supurge ve tuzluk aynı
ama supurgem yandı bnm bılıomusn hıc begenmedım
degstr bnce
he bıde ruyandada gorursun
hadi yaaa ne bilim ama bizim bi akrabamızda vardı süper çekişi vardı :26:
aslında rowenta silence alıcaktım ama ablamda vardı oda çok güzel biraz pahalı diye bunu alım dedim
Ben dyson kullanıyrm çok memnunum kuzenmde de bundan var(sennkinden) o da bndan çok memnun
cekısı super
ama temızlıgı makına temızlıgı cok zor ıcındekı tuylerı elınde suuzucen once sonra suyunu wc ye dokucen
her gun suyunu deıstrcen
ve bnm motru yandı ıste
cekısı super
ama temızlıgı makına temızlıgı cok zor ıcındekı tuylerı elınde suuzucen once sonra suyunu wc ye dokucen
her gun suyunu deıstrcen
ve bnm motru yandı ıste
tatlım benim annemde bikaç ay önce aldı bu süpürgeden
bende almak ist,yorum ama
oda öyle diyor
çekim süper ama temizlik çok uğraştırıyormuş
alcaksan rowenta silence al tatlım ablam kullanıyo süper çok memnun ben yaptım işte bi enayilik onunkisi toz haznesi var alıp boşaltıyosun elini sürme yok bişey yok :26:
tatlım benim annemde bikaç ay önce aldı bu süpürgeden
bende almak ist,yorum ama
oda öyle diyor
çekim süper ama temizlik çok uğraştırıyormuş
aynen ya berbat
tamam toz kaldrmıo ama
sulu oldgu ıcın yanı nefret edıodm suyu les gbı kokuyo bıde ıcınde kıl tuy yumak yumak elınle alıosn...zaten yandı kurtuldum :)
suan supurgesızım bnmde bısı almam lazm yada anm eskısını getrcek bana onda 2 tane war supurge
garantısınıde kaybettık
ama inanılmaz güzel kıl tüy topluyo benim saçım uzun zaten çok dökülüyo bi bakıma o yüzden iyi ama puffff koku dedin ya o an bittimmm:)
tünaydın güzel gadınlar
nasılsınız
ben bugün yine çok yoğunum
hepinizi seviyorum akşama doğru uğramaya çalışıcam
garantısını bulamorm kahretsın bı ton para alırlar sımdıhımmm acaba motormu yandı kablosumu kııı bizimkinin kablo yanmıştı değiştiler mi bişeler yaptılar
yawrum yüzünü gören cennetlik oldu valla özlüyoruz ammaaa ben çıkıyom aksam sen geliyon herhal görüşemez olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?