" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

hadi yaaa ne bilim ama bizim bi akrabamızda vardı süper çekişi vardı :26:

aslında rowenta silence alıcaktım ama ablamda vardı oda çok güzel biraz pahalı diye bunu alım dedim

cekısı super
ama temızlıgı makına temızlıgı cok zor ıcındekı tuylerı elınde suuzucen once sonra suyunu wc ye dokucen
her gun suyunu deıstrcen
ve bnm motru yandı ıste

cekısı super
ama temızlıgı makına temızlıgı cok zor ıcındekı tuylerı elınde suuzucen once sonra suyunu wc ye dokucen
her gun suyunu deıstrcen
ve bnm motru yandı ıste

tatlım benim annemde bikaç ay önce aldı bu süpürgeden
bende almak ist,yorum ama
oda öyle diyor
çekim süper ama temizlik çok uğraştırıyormuş

oda öyle diyor

alcaksan rowenta silence al tatlım ablam kullanıyo süper çok memnun ben yaptım işte bi enayilik onunkisi toz haznesi var alıp boşaltıyosun elini sürme yok bişey yok :26:

alcaksan rowenta silence al tatlım ablam kullanıyo süper çok memnun ben yaptım işte bi enayilik onunkisi toz haznesi var alıp boşaltıyosun elini sürme yok bişey yok :26:

şu an kullandığımda toz hazneli memnunum aslındada sulu sistem alıyım diyorum

oda öyle diyor

aynen ya berbat
tamam toz kaldrmıo ama
sulu oldgu ıcın yanı nefret edıodm suyu les gbı kokuyo bıde ıcınde kıl tuy yumak yumak elınle alıosn...zaten yandı kurtuldum :)
suan supurgesızım bnmde bısı almam lazm yada anm eskısını getrcek bana onda 2 tane war supurge
garantısınıde kaybettık

hımmm acaba motormu yandı kablosumu kııı bizimkinin kablo yanmıştı değiştiler mi bişeler yaptılar

ama inanılmaz güzel kıl tüy topluyo benim saçım uzun zaten çok dökülüyo bi bakıma o yüzden iyi ama puffff koku dedin ya o an bittimmm:)

Son düzenleme:
tünaydın güzel gadınlar
nasılsınız
ben bugün yine çok yoğunum
hepinizi seviyorum akşama doğru uğramaya çalışıcam

hımmm acaba motormu yandı kablosumu kııı bizimkinin kablo yanmıştı değiştiler mi bişeler yaptılar
garantısını bulamorm kahretsın bı ton para alırlar sımdı
cekıs mukemmel
ama koku ıgrenc yanı bugun supurdun ya
yarın suyunu deıstrmeden bıda supuremezsın
kokudan kusarsın o derece

yawrum yüzünü gören cennetlik oldu valla özlüyoruz ammaaa ben çıkıyom aksam sen geliyon herhal görüşemez olduk

valla cnm bi fırsat olmuyo ki
bizim en yoğun dönem bahar dönemi
yarında sürekli firma dışında olacağım
perşembe cuma hasret gideririz artıkın
perşmebe eşim istanbula gidiyo yine
akşamlarıda burda takılırım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…