalıyoruz ki güzelim ege'min geleceği iyi olsun yeter bana yoksa katlanamazdım
canım müdürler tamam herkesten geç çıkması makbuldur ama tüm işi onlar yapmazlar ki yaptırırlar
. konuş bunları işverenlerinle
kıyamam sana tarram yaaa
güçlü kadınsın
öleyim demi...gı:26:
elbette canım yavrularımız için....sağlık olsunda napalım...bunca işsiz varken hepimiz bir parça kazanıyoruz..
herkes aldığı paranın hakkını verecek arkadaş......:)))) benim allaha bin şükür işim çok rahat maaşım da çoook iyiii allah deli patroncuğumdan razı olsunn:))
herkes aldığı paranın hakkını verecek arkadaş......:)))) benim allaha bin şükür işim çok rahat maaşım da çoook iyiii allah deli patroncuğumdan razı olsunn:))
he rahat olmasak burda çatır çatır yazışabilirmiydik
anam yoğunum desen inanmam garı
Öyle canım valla millet 600 liraya ev geçindirmeye çalışırken halimize şükretmeliyiz
çük şükür ya az stresli rahat iyi kazandıran işlerimiz var
Nerde çalşıyosun sen öyle cnm:)benide işe alsana
Ben hafta sonları çalşmıyorum ama güzelim 2 gün evdeyim benimde bu güzelliğim var ama tabi hem 6 da çıkıp hemde hafta sonları çalşmayan bir şirkette çalşmk istrdm
he rahat olmasak burda çatır çatır yazışabilirmiydik
anam yoğunum desen inanmam garı
çük şükür ya az stresli rahat iyi kazandıran işlerimiz var
böbüşşş ben yazın daha yoğun oluorum benim sektörüm böleee
ctesi yarım gün çalışıorm ben 4 hafta da bir de hem ctesi hem pazar tatilim akşam da taşşş çatlasın 18,30 da çıkıorm 15 dk snrada evmde oluorm rahatım yerinde yani maşallahhhh:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?