" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

canım müdürler tamam herkesten geç çıkması makbuldur ama tüm işi onlar yapmazlar ki yaptırırlar
. konuş bunları işverenlerinle

kıyamam sana tarram yaaa
güçlü kadınsın

sorumluluğun artınca mesaide artar bu bir çok şirkette böledir....

napıcan canım maaş ta iyimiş..

Öyle avutuyorum canım kendimi ben genel müdür olmak istemem canım bana 1000 lira eksik versinler ama erken gidim evime çok şey istemiyorum herkes gibi 18:00'da çıkmak tek derdim ama elinde olsa burda yat diyecek bana..

Terra hepimiz niye çabalıyoruz ki güzelim ege'min geleceği iyi olsun yeter bana yoksa katlanamazdım

canım müdürler tamam herkesten geç çıkması makbuldur ama tüm işi onlar yapmazlar ki yaptırırlar

kıyamam sana tarram yaaa
güçlü kadınsın

öleyim demi...gı:26:

elbette canım yavrularımız için....sağlık olsunda napalım...bunca işsiz varken hepimiz bir parça kazanıyoruz..

kıyamam sana tarram yaaa
güçlü kadınsın

Güzelim çalışanları bir görsen bazen deliye dönüyorum hiç bir şey yapmıyorlar beceremiyorlarda doğrusu ama neden hala burdalar bilmiyorum başkana söyledim kaç kere yetemiyorum herşeye personeller görevlerini yapmıyorlar diye uyarın diyor uyarıyorum yok yaptıkları iş çocuk işi gibi oluyor onlarda haklılar ama aldıkları para az başkan sesini çıkarmıyor bende olsam bende boş boş otururdm

herkes aldığı paranın hakkını verecek arkadaş......:)))) benim allaha bin şükür işim çok rahat maaşım da çoook iyiii allah deli patroncuğumdan razı olsunn:))

herkes aldığı paranın hakkını verecek arkadaş......:)))) benim allaha bin şükür işim çok rahat maaşım da çoook iyiii allah deli patroncuğumdan razı olsunn:))

Nerde çalşıyosun sen öyle cnm:)benide işe alsana

Ben hafta sonları çalşmıyorum ama güzelim 2 gün evdeyim benimde bu güzelliğim var ama tabi hem 6 da çıkıp hemde hafta sonları çalşmayan bir şirkette çalşmk istrdm

ctesi yarım gün çalışıorm ben 4 hafta da bir de hem ctesi hem pazar tatilim akşam da taşşş çatlasın 18,30 da çıkıorm 15 dk snrada evmde oluorm rahatım yerinde yani maşallahhhh:)

ctesi yarım gün çalışıorm ben 4 hafta da bir de hem ctesi hem pazar tatilim akşam da taşşş çatlasın 18,30 da çıkıorm 15 dk snrada evmde oluorm rahatım yerinde yani maşallahhhh:)

Ohh ne güzel cnm özendim valla sana oğlum büyüsün düzen hala olmazsa kendimizi toparladıktan sonra tabi bende iş değiştirmeyi düşünüyorum ama önce ev almam gerekiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…